- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
Innox
tag
Szia, én is tervezem plusz 2 GB vásárlását a már meglévő 2 mellé... Akkor a postokból azt veszem ki megéri. Én mondjuk itthon venném és ahogy elnéztem 5-6 k ból már viszonylag normális modulokat lehet kapni.
ÁÁ Vista, nagyon hezitáltam mostanában, hogy áttérjek-e vista-ra de ezek szerint nem éri meg. Nekem most nagyon sz@r az XP ami fent van. Egyáttalán nem érzem hogy T7500, 2 GB DDR2 ram van és Quadro VGA. A régi P4 3GHz-es gépem is hasonló teljesítményt produkált office felhasználás alatt. Lehet ráférne egy XP reinstall.
Valaki próbálkozott már n-lite al thinkpad drivereket integrálni?
Üdv -
Innox
tag
Szia!
Szerintem biztosan a linux a ludas, mert nekem XP-vel semi ilyen hibát nem generál a gép. A wifihez a legújabb intel driver van fent. Azt azonban nem tudom, hogy lehet-e firmware-t frissíteni. Szerintem linuxos forumon lehet előbb találsz megoldást. Esetleg a CAPS-LOCK LED villogás jelenséget érdemes lenne kiguglizni, mert van ilyen troubleshoot gyűjtőhely biztosan.
Üdv: Innox
-
Innox
tag
válasz
pampika #5130 üzenetére
Szia,
Lévén nekem is T61-em van leírom amit úgy gondolok segíthet. Nekem ugyan XP-m van, de nekem sleepből Fn gombra felkel. Szerintem ez csak beállítási hiba lehet nálad.A másik dolog, szerintem egy Quadro kártya nem lehet állítható memóriájú, ugyanis dedikált memóriával rendelkezik. Azzal meg nem nyersz semmit ha letiltod a saját memóriáját. Nekem vígan elketyeg 3 órát. Szerintem felesleges ezzel babrálni.
WLAN-al kapcsolatban csak annyit, hogy az acces connection vagy valami ilyesmi a neve megold neked mindent. Azonban ha nem tetszik neked akkor be lehet állítani, hogy az alap windowsos wlan manager legyen az elsődleges. A vistással nagyon nem vagyok kibékülve, de a célnak megfelel.
Remélem meg vagy leszel elégedve a gépeddel.
Üdv: Iván
-
Innox
tag
válasz
ferkoboy #4635 üzenetére
Hello,
GMA950 egy integrált office-ra optimalizált kártya. COD-1 talán elmegy rajta, de a 2 szerintem már csak szenvedés lenne, ha komolyan játszol mindenképpen érdemes dedikált memóriás videókártyás gépet beszerezni.
Utólagosan mindenféle 9.5mm-es drive-ot belerakhatsz. De inkább csak IBM vagy Lenovo termék ajánlatos. A beszerzési ára eléggé magas, esetleg használtan vagy a laptopinfonál kell megérdeklődni az árat. Én most is a külső DVD égetőt ajánlom kölcséghatékonyabb meggondolásból.Üdv.
-
Innox
tag
válasz
zsorzs87 #4570 üzenetére
Szia,
Nekem eddig két IBM T gépem volt. Meg vagyok(voltam) elégedve velük minden szempontból. Ezzel csak azt akartam mondani, hogy jó gépet választottáljelenleg én is egy T61-et nyúzok.
Mysoft-ról nem hallottam eddig, de ahogy néztem a garancia a szervízükben érvényes. Ezzel én nem vagyok kibékülve, ugyanis a ThinkPad-ekhez IBM világgaranciát szoktak adni. Amit számla nélkül is tudsz érvényesíteni a hivatalos márkaszervízben (ha nincs gond az előéletével).
Én személy szerintem a laptopinfo-ban vásároltam a gépem, és őket csak ajánlani tudom. [link] Nézd meg, milyen gépeket kínálnak és gondold át szerintem.Üdv
-
Innox
tag
TP tulajok!
Másnak is van ilyen hibernálási hibája (Kevés a rendszererőforrás az API végrehajtásához)? Mert nekem minden második alkalommal csinálja. Letöltöttem a microsoft oldaláról a hotfixet, de az még 2005-ös és azt írja az installer hogy újabb verzió van már a gépen...Most ilyenkor mit lehet tenni?
A gép egy T61-es 2 GB RAM-al (gondolom a memória mennyisége a gondja
Üdv
-
Innox
tag
Csak megerősíthetem, fél éve a T43-asomhoz is csak német nyelvűt adtak. De biztosan megkapod ha garanciás a géped, mert nekem is a németországi szervízből rendelték meg, mert nem volt nekik. Tehát menj be és kérd meg őket hogy adjanak, ill ha akarod vissza is állítják ingyen az eredeti állapotot.
Üdv -
Innox
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne: hogy lehet-e a HDD zajkeltését mérsékelni valahogy szoftveresen? Nekem egy 160-as 5400 rpm es vinyó van a gépemben. A gond csak annyi, hogy a HDD-t lehet csak hallani ha nem pörögnek fel a ventik (amit nem túl gyakran tesznek). Mintha olvastam volna valahol, hogy lehet beállítani silent modot (de lehet hogy csak az optikai meghajtónál van ilyen, nem emlékszem pontosan). -
Innox
tag
válasz
adnoctum18 #4429 üzenetére
Hát ezt jó tudni. Nem is gondoltam volna, hogy ilyen sokat is elmennek C2D-val. Ugye az 5-óra 10W fogyasztás mellet kivitelezhető. Mondjuk nem tudom neked milyen panellel van szerelve a géped, azonban az enyém 14 wide-os nagyfelbontású. De nincs olyan nagy differencia a fogyasztásban.
-
Innox
tag
válasz
wienattwo #4419 üzenetére
Szia, nekem az aksi jelenleg 55,81 Wh-s újkorában (13 ciklus). Gyári 56,16 Wh. A gép egy T61-es 2.2-es procival és Quadro video kártyával. 3:50 perc ha nagyon leveszek mindent és filmet nézek vagy netezek. Nekem 14"-os kijelző van benne, de a régi T43-asom 14"-os kijelzővel is csak 3 órát bírt. Kicsit soknak tartom azt a 6 órát. 1-2 Dell gépnél láttam 5 óra üzemidőt, de azokban 9 cellás aksi volt. Természetesen nem SUB kategória hanem 14-15"
Üdv
-
Innox
tag
Üdv!
T61 tulajoktól kérdezem főleg, de minden ötletet szívesen fogadok.
A gép: T7500 proci, 2 GB ram, NV140 quadro video kártya. XP alatt elég lassúcska a rendszer full performance profil alatt is. Értem ezt általános felhsználás melett és amikor MathCAD és AutoCAD et használok. A régi T43-am jobban szaladt mint most ez.Kérdésem a következő: lehet-e a problémát arra visszavezetni, hogy nem én installáltam az XP-t, második tulaj vagyok. Vagy máshol kéne keresnem a problémát... IBM-es progikból csak kevés van fent (energia kezelő, maintenace manager és az újjlenyomat olvasó) a driverek mindenhez fent vannak.
Más: Tapasztalt valaki olyat, hogy amikor hibernálásból ébred a gép kétszer kéri az újjlenyomatot, mindenféle hibaüzenet nélkül. Újraindítás vagy rendes indítás során még soha nem fordult elő.
További szép napot mindenkinek.
-
Innox
tag
Üdv,
Köszi a válaszokat. -
Innox
tag
Sziasztok,
Tervezem egy T43-as vételét. A gari 2008. 06. 01 -ig érvényes ha igaz. Az lenne a kérdésem, hogy ha beviszem az IBM szervízbebe akkor vissza állítják nekem az eredeti win-t vagy magyart is lehet kérni, ill. kiderül-e hogy valami bibi van vele? Vagy csak akkor derül ki a probléma, ha beüt kaka?Üdv
Aktív témák
Hirdetés
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ACER Aspire 3 15,6" FHD IPS // 11 GEN // MX350 2GB VGA // 8GB DDR4 // WIN11 // 256GB Nvme SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged