- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem lesz iPhone 19
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Aktív témák
-
mdk01
addikt
Hali!
Megkérdezem itt is hátha T61 probléma.
Olyan kérdesebn kérném a segítségetek, hogy a T61-es laptopommal két különböző WLAN-ra szoktam csatlakozni.Windows VISTA alatt.Ez ment is tegnapig.
Tegnap a megszokott helyen egy kávézóban is nehezen akart összjönni(újraindítás), aznap este otthon meg egyáltalán nem(többszöri újraindítás).
Most isméta kávézóban vagyok és működik.
A WLAN jel fogható 80%-ban és látszólag nincs gondja viszont az oldalak(mozzila firefox) és egyéb(minialkalmazások) nettel kapcsolatos dolgok nem működnek.
Otthon átállítottam, az otthoni WLAN kapcsolatra manuálisan hátha az a baj(bár ez elvileg automatikus ugye), sőt konnektoltam többször sikeresen, de semmi.
Kérdésem hogy mi lehet a probléma oka, hogy otthon nem jönnek be az oldalak annak ellenére hogy sikeresen csatlakzotam a WLAN jelre?Köszi
üdv.
Aktív témák
- Automata kávégépek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Asustor NAS
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- További aktív témák...
- Új Bontatlan Lenovo ThinkPad P16v Gen2 Mobil Munkaállomás -50% Ultra 7 165H 32/1TB RTX 2000 8GB 30Hó
- Apple Magic Keyboard (2021) magyar kiosztással (mk2a3d/a)
- Razer Blade 15 Advanced (2019) Rtx 2080 OLED Touch 4K - újszerű
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- ASUS ROG Flow Z13 (2025) GZ302EA-RU004W - 3 év garancia - GYÁRI, MAKULÁTLAN ÁLLAPOT!!
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest