- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple Watch
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
Hirdetés
Aktív témák
-
dinfo
csendes tag
Koszonom.
A kerdesem egyik felere vegulis valaszt ad, bar ezek elsosorban szintetikus teszteredmenyek, es mivel a gepnel nem elsosorban a memoria a szuk keresztmetszet, ezert inkabb gyakorlati tapasztalatra lenne szuksegem.
Valamint, hogy akkor vegulis mi a helyzet ezzel a 3Gb-os ram limittel, ami ha minden igaz, egy biosfrissitessel ~3.3Gb-ra lett kitolva. Eleg sokat turtam a netet, van aki azt mondja, hogy chipsetkorlat es pont, van, aki azt mondja, hogy 64bit-es oprendszer alatt nincs gond, masok szerint pl vista alatt se megy rendesen; egyesek elvileg valamilyen linux disztrib alatt valahogy megoldottak, itt a forumba felmerult mar, hogy ez csak az egy alkalmazasnak kioszthato maximalis meret (ha jol emlekszem), szoval jo lenne tudni, hogy akkor mi is a helyzet pontosan, mert nem dobnek ki +25k-t ram-ra azert, hogy nyerjek 2-300 Mb-ot. -
karesz501
senior tag
Például nézz szét az ebay-en, itt van a link én már körülnézegettem egy kicsit. Worldwide szállítással együtt is bőven megéri: [link]
Én azonban elgondolkoznék egy USB-s külső DVD írón, szerintem sokkal jobban megéri, hacsak nem utazás közben szeretnél/kell DVD-t írni, tudod más géppel is használni. Cserébe sokkal olcsóbb, viszont egy kicsit körülményesebb. Nekem a mnkahelyemen van az írósztalomon, itt teljesen jó, napközben ki tudok írni mindent ami kell és nem is kell cipelnem. Szerintem gondold végig.
tototos: szerintem ne sokat gondolkozz, az ''egyetemi körülményeknek'' sokkal jobban megfelel egy T60. Megjegyzem, hogy az utóbbi idők egyik legjobb döntése volt részemről, hogy kb. 3 hónapja megvettem a T60-amat, remélem sokáig fog még ilyen formában engem szolgálni
[Szerkesztve]
Aktív témák
- MacBook Air M1 / 2020 / Ezüst / 13" / 256 GB / 8 GB / DOBOZ / GYÁRI TARTOZÉKOK /
- i5 HP Pavilion DV7 laptop
- Új Thinkpad X1 Carbon 10th, 14" FHD+ IPS, i7-1260P, 32GB, 1TB NVMe, ujjlolv, IR kam, gar
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Thinkpad X270, 12,5" FHD IPS Touch, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest