Aktív témák
-
Innox
tag
válasz
ferkoboy #4635 üzenetére
Hello,
GMA950 egy integrált office-ra optimalizált kártya. COD-1 talán elmegy rajta, de a 2 szerintem már csak szenvedés lenne, ha komolyan játszol mindenképpen érdemes dedikált memóriás videókártyás gépet beszerezni.
Utólagosan mindenféle 9.5mm-es drive-ot belerakhatsz. De inkább csak IBM vagy Lenovo termék ajánlatos. A beszerzési ára eléggé magas, esetleg használtan vagy a laptopinfonál kell megérdeklődni az árat. Én most is a külső DVD égetőt ajánlom kölcséghatékonyabb meggondolásból.Üdv.
-
Zola_
tag
válasz
ferkoboy #801 üzenetére
Azok importőri listaárak USD-ben, így valamit nagyon elnézhettél.
Szóval nekünk -végfelhasználóknak- nem mondanak semmit, és a tényleges bolti árakhoz képest drágábbak is. Sztem pl. az usanotebook árai mutatják, hogy egy gépet kb. mennyiért lehet megvenni. Persze másnak is lehetnek jó árai, de ThinkPad-ben eddig általában ők a nyerők. Kivéve persze a laptopinfo időnként kapható egyedi darabjait, ott most is van T60 290! ért, bár csak DVD Rom-mal, de hát akkor is best buy!
-
jippa
aktív tag
válasz
ferkoboy #799 üzenetére
Nekem egy X32-m van, nem a legújabb típus, de a gép pillekönnyű (1,6kg), gyors (1.8 PM), hűvös (eddigi rekord a procinál 51 C), halk (pl. szövegszerkesztés közben fe sem pörgeti a ventit) és úgy egyébként is nagyon egyben van. Ha szélsőségesen sokat mozgatod a gépet, akkor az X széria kitűnő (a legjobb??) választás. Az üzemidő akksival 5 1/2 óra automatikus energiagazdálkodás mellett, ha leszabályozom a procit, akkor egy órával is többet tud (igaz, 4.8AH akksi van benne, nem a 4,4-es). Ami még fontos lehet, hogy némelyik x-szériás lapiban 1,8 inches (4200rpm) hdd van, ami jelentősen képes visszafogni a teljesítményt, de növeli az akkus üzemidőt. Nekem a teljesítmény volt a fontosabb...
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ACER Aspire 3 15,6" FHD IPS // 11 GEN // MX350 2GB VGA // 8GB DDR4 // WIN11 // 256GB Nvme SSD
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest