Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Felfrissítette magát a Galaxy Watch4
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
karesz501
senior tag
válasz
Gondwana
üzenetére
Részemről nem feltétlenül a konkrét igény, hanem inkább egy adandó lehetőség az ami miatt elgondolkodtam... Egyébként elég sokat nyúzom a gépet, nagy mennyiségű anyagot kell konvertálnom (itt úgy vettem észre számít az extra cache, fejlettebb(?) szervezés illetve a nagyobb órajel...) és munkaidő után sokszor dolgozom a családi videóanyagon (1 éves múlt a fiam) és itt sokat számít. Pláne, hogy egytre kevesebb a szabadidőm.
És tervezem majd a Vista-t is, szerintem 2008-ban valós alternatíva lehet ha javítanak rajta egy SP-vel. Itt pedig a 64bit jön majd jól.
És hangsúlyozom: most még meg tudom oldani, viszonylag egyszerűen, kicsit később már nem lesz rá lehetőségem csak ha a gépet eladom és veszek egy másikat.
Viszont nehezen találtam 14-es sxga+ -os T60-at, nem akarok további kompromisszumokat...
Részemről ennyi, szerintem ez bőven elég
shadowfax: Köszi az infót
BIOS frissítve, az alaplap pedig rev03 -as. Ezek szerint menni fog, bár szerencsére lesz alkalmam kipróbálni mielőtt megveszem
Aktív témák
- iPhone 14 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest