- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vartanus
őstag
válasz
oettinger01 #1969 üzenetére
Az én Xaserem is mindenhol szálcsiszolt alu kívül, a belsőt feketére fesettem. A Cosmos S 0,8-as aluból van a Xaser 1mm. Én a világító TT feliratot előről kibeleztem
helyére egy Ryzen és egy Vega logó kerül diszkrét fóliázással. Ami a nagy CM házamnál feltűnt hogy a szegecselése olyan volt mintha ovisok csinálták volna. Ha lesz majd elég időm újraélesztem, de az egy batár nagy kuckó, pedig a Xaser is elnyeli az E-ATX deszkákat is.
-
Vartanus
őstag
válasz
oettinger01 #1967 üzenetére
Nekem a 6000-es Damier van, ami alumínium ötvözet lemezből van 9kg üresen. Cosmost sikerült eléggé elgányolnom modding okán
Meg hát nekem régi nagy álmom volt egy TT Xaser alu kuckó. Amúgy összeszerelés(szegecsek minősége, felrakása) lemez vastagság mindenben durván jobb a Xaser V a Cosmos S-el szemben, egyedül a hűtési rendszer ami eléggé elavult..
-
Vartanus
őstag
válasz
oettinger01 #1965 üzenetére
Én egy Cosmos S-ről váltottam erre
-
Vartanus
őstag
válasz
#43676928 #1920 üzenetére
Mivel ez a megboldogult Nvidia Inteles chipsetjének a csúcsával van felvértezve és anno egy vagyon volt tuti hogy van rajta nyitásérzékelőjumper. Ez KURVA JÓ lap...egy hibája szerintem...hogy én nem vennék olyan chipset alaplapot aminek a gyártója leállt a chipsettel mert innentől ohne támogatás a jövőre nézve, de ez csupán szerény véleményem.
-
Vartanus
őstag
3x12cma tetőre a radiventiknek meg az előlepi vágás
-
Vartanus
őstag
válasz
Beretvás #1908 üzenetére
lesznek lesznek azok is
Am nem én csináltam így vettem
de már kicsit változtattam rajta meg pár helyen sajnos lepatogzott a szép festés szerelés közben eldőlt az előlap stb
A tetőlemez popszegecseléseit lecseréltem revoltec aranyszínű rozsdamentes acél csavarokra..nagyon nagyon állati masszív lett így.amúgy is az az alumíniumötvözet alapanyag miatt
mondjuk igaz egy hajszálnyival rugalmasabb mint a SECC házam volt..de ez kis rugalmasság még előnyére is válik úgy gondolom
Majd nemsokára mennek am CNCre
-
Vartanus
őstag
válasz
Beretvás #1902 üzenetére
Alkul alkul
Fasza lesz ez
szerintem ha befestenéd a belsejét mondjuk metálfeketére nagyon állati lenne
Eszembe jutott hogy hát én a vázamon is a rugóúttuning miatt egy konzolból vágtam egy keveset a lengőkartartó konzolból azt is felxxel csináltam és vitte....pedig az 4mm vastag Easton 9002es szakítószilárdságú alumíniumötvözet
...szal szerintem akkor ezt az 1mm vastag 7005ös(annak tippelem
) alumíniumötvözetű lemezt is vinnie kell
még egy ötlet neked...ha nekem lenen armorom akkor tuti hogy a két előlapi "ajtó" mögé beraknék1-1 hidegkatódcsövet..és hogy az első ventivel pariban legyen mondjuk kéket
-
Vartanus
őstag
válasz
Beretvás #1897 üzenetére
Igen tudom hogy kiváló házikót vettem,ezért nem is bánt már annyira
mert ugyanúgy extraminőségű és masszívitású alumíniumötvözetből van ez a Shark is ugyebár
viszont amiben jobb az a méret
Hm..modding..hát nekem lesz vele dolgom elég....mint mondtam az X-Fi I/O Drivenak a helyét ki kell CNCztetnem aztán a tetőbe be kell vágni a 360as radinak a helyet meg alul a 240esnek
ami nem tudom az alapanyagot tekintve milyen nehéz lesz
de úgy is megoldom ...jőő a jóöreg FLEX bácsi
majd finoman és óvatosan kivágom
képek holnaputánra lesznek
-
Vartanus
őstag
válasz
Beretvás #1895 üzenetére
Legalább mi Tt Armor/Shark hívők tartsunk össze
Egyébként köszi hogy alátámasztottad elgondolásom a SECC vs alumíniumötvözet témában
én 5éve mikor vettem a Casetek 1020 házam( aminek az alapjaira ráépült ugye a Tt Xaser V-ös széria) akkor is szívesen vettem volna Xaser V Damier full alumíniumötvözetű házat..még tán ki is tudtam volna fizetni..csak úgy számoltam A CK 1020 olcsóbb...ténylegesen olcsóbb is...csak nem full alumíniumötvözet..plusz az 5venti amit ráköltötttem meg ventiszabályzó meg oldallap már kitte bőven azt a 14K pluszt amiért már a Damiert megvehettem volna....
és akkor valószínű most Sharkra sem cserélném le
-
Vartanus
őstag
válasz
Beretvás #1892 üzenetére
Sokáig én is úgy voltam vele minnél nehezebb annál maszívabb..de rájöttem nem igaz..főleg miután volt szerencsém egy full alumíniumötvözetű Armorohoz( innen indult a szerelem is:
) amúgy utána nem sokkal egy acél Armort is néztem és merevségben a full alumíniumötvözetű változat semmivel sem volt rosszabb ..sőtt
meg ezt a DH bringámról is tudom könnyebb mint egy tescos acélbike de attól kb 20000000000x erősebb és masszívabb
XD meg azért a fémek kémiájához értek picit
tehát tudom megfelelő ötvözőanyaggal acélhoz hasonló szakítószilárdságú és masszívságú alumíniumötvözeteket lehet készíteni és ezek a fullos Tt tornyok igencsak masszív alumíniumötvözetből készülnek amik vannak olyan masszívak mint acél társaik....de gyanítom masszívabbak is
Am bocsi a kis kémia órért mikor te biztos sokkal jobban tudod ezeket lévén lemezekkel foglalkozol
XD
szal bocsi és alázat megint
egyébként én sem vagyok a CM től elájulva még a HAF-októl sem nekem az Armor és Shark sokkal jobb
-
Vartanus
őstag
válasz
Beretvás #1890 üzenetére
Hát tudod én is egy Delux házzal kezdtem anno..utána jött a már egész profi Casetek C1020as ami 14kg volt háthh ha 2x kéne lanpartyra vinned megértenéd mért akartam mindenképp full alumíniumötvözetből készült házat
és ez Shark már csak 6,8kg és van olyan merev mint a régi Casetekem meg az Armor, de sztem még merevebb is
és jóval könnyebb
Armor téma....
Én a naygy Armort a 12 nagy hely miatt akartam volna ... és egyébként a nyáron tudtam volna épp venni egy full alumíniumötvözetű ezüstöt 20K ért csak akkor még nem volt pénzem sajna
fájt a szívem is nagyon....
így lett ez a Shark de ezt sem bántam meg
mert minőségben ugyanaz ez is full alumíniumötvözetből készült, csak ez ugye '"kisebb":
(nem mintha am kicsi lenne
)
-
Vartanus
őstag
-
Vartanus
őstag
válasz
Beretvás #1885 üzenetére
Megnéztem a képeket igazán impozáns kuckó
sokkal nagyobb mint amire számítottam
Azért a belsőről is szívesen látnék képeket majd...
Köszi az infót most már végképp megnyugodtam hogy nagyon jó kis házikóba invesztáltam
Vágás....ezt úgy gondoltam hogy haverom aki CNCzik vele megcsináltatom
-
Vartanus
őstag
válasz
Beretvás #1882 üzenetére
Modding csak a festésben van
De én további kicsit nagyobb szabású moddingot csinálok majd...
Tervezek egy lyukat az előlapon az X-Fi IO-drivenak,megy bele vízhűtés ahhoz vágok még ventihelyeket.. kábelharisnyázás a kötelező hidegkatódcsövek és ledes ventik..egyenlőre ennyi a terv
Am rakhatsz fel képet megnézném -
Vartanus
őstag
válasz
Beretvás #1878 üzenetére
Használtan vetttem
Am nagyon állati jó igaz mondjuk a Raidmax Iceberg full alu towerja 3mm aluból van..súlya is kb 14kg.... ez meg ugye "csak" 1mmes alumíniumötvözetű de ha azt veszed SECC házaknál is nagyon nagy szám már az 1mmes lemezvastagság(ilyen volt a régi Casetek CK 1020 háza,na az sem semmi ház csak az SECC acél ez meg full alumíniumötvözet
Ám itt a gyártó oldal linkje :
http://www.thermaltake.com/products-model.aspx?id=C_00001095 ajánlom nézd meg
-
Vartanus
őstag
válasz
Beretvás #1876 üzenetére
Hát anyagminőség....a gép 1mm vastag alumínium ötvözet...asszem ez elegendő ahhoz hogy sejtésed legyen az anyagminőségről
az előlapi ajtó 2,5-3mm vastag alu
Szerelhetőség full railwayes kialakítású 5,25" és 3,5" rekeszek csavarhúzó csak a ventik instalállásához kellenek
ám itt egy teszt is:
http://www.phoronix.com/scan.php?page=article&item=178&num=1
-
Vartanus
őstag
Halihó
Most lettem egy boldog Tt Shark ház tulaja
Mi a véleményetek erről a házikóról?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Milyen TV-t vegyek?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest