- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Redmi Note 10S mikrofon problèma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oké, eddig bírtam, hogy ne kezdjek új "karit".
Skyrim-t szerettem volna elvinni végre 1.000 óráig szumma játékidőben, de 976-nál vmeik mod frissítése miatt összef*sta magát, és most nincs kedvem kigobozni újra...
Szal ismét Geralt, és most már tényleg kártyázni fogok! Két és fél év után végre elkezdtem játszani, és meg is nyertem az első játszmámat tegnap White Orchard-ban.
Ezzel kapcsolatban érdeklődöm, hogy esetleg van arról vhol vmi lista, hogy melyik maprészleten milyen lapok érhetők el? Csak, hogy nehogy kihagyjak egyet is, értitek.
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Építő/felújító topik
- iPhone topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Androidos fejegységek
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged