Keresés

Aktív témák

• dinfo

csendes tag

válasz Kredit #2620 üzenetére

Koszonom. :R

A kerdesem egyik felere vegulis valaszt ad, bar ezek elsosorban szintetikus teszteredmenyek, es mivel a gepnel nem elsosorban a memoria a szuk keresztmetszet, ezert inkabb gyakorlati tapasztalatra lenne szuksegem.
    Valamint, hogy akkor vegulis mi a helyzet ezzel a 3Gb-os ram limittel, ami ha minden igaz, egy biosfrissitessel ~3.3Gb-ra lett kitolva. Eleg sokat turtam a netet, van aki azt mondja, hogy chipsetkorlat es pont, van, aki azt mondja, hogy 64bit-es oprendszer alatt nincs gond, masok szerint pl vista alatt se megy rendesen; egyesek elvileg valamilyen linux disztrib alatt valahogy megoldottak, itt a forumba felmerult mar, hogy ez csak az egy alkalmazasnak kioszthato maximalis meret (ha jol emlekszem), szoval jo lenne tudni, hogy akkor mi is a helyzet pontosan, mert nem dobnek ki +25k-t ram-ra azert, hogy nyerjek 2-300 Mb-ot. :(((

• karesz501

senior tag

válasz Kredit #2371 üzenetére

Például nézz szét az ebay-en, itt van a link én már körülnézegettem egy kicsit. Worldwide szállítással együtt is bőven megéri: [link]

Én azonban elgondolkoznék egy USB-s külső DVD írón, szerintem sokkal jobban megéri, hacsak nem utazás közben szeretnél/kell DVD-t írni, tudod más géppel is használni. Cserébe sokkal olcsóbb, viszont egy kicsit körülményesebb. Nekem a mnkahelyemen van az írósztalomon, itt teljesen jó, napközben ki tudok írni mindent ami kell és nem is kell cipelnem. Szerintem gondold végig. :U

tototos: szerintem ne sokat gondolkozz, az ''egyetemi körülményeknek'' sokkal jobban megfelel egy T60. Megjegyzem, hogy az utóbbi idők egyik legjobb döntése volt részemről, hogy kb. 3 hónapja megvettem a T60-amat :C , remélem sokáig fog még ilyen formában engem szolgálni :R

[Szerkesztve]

Aktív témák