Hirdetés
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
Mészike
üzenetére
soha sem értettem, hogy miért tart sokaknál 4-5 percbe a boot.
xp, pista, 7, tök mindegy, simán feláll pikkpakk nálam, soha nem volt gond, de még széthullott rendszernél sem. én mindig kikapcsolom, max ha cégben dokkolóból kiveszem, nyomok rá egy undockot mert tárgyalóban felnyitom, de amúgy turn off, turn on.az szerintem okozhat lassulást, ha wifire akar becsatlakozni, és a vírusírtó is hamarabb akar felállni, mint a wifi maga és ha nem áll fel az internet kapcsolat, akkor a vírusírtó a frissítés miatt elkezdi akasztani a bootot egy ideig és aztán kidobja ha letelt x mp..
lassíthat a skype és msn felállás is és minden más, ami azonnali internet kapcsolatot igényel és startupban be van rakva.
azt még nem láttam, hogy lehetne sorrendet állítani, hogy mely alkalmazás hányadiknak álljon fel.. talán ez hasznos lenne, de szerintem ilyen funkció még a 7-ben se lesz
Aktív témák
- Synology NAS
- Vírusirtó topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Eredeti játékok OFF topik
- World of Tanks - MMO
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- XPS 15 9520 27% 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX 3050Ti 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Dell Precision 3591 27% 15.6" FHD IPS érintő Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Precision 5570 27% 15.6" 4K UHD+ érintő i7-12800H RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi