- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
doors
tag
Nyár eleje óta fokozatosan emelkednek a laptopok árai.
Ez vonatkozik az R és a T szériára is.
Pl nyár elején nettó 160 ért Pentium Meset lehetett kapni, moost meg már csak Celeron M-eset, azonos felszereltséggel.
De emelkednek a T-sek árai is, és gondolom mivel laptopot leginkább cégek evsznek, vagy céges számlára, ezért mivel itt a gazdasági év vége, nagyobb lesz ilyenkor rá a kereslet, mint pl az év elején. (Pl én is most vettem T-t)
Ezért úgy gondolom, hogy nem fogják lejjebb vinni az árakat. Főleg, hogy közben állandóan kúsznak felfelé.
Ez az én véleményem.
Üdv! -
doors
tag
tényleg ez a legolcsóbb, de ez egy elég gyík gép. Na jó, ez így erős, szal elég gyengécske gép.
Elöször én is T42-t akartam venni, de aztán t43ast vettem, mert a t42 kifutó modell. Már t43-at gyártanak csak. (Igaz, kicsit rosszabb paraméterekkel)
Különben igazából ez mind attól függ, hogy mire szeretnéd használni a gépet. Ha nem extrém célokra, inkább iróasztali számítógépnek (persze némi cipeléssel, de nem extrém sokkal), akkor pl egy asus-t is javaslok. 2 év gari-val az is meggyőző minőség, és 60-80 ezerrel olcsóbb (nettó), mint az ibm.Tesómnak asus-a van, semmi baja vele, és funkciónálisan többet tud (pl firewire), mint egy t43 (persze itt azt értem, amit egy átlag felhasználó értékel). De ha neked fontosabb a winchester védő funkció, ujjlenyomat-olvasó, Secure Chip, hálózat-konfiguráló szoftver, stb.. Szal csupa olyan dolog, amit inkább utazó melónál fontos, akkor válasszad ezt.
Én hetente egyszer járok fel Pestre, és Veszprémbe, Zalából, én IBMet választottam. Ha csak otthon futkosnék, akkor asus.
Remélem eléggé elbizonytalanítottalak.
És a garancia se mind1.
IBM R széria 1 év
IBM T széria 3 év
[Szerkesztve] -
emitter
őstag
Hát az a 2 karakter eltérés az r50e-hez képest, igencsak sokba kerül
Ez azért már eggyel magasabb kategória, sőt, még ezen a típuson belül is nagyon változóak az árak a felszereltségek függvényében...
Eltérések az r50e-hez képest:
+touchpad
+bluetooth
+firewire
+gigabit lan
+infraport
+s-video
+XP Pro (Home helyett)
+PentiumM Dothan (2. generációs M)- gyorsabb, energiatakarékosabb mint a sima M
+némelyik üzlet 512 rammal adja, kapható sulinetre is (eléggé megéri így):
Bővebben: link
További linkek:
Súlyban és üzemidőben kb ugyanott van, mint az r50e (2,7kg, 3-4 óra)
Ha ezek a plusz szolgáltatások fontosak számodra, akkor sztem az első gépet érdemes megvenni sulinetre, ha elég az r50e tudása, akkor azt vegyél, sztem nem ér meg +100ezret ez 8-10 plusz dolog...
Szóval jól gondold meg! -
emitter
őstag
laptop.hu-nál több (4-5) fajtát is lehet venni, többféle összeállításban
hogy érted, h milyen típus?
ha megnézed, láthatod, h egyiksen sincs s-video kimenet, sajna
van rajtuk 2 usb2.0, 1 párh, 1 vga, 2 pcmcia, lan, modem
szóval az alapdolgok mindenből
utóbbin van egy t41-es 200-ért, s-videoval, sztem megéri
Aktív témák
Hirdetés
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD IPS Touch , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11 ( olvasd végig )
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET!
- Asus Vivobook 15 X1504ZA-BQ1420 2 hónapos GARIS!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged