Hirdetés
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Aktív témák
-
dinfo
csendes tag
Koszonom.

A kerdesem egyik felere vegulis valaszt ad, bar ezek elsosorban szintetikus teszteredmenyek, es mivel a gepnel nem elsosorban a memoria a szuk keresztmetszet, ezert inkabb gyakorlati tapasztalatra lenne szuksegem.
Valamint, hogy akkor vegulis mi a helyzet ezzel a 3Gb-os ram limittel, ami ha minden igaz, egy biosfrissitessel ~3.3Gb-ra lett kitolva. Eleg sokat turtam a netet, van aki azt mondja, hogy chipsetkorlat es pont, van, aki azt mondja, hogy 64bit-es oprendszer alatt nincs gond, masok szerint pl vista alatt se megy rendesen; egyesek elvileg valamilyen linux disztrib alatt valahogy megoldottak, itt a forumba felmerult mar, hogy ez csak az egy alkalmazasnak kioszthato maximalis meret (ha jol emlekszem), szoval jo lenne tudni, hogy akkor mi is a helyzet pontosan, mert nem dobnek ki +25k-t ram-ra azert, hogy nyerjek 2-300 Mb-ot.
-
dinfo
csendes tag
Sziasztok!
Van egy t60-am, es ugy alakult, hogy az egyetemen eleg memoriaigenyes tesztelesekbe (vmware alatt vallalati rendszerek) kell kezdenem, ugyhogy elszantam magam egy komolyabb RAM bovitesre. Elso korbe 2X2Gb-ra gondoltam, de aztan utananezve belefutottam ebbe a bizonyos ~3.3Gb limitbe. Ugyhogy igy lehet 2+1Gb lesz a dologbol gazdasagossagi megfontolasokbol, de akkor meg ugrott a dual-channel. A kerdesem az lenne, hogy mennyire veti vissza a gepet a dual-channel hianya, illetve tudtok-e valami modrol, ahogy megkerulheto az a bizonyos limit? Avagy hogy erne meg jobban?
Most 2X512 van benne amugy, es XP-t hasznalok.Koszonom.
-
dinfo
csendes tag
Es ha ugy teszem fel a kerdest, hogy egyaltalan hasznalja-e valaki a digit hangkimenetet a gepen?

[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
dinfo
csendes tag
Sziasztok!
T60-am audio kimenetet egy coax kabellel, es egy rca-mono jack atalakitoval osszekotottem egy erosito digitalis coax bemenetevel, de nem akar mukodni.
Control panelbe soundmax menujebe a digit kimenet nincs letiltva.
Van valami otletetek esetleg, hogy mi lehet a baj?
Aktív témák
- Dell Latitude 7390 / i7 8650U / 16GB DDR4 / 256GB Nvme / Vill. Eu bill / Jó akku
- Dell Latitude 5440 / i5 1345U / 16GB DDR4 / 512GB SSD / Excelent akku / Magyar bill
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- Xiaomi Redmi 13 4G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- NJOY Szünetmentes + AVR Horus Plus 2000, 2000VA, 1200W, Line-Interactice, LCD Touch displa PWUP-LI20
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi