- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- iOS alkalmazások
- Ez a kompakt csúcsmobil sem kapható itthon
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Yettel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oké, eddig bírtam, hogy ne kezdjek új "karit".
Skyrim-t szerettem volna elvinni végre 1.000 óráig szumma játékidőben, de 976-nál vmeik mod frissítése miatt összef*sta magát, és most nincs kedvem kigobozni újra...
Szal ismét Geralt, és most már tényleg kártyázni fogok! Két és fél év után végre elkezdtem játszani, és meg is nyertem az első játszmámat tegnap White Orchard-ban.
Ezzel kapcsolatban érdeklődöm, hogy esetleg van arról vhol vmi lista, hogy melyik maprészleten milyen lapok érhetők el? Csak, hogy nehogy kihagyjak egyet is, értitek.
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Robotporszívók
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch 2
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Trollok komolyan
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo Legion 5 Gamer laptop, gyönyörű állapotban, tuningolva!
- Lenovo LOQ 15IRX9 - 15,6"FHD 144Hz - i7 13650HX - 16GB - 1TB SSD - Win11 - RTX 4050 6GB - 2év gari
- Apple Watch 7 45MM Nike Edition + sok tartozék
- Lenovo 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Magyar Világító billentyűzet,nVmeSSD,jó akku
- Lenovo Legion 5 Gamer Laptop gyönyörű állapotban, dobozával. (RTX 3060)
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged