-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
PAtr0n
addikt
válasz
gyuromoj #16848 üzenetére
Én még csak most játszom elsőre, de vákuumhatás engem is utolért hamar. A 25 eurós leárazásra csaptam le rá még decembernben a steam-en, de csak februárban kezdtem neki. Azóta szépen lassan 168 órát tettem bele a játék szerint (milyen ironikus, hogy pont egy hetet játszottam egyhuzamban, ha úgy nézzük), nemrég pörgettem ki a fő szálat, pedig próbáltam nem sietni vele, jóval a szintem alá lőttem mindig be a fő küldetéseket.
Most a hearts of stone területeket kezdtem boncolgatni, most vagyok Ofier partjainál. Jelenleg a remekmívű farkas cuccban nyomom, de gondolkozok hogy legyártatom a Griffet inkább, mert a jeleket viszonylag sokat használom, bár a bulid-em DPS-re van billentve inkább.
De hogy a játék sava-borsáról is.... számtalanszor volt, hogy megálltam gyönyörködni a tájban, hallgatni a kósza beszélgetéseket, és még mindig tud újat mutatni, mindig le tud nyűgözni, hihetetlen...
Pár abróbb bugtól eltekintve ez a játék tökéletes, megérdemelt minden elismerést a kritikusoktól, az RPG műfajban baromi magasra tette a lécet. Én személy szerint élveztem a Gwent-et is, rá tudtam érezni, és 1-2 durva ellenfél ellen rendesen izgultam, ugyan mivel sz*pat meg, így újrakezdve a meccset 10-edjére is.
Baromi rossz lesz, ha egyszer ennek vége lesz.... Bár még messze vagyok tőle, ott van még a nívós B&W kiegészítő, ami még legalább 100 órával kecsegtet, ahogy olvastam, de rendesen félek, hogy lesz e élet a Witcher után? Hiányozni fog az biztos, de nem fogok újra nekikezdeni, hagyom ülepedni az élményt, és majd 1-2 év után újra előveszem. Ugyanilyen kómotosan játszva, elnyújtva a hosszan tartó élményt. -
FireKeeper
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Macska topik
- Formula-1
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nintendo Switch 2
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magisk
- További aktív témák...
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest