Aktív témák
-
Zola_
tag
válasz
ferkoboy #801 üzenetére
Azok importőri listaárak USD-ben, így valamit nagyon elnézhettél.
Szóval nekünk -végfelhasználóknak- nem mondanak semmit, és a tényleges bolti árakhoz képest drágábbak is. Sztem pl. az usanotebook árai mutatják, hogy egy gépet kb. mennyiért lehet megvenni. Persze másnak is lehetnek jó árai, de ThinkPad-ben eddig általában ők a nyerők. Kivéve persze a laptopinfo időnként kapható egyedi darabjait, ott most is van T60 290! ért, bár csak DVD Rom-mal, de hát akkor is best buy!
-
Zola_
tag
válasz
Angyal07 #794 üzenetére
Nem derül ki, hogy lopott-e, és a gép sem tudja elmesélni.
Csak azt tudod megnézni, hogy eredetileg rajta volt-e, vagy sem. De egy rejtett partícióstúl legyalult vinyó még nem jelenti azt, hogy nem megfelelő az eredet, csak esetleg gyanús egy kicsit.
Igen, árulnak gépet DOS-sal, és Linux-szal is, de csak R szériában láttam még olyat. (nekem is volt) -
Zola_
tag
válasz
Angyal07 #792 üzenetére
Ha a honlap garanciát jelez, akkor az elvileg itthon is érvényesíthető. Az IBM szervíz nem vizsgálja a gép eredetét, nem kérnek számlát sem, csak a szériaszám a fontos. A legyalult vinyo gyanús, de tény, hogy itthon is hoznak forgalomba ThinkPad-et XP nélkül.
Érdemes esetleg az IBM központi szervízben megnézetni a gépet, ott ugyanis a szériaszám mellett azt is tudják, hogy milyen sorozatszámú alkatrészekkel gyártották a gépet, esetleg azt is megmondják, hogy szerintük volt-e buherálva. Tel.:382-5885, az infoparkban vannak, és nagyon rendesek. Ha komolyan el akarja adni, akkor talán neki is megér egy kört. Amúgy nekem pl. nem is kéne egy német XP-s recovery CD.Azt a szériaszám alapján meg tudod nézni itt: [link], hogy volt-e rajta eredetileg. Ha van saját XP-d, akkor az összes legfrissebb drivert és IBM utility progit le tudod tölteni a netről, és minden menni fog, csak a rejtett partíciód nem lesz meg, bár azt sokan nem szeretik, mert pár gigát azért elfoglal.
-
Zola_
tag
Nagyon meglepődnék ha elkezdene lazulni a teteje... és ahogy írtad, a gariba ez is belefér, utána meg úgyis egy elavult 3 éves gép lesz.
Ha a ThinkPad valamiről híres, akkor az főleg a strapabírósága, pláne egy T szériás gépnél! A napokban nézegettem egy barátom kb.2 éves T40-ét, céges gép, minden nap hurcolva és használva, és semmi lazaság nem volt a kijelzőnél. (a por azonban nem hasznos)
-
Zola_
tag
Nem érdemes IBM-et venni, csak a nevet fizeted meg vele, és valszeg Kingston az is.
A beszerelés nem egy nagy dolog, egy csavar hátul, és alatta figyel az üres slot. Ha a gyárit szeretnéd cserélni, az a billentyűzet alatt van.
Érdemes körülnézni pl. a kiskerarak.hu-n. A Kingston mindenhol drágább egy kicsit, de élettartam garis. Nekem Kingmax van (3év bolti garival), és eddig simán megy.
Aktív témák
Hirdetés
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ACER Aspire 3 15,6" FHD IPS // 11 GEN // MX350 2GB VGA // 8GB DDR4 // WIN11 // 256GB Nvme SSD
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest