- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
oettinger01
őstag
válasz
Vartanus #1968 üzenetére
Nem vágom az S-t az a helyzet csak az ezreset ami nekem van, viszont ez minden porcikájában kifinomultabb kuckó, mint a TT volt. Xaser V Damier volt nekem is a kék X plexi oldallapos. Moddingra az nyilván nagyobb lehetőséget ad, mint ez, de nekem már az ezres cosmos designja jobban bejön a szálcsiszolt alu felülettel, semmi csiribiri, hangszigetelés és porszűrők mindenhol, nekem már TT nem kellene ezek után, pedig nagy isten volt számomra is a maga idejében, de akkor 28 éves voltam, most meg 41, változom én is
-
oettinger01
őstag
válasz
Vartanus #1966 üzenetére
Hmmm hát nem semmi vagy
a fejlődés útja visszefelé van nálad vagy mi volt az oka? Egyedül mondjuk a sok villódzó dologban jobb a TT a kettő közül, másban biztos nem. A cosmos sem könnyű, de nekem a TT-hez volt az a bag is amibe be lehetett csomagolni és vállra akasztani, mert amikor lanpartyzni jártam képtelenség volt máshogyan cipelni azt a páncélszekrényt, pedig sokkal kisebb méretű, mint a Cosmosom.
-
Beretvás
veterán
válasz
Vartanus #1903 üzenetére
Sajnos már kétszer le volt festve a belseje, de valamiért lepattog a festék róla, amúgy festeni is szoktam mindenfélét: autót pc házakat, motorokat, stb. Szóval értem a dörgést de valahogy nem akarja megfogni a festék. Már mindennel próbálkoztam és feladtam, fekete az alja meg a teteje és ennyi..Ja meg ha be van festve akkor is még ha jol is sikerül nagyon vigyázni kell rá ne hogy leverődjön a festék.. nálam meg ez nem kivitelezhető a ház kialakítása miatt, szóval jobb ez így..Vagyis van még egy lehetősségem mégpedig a porfestés..Van is a közelben egy műhely ahol por festenek is csak meg kell kérdeznem hogy vállalnák e..
Ha viszi annál jobb...Háta majd megpróbálom milyen lenne ott a csövekkel mert van a gépben 2 piros színű, na majd azokat átpakolom oda.. Majd lehet befestem a tápot is feketére csak nincsen kedvem kiszedni a sok kábelt...
-
Beretvás
veterán
válasz
Vartanus #1900 üzenetére
Nem is kell az egészet berakni.. Én ha CNC-vel csinálnám akkor szét fúrkálnám a szegecseket és úgy be lehet rakni CNC-be is..
Hát ne is add oda senkinek.. Én sem adom.Hát én is azzal gondoltam csak nekem kellene 11cm átmérőjű és az itt nincsen..Nem tudom egyáltalán létezik e??
-
Beretvás
veterán
válasz
Vartanus #1898 üzenetére
Ezt nem értem teljesem hogy miért vagy mit kell kivágni az X-Fi I/O -nak..Ez nem egy 5,25 helyre betehető panel?? Vagy te az előlapon/ajtón át akarod látni??
Hát ha Flexel akarod vágni akkor el kell keserítselek mert szinte lehetetlen alumíniumot Flexel vágni mert az alumínium berakja a korong felületét és nem vágja.. Inkább dekopírral próbálkozzál vagy CNC-ott is.
Én meg rászántam magamat hogy kivágom az első venti rácsot szépen kerekre de nem tudtam szerszámot találni sehol amivel megtehetném..De nem adom fel úgyis kivágom valahogy csak szögletesre nem akarom, mert azt már megtehettem volna.
Képeket várom, hátha adsz velük valami jó kis ötletet..
-
Beretvás
veterán
válasz
Vartanus #1896 üzenetére
Hát az sem egy rossz házikó. Nekem is tetszik így képeken, élőben viszont még szebb/nagyobb lehet.
DE nézd a jó oldalát van egy Shark-od ami szintén nagyon kiváló házikó, moddolod kicsit és fullos lesz.
Én hiába vennék 50k ért új házat úgyis lenne rajta valami ami nem tetszene és idegesítene, de nem faragnék szét egy 50k-s házat az tuti...Még ezt az Armort is sajnálom farigcsálni pedig ki kellene vágni elöl a ventirácsot mert nagyon kicsik a lyukak rajta. -
-
Beretvás
veterán
válasz
Vartanus #1891 üzenetére
Hát hála istennek nem járok lan partira, nekem az tetszik ha minél nehezebb meg masszívabb..Ám értem én hogy miért akartál alut..
Én éppen ma fogdostam meg egy CM 692-t és nem voltam elszállva tőle, pedig mindenki azt isteníti mostanában, Nekem az Armor/Shark sokkal szebb meg jobb.Hát 20k-ért ingyen volt, tényleg nagyon kár érte, de ha elégedett vagy akkor okés...
-
Beretvás
veterán
válasz
Vartanus #1889 üzenetére
Köszi de még akarok alakítgatni rajta sokat..
Az egy Brocken, és Valoban akkora nagy mint látszik is és jól is hűt..
Hát a nagy tesó nem lenne rossz de az túl drága lenne meg annyit már nem adnék egy házért. A másik meg hogy szerintem beszerezhetetlen lenne. Hát igen Az alu az szép de nekem Armorból csak az acél jöhet "1mm SECC" mert feketét szeressem nagyon, és legyen minél nehezebb 16,8 kg. DE aki a kicsit nem becsüli a nagyot nem érdemli..
Remélem is hogy szép... Majd meglátom ha raksz fel képet.
-
Beretvás
veterán
válasz
Vartanus #1886 üzenetére
Hát tényleg baromi nagy alig fért el az asztalon. Úgy volt hogy nagyobbítom az asztalt is.
Majd a belsejéről is rakok képet csak nem akartam bent a szobában teloval fényképezni mert az nem lenne jó...
Szerintem nagyon jó kis házikó a Shark, de azért az Armort nem adnám érte soha.. Nagyon nehezen jutottam hozzá + mióta 3 éve megláttam beleszerettem.
Hát ha van CNC akkor az úgy más..
-
Beretvás
veterán
válasz
Vartanus #1884 üzenetére
Itt van 2db kép, meg egy kis modding is volt már..De még rakok fel majd ma valamikor.. A lemezről annyit hogy nagyon jónak számít ha egy ház 1mm alu-ból van, az enyém ugyan acél meg 0,8 as de már ez is nagyon masszív, nem hogy egy 1mm-es alu ötvözet. Annyi hátrányod származhat belőle hogy az alu-t nehéz vágni/csiszolni..Festeni sem olyan egyszerű de megoldható..
-
Beretvás
veterán
válasz
Vartanus #1879 üzenetére
Hát ezt hogy találtad meg?? Én is kerestem mint állat a gyártó honlapján de nem leltem.. Jó kis gépház ez..Az Armorom csak 0,8mm de nagyon bika ám,, 10,2kg, nem adnám semmi más házért oda..Egyedül az a bajom ezekkel a régi bódékkal hogy felső táposak. És ha nem titok mennyibe fájt ez neked?? Régen gondolkoztam én is egy Shark beszerzésén, de aztán jött az Armor..
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Renault, Dacia topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Bluetooth hangszórók
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest