Aktív témák
-
Atlantis
veterán
válasz
danielh2 #2996 üzenetére
Idézet az Alapelvekből:
"...amit tiltunk: - egynél több regisztráció használata: ha észrevesszük, hogy több nicket regisztráltál, akkor mindegyik végleg kitiltásra kerül. Különösen igaz ez akkor, ha ideiglenes felfüggesztés (temp ban) alatt regisztrálsz újat magadnak, hiszen a felfüggesztés pont azt a célt szolgálja, hogy legyen időd elgondolkodni, hogy milyen alapelvekbe ütközőt tettél, de utána még visszajöhess. ..."
Ennek értelmében mindkét nicked töröltem a hirdetéseddel együtt.
-
Tim82
félisten
válasz
danielh2 #2972 üzenetére
Vaterán pont a fent említett okok miatt én nem árulnék.
Na jó, ahogy én csináltam anno, az se jó Neked - én jóval olcsóbban, 5k-ért hirdettem meg az én combómat itt a PH!-n. Igaz, azt a drive-ot 8-9k körüli áron meg lehetett kapni máshol, mindenképpen az alá kellett ígérnem jóval...
-
Tim82
félisten
válasz
danielh2 #2791 üzenetére
Ez a válasz sajnos annyira nem gyors, lévén három napja néztem a topikot utoljára.
Sorry, azért nézek viszonylag ritkán erre, mert semmi gond nincs a T40-esemmel - nem is tudok jobb reklámot mondani az IBM-nek...
A Dohány utcai Aquában vettem én, külön megkértem az eladót, hogy rakja bele (akkor még nem tudtam, hogy kell, azóta én is láttam a videót
), amit meg is tett.
-
Tim82
félisten
válasz
danielh2 #2784 üzenetére
Én csak abból indulok ki, hogy az Aqua Computernél ingyen és bérmentve raktak be nekem + 512 Mb Kingmax DDR RAM-ot a T40-embe, csak a RAM árát kellett kifizetnem. (Ez volt 6700 Ft körül, nyár végén. A noti DDR RAM-ok drágulnak, nem tudom, DDR2 fronton mi a helyzet...) Szóval, nekem ez "wholesale lehúzásnak" tűnik.
Másrészt a Thinkpad-ekbe igen könnyen lehet házilag is beilleszteni/cserélni a RAM-ot. A T sorozatban mindenképpen, de nem hinném, hogy a Z60t-dben annyival bonyolultabb lenne.
-
sssent
senior tag
válasz
danielh2 #2692 üzenetére
"Angolnyelvű fórumok szerint discontinued státuszú, az IBM nem árulja."
Nem szoktak így megszüntetni dolgokat, tavaly még a T4x szériához is kaptam. Emailben kérdezz rá az IBM szerviznél, lehet, hogy csak a FRU#-el variáltak valamit (változott a beszállító). Szoktak ilyet csinálni, pl. az X60-hoz sem lehet már akkut kapni a régi adatlapon szereplő FRU#-k alapján.Az IBM raktárat én mindig simán elértem (mondjuk utoljára hónapokkal ezelőtt). Szerintem peched volt.
-
Shadowfax
addikt
válasz
danielh2 #2659 üzenetére
Az itt többször említett IBM Spare Stock Request Handler foglalkozik akukkal? Amennyiben igen, hogy kell onnan vásárolni?
Felhívod azt a telefonszámot, bediktálod az akku FRU-ját, ők megnézik, van-e raktáron (ha nincs, megrendelhető, pár nap alatt ideér). Megmondják az árát, ha megfelel, akkor be kell menni érte.Másik kérdés: amikor lehajtom a gép fedelét egy bizonyos mértéken túl (tehát nem csukom még le) akkor elalszik a kijelző.
Ez teljesen normális. Egy bizonyos szögben a káván lévő pöcök hozzáér a gépen lévő érzékelőhöz, ami lekapcsolja a monitort. Ettől még nem kerül készenléti állapotba...
Vagy csak nem értem a kérdést?
Aktív témák
Hirdetés
- Konteó topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- VR topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xbox Series X|S
- Tőzsde és gazdaság
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ACER Aspire 3 15,6" FHD IPS // 11 GEN // MX350 2GB VGA // 8GB DDR4 // WIN11 // 256GB Nvme SSD
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- Apple iPhone SE 2020 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest