- Telekom mobilszolgáltatások
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Mobil flották
- Népszerű hajlíthatók telepíthetik a One UI 8-at
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
eBeni
tag
Üdv!
Lehet, hogy furcsa lesz a kérdésem, de azért fölteszem:
Keresek új laptopot. Rengeteget olvastam cikkeket, topicokat stb és arra jutottam, hogy Thinkpad lesz. Ez eddig rendben is van, de ezen belül nem tudok dönteni, ezért kérném a segítségeteket. Eddig ezek voltak a legszimpatikusabbak:
R400, T400, X200, X301, W500.
Az ár nem szempont (nem vagyok ilyen gazdag, csak közel azonos árért tudom beszerezni őket).
Egy kicsit különböző stilusúak tudom, de ha kézhez kaphatnátok bármelyiket melyiket választanátok? Vagy esetleg van más hasonló Thinkpad?Bocs, h van nem topicba illő gép is, csak így egyszerűbb feltenni ugyan azt a kérdést a Thinkpad-es forumokban.
Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Mr. Beast retteg, elveszi az AI a munkát
- E-roller topik
- Egy hétig ingyen játszható a Call of Duty: Black Ops 6
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- OLED monitor topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Asus FX516PE 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus rog Zephyrus g14
- Bomba ár! Dell Vostro 3500 - i3-350M I 4GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 3560 - i3-3120M I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Számlás,garanciás SSD-k! Kèszletről!
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 i5-6GEN I 8GB I 256-512SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest