- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
okib4100
aktív tag
A gépen lévő cuccból (I386 könyvtár XP alatt, Vista alatt nem tudom hogy van), tudsz egy image-t heggeszteni, amivel utána fel tudod rakni az OS-t, sallang nélkül az IBM seriallal.
XP alatt tuti megy, itt találtam egy 2007-es postot ahol leírták, Vista alatt nem tudom.
forum.thinkpads.com oldalon sztem tuti fennvan, ha van rá megoldás.@Jfox: min2 programot lefuttattam, még korábban, a HD Sentinel semmi hibát nem talált, a HD tune tesztje sem, sebességre ezt köpte:
-
jFox
addikt
szóval akkor lenne egy legális Vistám? Avagy nem?
Elvileg igen, ha a számlád is meg van róla akkor gyakorlatilag is.
(Mert három dologgal kell jogtisztata OEM terméket igazolni:
1, Maga a vas, amihez vetted
2, A matrica, ami rá van ragasztva,
3, a számla az egész cucc meg vásárlásáról. ) -
okib4100
aktív tag
Én is küzdöttem vele (z60-am van), Vista alatt egyszerűen nem tudtam beéleszteni.
Más: a restore to factory state kell a gyári image-ből való helyreállításhoz, és "I dont want to save any files"-t kell kiválasztani (ez az adatokra vonatkozik, nem a winre)
De ha legórtad a recovery partot a HDD-ről, és esetleg nincs belőle DVD másolat (én jártam így), ha még garos a gép, az IBM szervizben lehet ingyen igényelni Recovery CD/DVD kitet
Legalábbis tavaly év első felében még volt ilyen, kb 2 hét alatt jött meg. -
SG3rg0
őstag
Szia, ThinkVantage-be a teljes rendszer visszaállítást válaszd és feljön egy új ablak ott a legutolsó opciót válaszd ki, utánna megint egy ablak ott megint a legutolsó opció, és utána már adja a dolog magát.
Ha nem megy szólj és megnézem részletesen, hogy is van, mert ez most fejből ment!
-
Kolbee
tag
Még egy kis adalék. Nekem van két, Vista által is látott partícióm: egy 147 gigás C: partícióm, meg egy 700 megás S:, valami "service00v" címkével, amire azt mondja a Vista, hogy ez ilyen Lenovo-s rendszer partíció. Ez mondjuk 148 mega összesen. Hol a többi? Gondolom a "rejtett" partícióban lehet, de eddig arról volt szó, hogy van egy darab rejtett, meg van egy c: meghajtó. Szóval most mi van?
-
SG3rg0
őstag
Szia, nekem úgy volt, hogy az eredeti rendszert visszaállítottam és legyalulta az egész vinyót az eredeti állapotra, vagyis 1db C meghatóm lett a 2meghatóból!
Én erre azt csináltam, hogy egy partíció magiccalaz 1db C meghatóból lecsíptem annyit amennyire szükségem volt. És aztán rámjött hogy új rendszer kell, bementem a ThinkVantage-be és érdekes módón ahol vissza kell húzni a rendszert rákérdezett, hogy az egész vinyót leformázom vagy csak a C meghajtót. És így csak a C-re került a vista és a másik meghajtó megmaradt.
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android játékok topikja
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Konteó topic
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Macbook White 13" unibody
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest