- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola G86 - majdnem Edge
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Van valakinek otthon Core P5 háza?
Szert tettem egy Core P5 Snow Edition-re, de összetört az oldallapja...
Méret/furat információkban kellene segítség, hogy le tudjam gyártatni! Köszi előre is! -
bigsee
addikt
Üdv! Szerintetek lehet valahol még találni Armor V8000 házhoz alkatrészt? Konkrétan az előlapi bekapcsoló/reset modul kellene. Mondjuk
kétezeréezeré. ..Amúgy kicserélném a mikrokapcsolót, ami behalt, de mégis, no...!
-
Vartanus
őstag
válasz
oettinger01 #1969 üzenetére
Az én Xaserem is mindenhol szálcsiszolt alu kívül, a belsőt feketére fesettem. A Cosmos S 0,8-as aluból van a Xaser 1mm. Én a világító TT feliratot előről kibeleztem
helyére egy Ryzen és egy Vega logó kerül diszkrét fóliázással. Ami a nagy CM házamnál feltűnt hogy a szegecselése olyan volt mintha ovisok csinálták volna. Ha lesz majd elég időm újraélesztem, de az egy batár nagy kuckó, pedig a Xaser is elnyeli az E-ATX deszkákat is.
-
oettinger01
őstag
válasz
Vartanus #1968 üzenetére
Nem vágom az S-t az a helyzet csak az ezreset ami nekem van, viszont ez minden porcikájában kifinomultabb kuckó, mint a TT volt. Xaser V Damier volt nekem is a kék X plexi oldallapos. Moddingra az nyilván nagyobb lehetőséget ad, mint ez, de nekem már az ezres cosmos designja jobban bejön a szálcsiszolt alu felülettel, semmi csiribiri, hangszigetelés és porszűrők mindenhol, nekem már TT nem kellene ezek után, pedig nagy isten volt számomra is a maga idejében, de akkor 28 éves voltam, most meg 41, változom én is
-
Vartanus
őstag
válasz
oettinger01 #1967 üzenetére
Nekem a 6000-es Damier van, ami alumínium ötvözet lemezből van 9kg üresen. Cosmost sikerült eléggé elgányolnom modding okán
Meg hát nekem régi nagy álmom volt egy TT Xaser alu kuckó. Amúgy összeszerelés(szegecsek minősége, felrakása) lemez vastagság mindenben durván jobb a Xaser V a Cosmos S-el szemben, egyedül a hűtési rendszer ami eléggé elavult..
-
oettinger01
őstag
válasz
Vartanus #1966 üzenetére
Hmmm hát nem semmi vagy
a fejlődés útja visszefelé van nálad vagy mi volt az oka? Egyedül mondjuk a sok villódzó dologban jobb a TT a kettő közül, másban biztos nem. A cosmos sem könnyű, de nekem a TT-hez volt az a bag is amibe be lehetett csomagolni és vállra akasztani, mert amikor lanpartyzni jártam képtelenség volt máshogyan cipelni azt a páncélszekrényt, pedig sokkal kisebb méretű, mint a Cosmosom.
-
Vartanus
őstag
válasz
oettinger01 #1965 üzenetére
Én egy Cosmos S-ről váltottam erre
-
gaben88
őstag
Sziasztok!
Szerinetek honnan tudnék az F31-hez ilyen PSU covert szerezni? Nem találok sehol...
Közben látom, hogy más is keresni! Ha talált valaki, szóljon!!!
-
Üdv!
Sharkoon TG5-ről kérnék véleményt! Nekem bejön a sok ventihely miatt, de azt olvastam ,hogy az első ventik nem sokat fújnak.szerk: ajjaj, most nézem kicsit eltévedtem
-
Man0gatya
aktív tag
Eladó Core X9 Snow Edition
[link] -
Ruuwa
tag
Hali,
Még mindig aktuális, a RAM és videokártya árak nem igazán ingerelnek asztali gép vásárlásra, pedig már eléggé unom a visszavett felbontást a notin.
Igen a kérdés óta már láttam, hogy egymásra lehet pakolni őket. Szóval ki lesz próbálva, B tervnek meg ott az asztallapra szerelhető tartó kar.
-
dime27
őstag
Sziasztok!
Core G3-ba szeretném az adatlapomon levő x99-es rendszert videokaristul paszírozni! Milyen hűtőt és tápotajánlanátok hozzá, mert a jelenlegiek nem férnek be!
Köszi a hozzáértő válaszokat előre is! -
Ruuwa
tag
Sziasztok!
Thermaltake Core v21 házat használ itt valaki? Tervben van egy ilyen ház megvétele, és érdekelne hogy egy monitor megtartásához (~6-10 kg) elég merev/teherbíró a ház váza? Rá lehet rakni egy nagyobb monitort billegés nélkül?
-
Melorin
addikt
Sziasztok!
Van valami ötletetek arra, honnan szerezzek vagy hogyan készítsek igényes táptakaró lemezt?
A ház gyártója szerint lehet hozzá kapni külön x USD-ért de nem találtam sehol ahol ilyet árulnak.Nem, nem él a link a gombon.
Egyébként itt az oldal linkje: [link]
-
VTom
veterán
Sziasztok
Honnan tudnék core v1 előlaoot venni? Csak előlapot ház nélkül.
Köszi,
Tomi -
iceman007
aktív tag
Hello!
Van itt olyas valaki, aki Commander MS-I - et használt ASUS M5A97 EVO R2.0 alaplappal? Esetleg meg tudná mondani, hogy hova kell kötni a ház speaker-jét, mert más a lábak kiosztása a csatlakozón és az alaplapon
Köszönöm
-
Raaveen
újonc
Sziasztok!
Lenne hozzátok egy nagyon-nagyon buta kérdésem. Van egy Tt Commander MS-I házam. Ebben gyárilag volt 1 távtartó már becsavarva, de gondolom nekem is kéne. Már volt benne 1 konfig hiba nélkül amit én tettem bele, de olvasgattam pár dolgot és azt írták, hogy távtartó nélkül zárlatos lehet az alaplap.
Itt a tálcánál magasítva vannak a csavar helyek, így oda kellene távtartót tennem, ahol nincs magasítva? Már nem tudom, hogy hány db távtartót adtak hozzá, mert az összes csavaromat ami a gépekhez kell, összeöntöttem. -
metalbos
csendes tag
válasz
SparrowHUN #1950 üzenetére
Ha van rá max 16-17 ezer Ft akkor inkább ajánlanám a thermaltake commander ms-i
Nekem is ez a ház van ! Nagyon jól szerelhető elégé tágas !
Versa G2 Is Elég jó kis ház a szomszédomnak van egy ilyen háza !
-
SparrowHUN
tag
Sziasztok!
Sajna amit kinéztem Cooler Master ház, annak vannak kisebb nagyobb hiányosságai, így a Thermaltake háza táján néztem körül.
Érdeklődnék, hogy a Thermaltake Versa G2-vel kinek, milyen tapasztalatai vannak? Szerelhetőség, szellőzés szempontjából?Válaszokat köszi!
-
kuzma88
tag
Sziasztok!
Boldog tulaja lettem egy Thermaltake Commander II-esnek. Sajnos az öröm keserédes mert az előlapi USB 3.0 kábele nem kompatibilis az alaplappal. Asrock 970 Extreme 3-as muzsikál benne. Milyen megoldás lehetne? Létezik valamiféle átalakító?
Előre is köszi.
Üdv. M.
-
NighTecH
csendes tag
Üdvözlet mindenkinek!
Abba tudnátok segíteni hogy egy ilyen Thermaltake házba http://www.pcx.hu/?action=termekOldal&azonosito=48428, elfér-e egy ilyen VGA http://www.pcx.hu/?action=termekOldal&azonosito=19155 ? Előre is köszönöm
-
ChromeX
addikt
Üdv
THERMALTAKE VL800M1W2N V3 BlacX Edition
ennek a háznak az első hütése nem led-es ugye?
-
steve24
aktív tag
válasz
Beretvás #1937 üzenetére
Ami gyárilag hátul volt benn, az ami kéken világitott, igaz halk volt de lassu is, most hátulra tudtam szerezni egy ARTIC F12 ventilátort, ami halkabb a gyári thermaltake tol is, és nagyobb a teljesitménye, a chieftec amit vettem az hangos, igy azt oldalra tettem be,de felüre is akarok, de nem fér el a 25mm vastag. ahngot is meg oldottam lecseréltem a CPU hűtőt is, és egy zalman ventiszabályzóval halkitom le amikor filmet nézek, amikor játszok akkor felvan tekerve mert akkor nem zavar a hang de akkor sincs nagy hangja,
-
steve24
aktív tag
-
steve24
aktív tag
válasz
Beretvás #1932 üzenetére
Van benne 5 12cm ventilátornak hely, 1 hátul, kettő felül, egy elől és egy oldalt, melyiket hogy rakjam be? hogy eredményes legyen a hütés?a hátsó gyárit ami kéken világit az befelé fujja a levegőt a CPU ra. oldalt van egy hely a VGA magasságába? az is befelé fujja? meg az elején ami van azis? és a kettő fölső meg kifelé? ja még alul is van egy hely,
-
steve24
aktív tag
Sziasztok,
Ugy néz ki hogy veszek egy Thermaltake VL80001W2Z házikót, neki alul van elvileg a tápja, nekem egy FSP tápom van 500W os, elérnek a vezetékek ahova kell? -
Petyyyyy
addikt
Csakhogy megtaláltam a topikot.
Thermaltake V4/V4 Black edition házat használókat faggatnám: befér a házba egy Noctua NH-D14? Esetleg van aki ezt a párost használja? -
olom
csendes tag
Sziasztok érdeklődnék hogy thermaltake levet 10 gt házam van és a sata kábel kéne nekem nem tudjátok hogy hol lehetne külön kapni?
Ahol be lehet rakni a winchestert és hátul van 1 müanyag lap és azon vannak a sata csatlakozó.Előre is köszönöm
-
csab991
senior tag
Üdv! Thermaltake Armor A90-es házzal milyenek a tapasztalatok? 20-21 k-s árkategóriában nézelődtem és ez elég jó választásnak tűnik.
-
ToBeY
nagyúr
Hello
Valaki tudna abban segíteni,hogy a sima Thermaltake Soprano házba előre berakható-e 140mm cooler? 3 venti méretnek van hely,most a 120mm a középső lukban van. -
törölt tag
Egy olyan kérdésem volna még, hogy a Mozartba befér egy Corsair H100 hűtő?
Azért kérdem mert nincs nálam a ház és nemtudom lemérni.
A XFX alaplap már úgysem lenne tovább fejlesztve. Kapott egy QX9770-es procit, meg veszek hozzá ezt-azt és kész. Erre a s775 rendszerre többet nem akarok költeni. Már a 2011-ben gondolkodom -> bár ez a rész már nem a topichoz tartozik, csak megosztom... -
Vartanus
őstag
válasz
#43676928 #1920 üzenetére
Mivel ez a megboldogult Nvidia Inteles chipsetjének a csúcsával van felvértezve és anno egy vagyon volt tuti hogy van rajta nyitásérzékelőjumper. Ez KURVA JÓ lap...egy hibája szerintem...hogy én nem vennék olyan chipset alaplapot aminek a gyártója leállt a chipsettel mert innentől ohne támogatás a jövőre nézve, de ez csupán szerény véleményem.
-
törölt tag
Otthon nem sikerült szereznem ilyen kuckót, ezért a német ebayről szereztem be. Igen, jól láttad, 1mm-es az anyag. Alaplapom: XFX 790i Ultra
-
törölt tag
Üdvözlet!
Adott egy Thermaltake Mozart TX ház. És van a ház belső alsó részén egy kis érzékelő. Ezzel mit kell csinálni h működjön??? Azt is hallottam h van olyan alaplap, ami támogatja ezt a megoldást és ezeket az érzékelőket a megfelelő helyre lehet csatlakoztatni...
Vki tud vmit erről? -
Vartanus
őstag
3x12cma tetőre a radiventiknek meg az előlepi vágás
-
emre
veterán
válasz
Beretvás #1911 üzenetére
Köszi!
Nekem ez 10k körüli áron tökéletesen megfelelne.
Mivel jelenleg egy ilyenbe van bezsúfolva minden. -
emre
veterán
Sziasztok!
Tudja esetleg valaki hogy a V3 illetve a V4 black házikó miben különbözik egymástól?
-
Vartanus
őstag
válasz
Beretvás #1908 üzenetére
lesznek lesznek azok is
Am nem én csináltam így vettem
de már kicsit változtattam rajta meg pár helyen sajnos lepatogzott a szép festés szerelés közben eldőlt az előlap stb
A tetőlemez popszegecseléseit lecseréltem revoltec aranyszínű rozsdamentes acél csavarokra..nagyon nagyon állati masszív lett így.amúgy is az az alumíniumötvözet alapanyag miatt
mondjuk igaz egy hajszálnyival rugalmasabb mint a SECC házam volt..de ez kis rugalmasság még előnyére is válik úgy gondolom
Majd nemsokára mennek am CNCre
-
Beretvás
veterán
válasz
Vartanus #1903 üzenetére
Sajnos már kétszer le volt festve a belseje, de valamiért lepattog a festék róla, amúgy festeni is szoktam mindenfélét: autót pc házakat, motorokat, stb. Szóval értem a dörgést de valahogy nem akarja megfogni a festék. Már mindennel próbálkoztam és feladtam, fekete az alja meg a teteje és ennyi..Ja meg ha be van festve akkor is még ha jol is sikerül nagyon vigyázni kell rá ne hogy leverődjön a festék.. nálam meg ez nem kivitelezhető a ház kialakítása miatt, szóval jobb ez így..Vagyis van még egy lehetősségem mégpedig a porfestés..Van is a közelben egy műhely ahol por festenek is csak meg kell kérdeznem hogy vállalnák e..
Ha viszi annál jobb...Háta majd megpróbálom milyen lenne ott a csövekkel mert van a gépben 2 piros színű, na majd azokat átpakolom oda.. Majd lehet befestem a tápot is feketére csak nincsen kedvem kiszedni a sok kábelt...
-
Vartanus
őstag
válasz
Beretvás #1902 üzenetére
Alkul alkul
Fasza lesz ez
szerintem ha befestenéd a belsejét mondjuk metálfeketére nagyon állati lenne
Eszembe jutott hogy hát én a vázamon is a rugóúttuning miatt egy konzolból vágtam egy keveset a lengőkartartó konzolból azt is felxxel csináltam és vitte....pedig az 4mm vastag Easton 9002es szakítószilárdságú alumíniumötvözet
...szal szerintem akkor ezt az 1mm vastag 7005ös(annak tippelem
) alumíniumötvözetű lemezt is vinnie kell
még egy ötlet neked...ha nekem lenen armorom akkor tuti hogy a két előlapi "ajtó" mögé beraknék1-1 hidegkatódcsövet..és hogy az első ventivel pariban legyen mondjuk kéket
-
Beretvás
veterán
válasz
Vartanus #1900 üzenetére
Nem is kell az egészet berakni.. Én ha CNC-vel csinálnám akkor szét fúrkálnám a szegecseket és úgy be lehet rakni CNC-be is..
Hát ne is add oda senkinek.. Én sem adom.Hát én is azzal gondoltam csak nekem kellene 11cm átmérőjű és az itt nincsen..Nem tudom egyáltalán létezik e??
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest