Keresés

Aktív témák

• ---Lasali---

Közösségépítő

Azt meg lehet valahogy oldani hogy ne csak a mikrofon csatornáját lehessen felvenni a hangkártyával? Kéne what u hear csatorna...

• ---Lasali---

Közösségépítő

válasz Gondwana #7311 üzenetére

Aham.
    Ezt gondoltam hogy így működik, hogy szoftveres, biosba meg nincsenek ilyen beállítások.
    De akkor a Optimize for battery lifespan - opció mit csinál?

• ---Lasali---

Közösségépítő

válasz Dottore #7307 üzenetére

Amikor Optimize for battery lifespan -ba volt állítva akkor bőven újra volt indítva mert már nem most állítottam be. De ezt az opciót én jól értelmeztem egyébként?

• ---Lasali---

Közösségépítő

Próbáltam beállítani hogy ne töltse fel az aksit a gép ha még nem merült ki teljesen de rádugom a tápra.
    Van ez a Battery maintenance a Power Manager be.
    Alapból az Always full charge 96% start 100% stop. Ez azt jelenti gondolom hogy hogyha 96% alá van merülve akkor feltölti 100% ra.
    Aztán beállítottam a Optimize for battery lifespan és itt be lehet még pipálni hogy Notify me when thresholds change, ez az akar lenni hogy megkérdezi hogy rátölthet-e? Ezt állítottam be de 77% nál rádugtam a tápot és egyből elkezdte tölteni.
    Meg van Custom, ott meg be lehet állítani mennyitől töltse mennyi % ig. Próbálkoztam ezzel is, beírtam 2% ot ez a legkisebb és 100% ot maxnak, nah ha ezt leokézom akkor egy pillanatig nem tölti majd elkezdi tele tölteni...
    Most akkor mivan? :((
    thx

• ---Lasali---

Közösségépítő

válasz Innox #6952 üzenetére

Én Nlite al ACHI drivert integráltam xp telepítő készletbe, mert kékhalálozott a telepítő betöltésekor.

• ---Lasali---

Közösségépítő

válasz _ak_ #6847 üzenetére

Megmértem :DDD
    2088-2100 közt van a gép aksi nélkül, nemtom pontosan mert rá volt dugva a táp és húzta a kábel.
    Aksival meg 2420 körül van.

• ---Lasali---

Közösségépítő

válasz Dottore #6822 üzenetére

Köszi! Jó lett :D töröltem a drivert aztán felraktam a drivert aztán azt a kezelőt és hirtelen életrekeltek a menük.

• ---Lasali---

Közösségépítő

T400 ason nem tudom bekapcsolni a Tauch padon a Virtual Scrollingot, mi a baja?
    Próbálom bepipálni de csak villan egyet és nem engedi betenni a pipát... se a horizontal se a vertical nál...

• ---Lasali---

Közösségépítő

_ak_ , fotel
    Szerintem ennek az integrált kevesebbet fogyasztnak nem sok jelentősége van, mert az ATi szabályozza az órajelét, nekem pl a 3470 es GPU 680->110mhz Mem: 800->400 ra, így szerintem nem fogyaszthat többet egy integráltnál plusz ugye akkor a rendszer memóriát meg a procit is terheli pluszba.
    evone
    Ez a recsegés ez hihetetlen, én is nyomkodtam most az enyém tetejét, de elképzelni nem tudom mi adhatja neked ezt a zajt, nekem csak ha rá rá teszem a kezem akkor azt lehet érezni hogy a burkolat hozzá hozzá koccan a belső vázhoz.
    Nem lehet hogy a zsanér ahogy mozdul nyomás hatására az adja? Vagy a fedél és az alsó rész összeérésekor?
    tototos
    Igen ezt énis észrevettem hogy ez a lecsavarozható csukló támasz eléggé rugalmas, meg a billentyűzet oldalán és felett elhelyezett burkolat, mondjuk csak felül ad hangot, amúgy nem de azért lehetne masszívabb... de ilyen... mondjuk ami merev az törik ami meg nem az meg rugalmas :D
    _ak_ , fotel:LED
    Nekem nem tudtam milyen van benne, aztán megnéztem a kijelző típusát:
    LP141WP1-TL88
    LEN4033
    Keresgettem google-n utánuk de szerintem ezek nem LED es kijelzők.
    Pedig a gép típusa: Lenovo T400 2765-TDG ami aszem az egyik legfullosabb modell.

• ---Lasali---

Közösségépítő

válasz Dottore #6555 üzenetére

Azt hiszem tudom miről beszélsz :Y
    Jack
    Igazából igy lehetetlen ölbe venni...

• ---Lasali---

Közösségépítő

válasz evone #6544 üzenetére

Itt egy kép, nekem így világítja meg:
    Megvilágítás
    A billentyűzet és a monitor közti szög kb 100° lehetett...
    Látszik hogy ahol a space van ott kapja a legtöbbet, de a gép bal oldala többet kap ez meg egyértelmű mert kicsit balra van a led nem középen. Amúgy szerintem használható esetleg a jobb felső 6 os billentyű csoport ami kevésbé látszik.

• ---Lasali---

Közösségépítő

Én a WEP el szívtam windows alatt... (T400 intel 5200 aszem a wifi)
    Beállítottam meg minden és olyat csinált hogy, volt kapcsolat, teljesen jónak jelezte de néha nem volt adatátvitel, pl windows frissítés még az eredeti rendszeren 15. filet leszedett aztán hopá halál, meg helyi hálózatokba mászkálva is eltűnt a kapcsolat, ilyenkor szépen fagyott az explorer stb firefox se hozott be semmit mint amikor nincs kapcsolat, elaltatásból visszajövet meg megintcsak jelezte hogy van kapcsolat de valójába nem volt, bootolás után is csinált ilyet hogy auto kapcsolódásra volt állítva és semmi... minden ilyennél le kellett szakítani a kapcsolatot és újrakeresni a hálózatokat majd újracsatlakozni de ígyis volt amikor csak 3. ra lett jó!
    WPA val meg tökéletes... (csak így dupla módba kellett kapcsolni a routert, wpa meg wep is együtt mert a másik gép kártyája csak wep et támogat)

• ---Lasali---

Közösségépítő

T400 ban a GPS az mit takar?
    Mert feltettem a vantage os gps programot, de kiírja hogy nem találja az eszközt a com porton.
    Ehhez kell valami plusz cumó? Vagy hogy működik? Gógléztam a kérdésem előtt de nem leltem semmire külföldi lapokon se.

gecsoz - T400 ba lévő winyónak tényleg semmi hangja, olvasási sebessége 66MB/s körül van, seek sebessége kis fileoknál stb azért jóval lassabb mint egy asztali satás winyóé, jah és ilyen 36 fok szokott lenni.

• ---Lasali---

Közösségépítő

válasz Dottore #6489 üzenetére

Köszi!
    Kipróbáltam előtte hogy mivan ha nyomok egy visszaállítást a "kék gombossal" működött visszarakta a rendszert aztán elkezdte felrakni a dolgokat, aztán megcsináltam a cd-t ahogy a lap írta de nekem csak ilyen 370 megát ír rá, szóval maga a rendszer lehetetlen hogy fullra rajta legyen.
    Aztán újratelepítettem, partícionáláskor a rejtettet nem töröltem le a biztonság kedviért...
    Saját xp felment, pár driverrel szívtam egy sort de végül minden meglett és jó lett, szerintem sokkal gyorsabb és használhatóbb rendszert raktam össze mint ami gyárilag volt rajta ennyi... szóval jó lett az egész megérte vele szenvedni...
    Azon filóztam még, hogy micsinálna ha most nyomnák egy kék gombot és megint visszaállíttatnám, akkor rájönne hogy melyik partícióra kéne telepítenie a rendszert mert most csináltam a C ből 4 et :D meg nem tudom ez hogy telepíti de ghost-os visszaállításnál az xp nagyon nem szerette nálam ha közbe variáltam a partíciókat.

• ---Lasali---

Közösségépítő

Sziasztok!

Kaptam egy T400 as gépet, lenne pár kérdésem mert nem minden világos...
    Gondoltam újrarakom rajta a rendszert mert ez az előre telepített dolog ez nem tetszik (fel van telepítve kismillió program ami nem kell, többet uninstalláltam mint amennyit megtartottam, alapból 680 megát eszik a rendszer, jó lassan bootol be stb... ez nekem nem kell, meg sp2 es stb, mcafee se kell semmi se kell...), főleg hogy kis bűvészkedés után sikerült kicsit hazavágni. (win frissítés sp3 ra stb, net frame workot be akarta frissíteni szétfagyott az egész telepítő, most egy install ablakkal indul a gép, minden egyes elaltásra kijön stb meg windows messenger nem találja a filejait, nah meg nem kapcsol ki a rendszer XD)

Bepróbáltam egy full sima sp3 as angol xp-t, ok setup betöltéskor kékhalál, ezt megoldottam nlite al ACHI drivert beleraktam most jó, bejön a telepítő, de látok egy rejtett partíciót, ezen úgytudom az eredeti rendszer van lementve. De ezt hogy lehet visszaállítani?

Megcsinálhatom hogy csinálok külön partíciót az sp3 asomnak, meg külön egy vagy még két partíciót és felrakom ezt a rendszert majd saját elképzelés szerint telepítem-beállítom, problémába ütközhetek?

A rejtett partíciót ha otthagyom arról később hogy lehet visszaállítani a gyári rendszert? Van ez a vantage os kék gombos indítás erre bejön ez a recorvery rész de ott nem igazán van miből mit kiválasztani...

Asztali gépen én hiren cd ről norton ghost al szoktam rendszer visszaállogatni meg sima saját új angol xp ket felrakni és magam beállítani stb...ez halálbiztos egyszerű gyors... utálom az ilyen korlátozott de használd ezt mert sajt rendszereket....

Előre is köszi.

• ---Lasali---

Közösségépítő

Köszi a válaszokat. :R
    Asszem akkor maradok ennél.
    Ez a Dell Latitude megfontolandó lenne de mire épp meg kéne venni még bevezető áron lesz biztos, így a t61 el biztos jobban jár az ember, nah meg ez a több fajta verzió, stapabírós meg stb ettől én félek hogy beszerzési lehetőség kb nulla stb... meg új cucc? Az a tapasztalatom hogy inkább a kiforrottat :D

mdk01 :D
    Lehet amúgy hogy az írás minőségére mondták hogy az nem a legjobb.
    3 óra az jól hangzik, de neked a quadro-s van?
    Vistával lehet egy ilyen gépen nem lenne bajom, de pc-n megszoktam a lehető leglejjebb butított xp-t meg az általam használt progik stb driverek csak ezzel mennek jól és megszokottan ráadásul ezt a gépet eszi is rendesen mondjuk ez a része laptopnál is gáz a rövidebb aku idő miatt.

• ---Lasali---

Közösségépítő

Sziasztok!

T61 ese van valakinek? Érdekelne róla valami magán vélemény.
    Év végére ki kéne néznem valami gépet, ilyen acer meg stb-vel nem akarok foglalkozni mert mindről mondták hogy gagyi, mac nem kell, maradt a dell meg a lenovo, dell ből néztem az xps-t de mindenhol agyon fikázták hogy gagyi a teteje, meg a dvd olvasója úgyhogy mondom akkor ne, ez a t61 es tetszett meg a legjobban, amiket olvastam róla, meg a konfig is tetszik, 2400mhz es proci, 2 giga 667, quadro csip, árát 350 pénz körül láttam még azis ok, jól hangzik ez a titán meg karbon szöveg is, elég sokáig ki kéne húznia nálam egy ilyen gépnek meg nem nagyon akarom babusgatni utálom ha valami azért használhatatlan mert vigyázni kell rá.
    2.3 kiló körül írják a súlyát az még talán elmegy igazából nem akarok nehéz gépet venni, egyszer volt, egy kín hurcolni pedig arra van. Meg ahogy néztem a méreteit nem olyan bazi nagy, meg elég vékonynak néz ki.
    Amit hallottam róla hibának de különösebben nem volt kifejtve: nem elég erős a kijelző fénye, dvd írója elég gagyi (miért is?), quadro-s változat eléggé merül (csak úgy viccből szívja az aksit vagy csak 3d-s terhelés alatt?) meg írták hogy eléggé zajos tud lenni...?
    Szóval a kérdés, mi az ami télleg nem jó rajta és miért? És érdemes e beleölni ecceri lehetőségből adódó összes pénzünket, és kapunk-e érte egy több évig használható jó cuccot?

Választ előre is köszi!

Aktív témák

Hirdetés