Hirdetés
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Aktív témák
-
---Lasali---
Közösségépítő
Sziasztok!
T61 ese van valakinek? Érdekelne róla valami magán vélemény.
Év végére ki kéne néznem valami gépet, ilyen acer meg stb-vel nem akarok foglalkozni mert mindről mondták hogy gagyi, mac nem kell, maradt a dell meg a lenovo, dell ből néztem az xps-t de mindenhol agyon fikázták hogy gagyi a teteje, meg a dvd olvasója úgyhogy mondom akkor ne, ez a t61 es tetszett meg a legjobban, amiket olvastam róla, meg a konfig is tetszik, 2400mhz es proci, 2 giga 667, quadro csip, árát 350 pénz körül láttam még azis ok, jól hangzik ez a titán meg karbon szöveg is, elég sokáig ki kéne húznia nálam egy ilyen gépnek meg nem nagyon akarom babusgatni utálom ha valami azért használhatatlan mert vigyázni kell rá.
2.3 kiló körül írják a súlyát az még talán elmegy igazából nem akarok nehéz gépet venni, egyszer volt, egy kín hurcolni pedig arra van. Meg ahogy néztem a méreteit nem olyan bazi nagy, meg elég vékonynak néz ki.
Amit hallottam róla hibának de különösebben nem volt kifejtve: nem elég erős a kijelző fénye, dvd írója elég gagyi (miért is?), quadro-s változat eléggé merül (csak úgy viccből szívja az aksit vagy csak 3d-s terhelés alatt?) meg írták hogy eléggé zajos tud lenni...?
Szóval a kérdés, mi az ami télleg nem jó rajta és miért? És érdemes e beleölni ecceri lehetőségből adódó összes pénzünket, és kapunk-e érte egy több évig használható jó cuccot?Választ előre is köszi!
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Filmvilág
- World of Tanks - OFF topic
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Milyen videókártyát?
- Építő/felújító topik
- Androidos tablet topic
- Spórolós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
- Proc. hibás DELL Latitude 3510 Black i3 256 SSD alkatrésznek eladó
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- ÚJ MSI CYBORG 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4060 -3 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 27GS60QX-B - 27" Ívelt VA - 2560x1440 2K QHD - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest