Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
dinfo
csendes tag
Koszonom.

A kerdesem egyik felere vegulis valaszt ad, bar ezek elsosorban szintetikus teszteredmenyek, es mivel a gepnel nem elsosorban a memoria a szuk keresztmetszet, ezert inkabb gyakorlati tapasztalatra lenne szuksegem.
Valamint, hogy akkor vegulis mi a helyzet ezzel a 3Gb-os ram limittel, ami ha minden igaz, egy biosfrissitessel ~3.3Gb-ra lett kitolva. Eleg sokat turtam a netet, van aki azt mondja, hogy chipsetkorlat es pont, van, aki azt mondja, hogy 64bit-es oprendszer alatt nincs gond, masok szerint pl vista alatt se megy rendesen; egyesek elvileg valamilyen linux disztrib alatt valahogy megoldottak, itt a forumba felmerult mar, hogy ez csak az egy alkalmazasnak kioszthato maximalis meret (ha jol emlekszem), szoval jo lenne tudni, hogy akkor mi is a helyzet pontosan, mert nem dobnek ki +25k-t ram-ra azert, hogy nyerjek 2-300 Mb-ot.
-
karesz501
senior tag
Például nézz szét az ebay-en, itt van a link én már körülnézegettem egy kicsit. Worldwide szállítással együtt is bőven megéri: [link]
Én azonban elgondolkoznék egy USB-s külső DVD írón, szerintem sokkal jobban megéri, hacsak nem utazás közben szeretnél/kell DVD-t írni, tudod más géppel is használni. Cserébe sokkal olcsóbb, viszont egy kicsit körülményesebb. Nekem a mnkahelyemen van az írósztalomon, itt teljesen jó, napközben ki tudok írni mindent ami kell és nem is kell cipelnem. Szerintem gondold végig.
tototos: szerintem ne sokat gondolkozz, az ''egyetemi körülményeknek'' sokkal jobban megfelel egy T60. Megjegyzem, hogy az utóbbi idők egyik legjobb döntése volt részemről, hogy kb. 3 hónapja megvettem a T60-amat
, remélem sokáig fog még ilyen formában engem szolgálni 
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Újszerű ASUS Zenbook 13 i7 11.gen /16GB RAM/1TB SSD/300 nit
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Dell Latitude 5430 - i5-1245U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku számla, garancia
- Lenovo Thinkpad T440
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

, remélem sokáig fog még ilyen formában engem szolgálni