- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
sheep
addikt
Okés, párat el lehet vinni.
De eladsz 2 kardot egy kereskedőnek és máris lenullázta a pénzét, ezért meg felesleges annyit szívni hogy állandóan tele van a szatyor minden kacattal.
Meg amúgy is, mire költöd a temérdek pénzt?
10k koronát nem tudok elkölteni mert gyűjtögetésből megvan minden ami kellene, nagy ritkán kell csak valami plusz hozzávaló... -
Šolaire
veterán
Bőven lesz én most járok a Hos dlc-nél ami zseniális idáig rengeteget nevettem játék közben. A végjátékból is van még rendesen és 130 óránál járok minden mellékküldetés megcsinálva pár kérdőjeles hely maradt és akkor még ott lesz a Blood and Wine is. Jelenleg 35-ös vagyok. Meg akkor ott a New game plus is. Minden fillért megért ez a játék szerintem. Egy bugos mellékküldi van amit nem tudtam befejezni de annyit nem is izgat annyi a tartalom még benne.
-
Šolaire
veterán
Ködsziget után is van még 😊 de előtte csináld meg a mellékküldiket. A játék fog figyelmeztetni hogy ments mert fordulóponthoz értél amikor belépsz oda pedig kiírja hogy melyik küldetés lett sikertelen. Tudsz előtte mérlegelni ha be akarod őket fejezni betöltöd a ködsziget előtti mentést így nem maradsz le semmiről.
-
-
S1M0N
senior tag
-
atainprison
senior tag
Szia!
A kiegészítő teljesen független az alapjátéktól, tehát nem kell végigjátszani az alapjátékot hozzá. Azonban érdemes lvl 32 körül kezdeni, mert az ellenfelek is azon a szinten vannak (ng+ban lvl 62). Anélkül is el lehet kezdeni a kieget, hogy lenne lvl 32 körüli mentésed és akkor kapsz egy lvl 32 karaktert néhány alap felszereléssel (nehezebb szinten nem ajánlom ezt, mert a kieg elég nehéz, nem árt, ha vannak jó fajta főzeteid, felszerelésed).
Ha mindkettő kieg érdekel, akkor gog-on érdemes a season pass-t megvenni, mert úgy a legolcsóbb.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Philips LCD és LED TV-k
- Lies of P - Túl a 3 millión
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- TCL LCD és LED TV-k
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest