- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Telekom mobilszolgáltatások
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Aktív témák
-
danielh2
tag
OK, nade: a drive P/N száma 40Y8621 (FRU-ra magyar találat nem jön ki)
ezen a helyen 21750, ezen viszont ~35000 (bár utóbbi tapasztalatom szerint egy igen drága hely)
Hol lehet a true piaci ár? Gondolom vhol a kettő között.
Itt ph-n 10/24 óta nyomom, először konkrét ár nélkül utána benyomtam ex has egy 20e-es árat, egyik esetben sem kellett a kutyának se, még csak annyi comment sem jött h irreális áron adod öreg, olcsóbban kellene (de mondom, több mint egy hétig konkrét ár nélkül futott a hirdetés). Konkurens nagy HW oldalon ugyanígy, nuku reakció.
Vatera meg egy nagy LOL. Egyfelől amit ott akarsz eladni azt +6%-al drágábbra kell árazni, mert csak a mesében nyeli le az eladó az aukciósház jutalékát. Másfelől, ha minimáláras aukcióban nyomatod (akár úgy is h vállalnád h tőled jön a jutalék le, ugyanannyiért adod mint máshol), akkor a sok majom csak adja, adja be az irreális ajánlatokat, még akkor is ha ott a minimálár, még zárás előtt 2 órával is. Ha a minimálárral megegyező kikiáltási áron adod, a kutyának se kell.
A vaterás freeleecher mentalitás miatt csak min ár nélküli aukciók pörögnek, mert mindenki azt hiszi h fillérekért kap cuccot. Kurrensebb termékeknél ez persze nem így van (pl. egy nokia 6120c-t indítottak 1 Ft ért NMÁ-val és 40,000 felett zárt), de kevésbé kurrens termékeknél (mint az én cuccom) ha beraknám NMÁ-ba akkor tuti az lenne h gyorsan egy freelecher beadja a kikiáltási árat, és úgy marad az aukció a végéig. A jó múltkoriban egy 4-500 ft értékű hw-t raktam be NMÁ-ba és 1 Ft-os kikiáltási árat beadott rá egy freeleecher, így maradt több mint 1 hétig, szerencsére utolsó nap beesett egy 400-as ajánlat, így nem kellett 1 Ft-ért megválni a cucctól. Ebay azért pörög mert a kevésbé kurrens cuccokra is elég vásárlótábor van, akik pörgetik az aukciókat, és elég jó záróárat lehet így elérni. Márha nem K-Eu-ból árulsz.
Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Építő/felújító topik
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Mini-ITX
- Lexus, Toyota topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen RAM-ot vegyek?
- OLED TV topic
- Autós topik
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- TUF Gaming F15 FX506HC 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- MUNKAGÉP Dell Precision 7520 / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / MAGYAR Bill
- újszerű MacBook Pro M1 256GB SSD Apple magyar space gray
- Lenovo ThinkPad P14s Ryzen 5 PRO5650u 32GB RAM 512GB SSD 4GB dedikált VGA Érintőkijelző
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3711, 100% AKKUMULÁTOR
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest