Hirdetés
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Megtaláltam a legjobb loot-ot a játékban! [link]

-
Šolaire
veterán
Elég hosszú de érdemes belenézni :[link]
-
Methionyl
senior tag
nagyon nevetek

Lugos reaction for 10th anniversary -
pomk
őstag
válasz
hyggelig
üzenetére
Érdemes figyelni a mellék és fő sztorik közötti egyensúlyra, mert a végén úgy jártok mint én...annyi mellékküldit csináltam, hogy a most eszméltem rá, hogy 9es szinten vagyok és még van több 6-as szintű nyitott sztori küldetésem. (Igaz hogy a 9-es szint még édes-kevés, de a lényeg szempontjából mindegy)
Más: ki milyen buildet használ, ajánl? Néztem pár videót youtubeon, de kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is. Van egyébként valami, amivel a buildet resetelni lehet?
-
Yodamest
veterán
3 végigjátszás OMG holly molly!
Én az 1. végigjátszás kb harmadánál járhatok, most vagyok ott, hogy egy varázslónőt kell hajkurászni abban a hatalmas városban. Neveket nem tudom most kb 1 hónapja nem vettem elő. Bele se merek gondolni a kiegekkel még mennyi lehet hátra, habár én úgy küldöm, hogy minden egyes mellékküldetést megcsináltam ami eddig volt. Lehet jobban a story mentén kellene haladom, mert a mostani leállásom is annak volt köszönhető, hogy beleuntam kissé.
Sok küldetés arról szól, hogy:
-menj el Jakabhoz, mert beszélni akar veled
-Jakab nem hajlandó veled beszélni, amíg nem nyered el a bizalmát
-elküld egy számára fontos szállítmány megszerzéséért
-a szállítmányt nem tudod megszerezni, mert ott egy orvgyilkos már várt rád
-akit le kellett fizetned (vagy bűvölni), hogy ő csenje el neked a szállítmányt
-megszerezte, így már eltudod vinni Jababhoz
-Jakab már bízik benned így elmondja mit tud, ami továbbviszi a történetetÁ szal volt pár ilyen és már nevettem magamba, hogy tiszta Paula és Paulina feelingje van sokszor... persze az időt húzni kell valamivel így megértem. Mind1 sztem hagyom a mellékszálakat és rágyúrok a storyra az pörgősebb lesz úgy.
-
válasz
tomazin
üzenetére
Ha hozzáigazítod a többi fícsört, és maradnak a páncélzatban szabad slotjaid, akkor megérheti a rúnaműves.
Én pl. a páncélra szoktam tenni Megtorlást, ami 30% eséllyel visszaveri a sebzés egy részét a támadóra, a többi cuccba pedig 10%-os Quen kövek mennek, így összesen 60% plusz jön a Quenre (2 db a csizmában, 2 db a kesztyűben, 2 db a nadrágban), plusz a mutagének miatt újabb 60% jelerősség.
A kardokra Megerősödést szoktam bájoltatni a rúnaművessel, ami maximum életerőn minden életerő regenerációt többletsebzéssé alakít a következő csapásnál +50%-ig. Én harc közben Ekimmarapárlatot használok, ami az ellenfélnek okozott sebzést gyógyításra használja fel, így ha max életerőn, mondjuk az első csapásnál sebzem az ellenfelet, akkor a sebzésem értékével növeli az életerőmet, tehát a rúna miatt az első sebzésértékem felével megnő a második sebzésem. Harc közben is gyógyulok így, és többet sebzek, ha meg elhúzódik a csetepaté, akkor Kiváló Fehér Raffard itala max-ra viszi az életerőt, és kezdődik elölről a fenti folyamat.
Emellett ugye megfelelő Kiváló olajokat használok, ami az adott ellenfél ellen +50% sebzést biztosít, ehhez jönnek még a Kiváló Villámfőzetek +35%-kokkal, és Kiváló Fecskék, így kellemesen ütőképes konfigot tudtam kialakítani. Ehhez persze kellett a magasfokú alkímiai mutáció, hogy ennyi főzettől ne murdeljek meg, tehát az alap 100 helyett most 266 a főzetmérgezés lehetséges szintje, és nem sebez, ha túl magas az érték (+1800 életerő a mutációk miatt).
Ez a 3. vévigjátszásom, az elsőnél szinte csak harci képességekre költöttem (kard + Aard), a másodiknál kard + Quen, most a harmadiknál gyúrtam rá rendesen a zöld szekcióra, nagyon durva hatásai vannak.

-
Csak a Kíváló Arany Oriolé gyógyít, az alacsonyabb szintűek csak semlegesítik többé-kevésbé a mérgeket. Egyébként nem a legyilkolásával van gondom, ha szépen egy helyben állna, ahogy kocsma előtt szokás a havon, és köpné a savat, simán elnáspángolnám, engem a földbe való ki-be ugrándozása szokott idegesíteni - legalábbis ezért neveztem "kedvencemnek". Ez persze az én hibám, a mostani kari sokkal inkább alkimista-kardozósra készült, nem expert jelhasználóra, ezért marha lassan töltődik vissza pl. a jelhasználathoz szükséges pont, és ha elrontom az Yrdent, akkor szöcskézhetek pár kört körülötte, amíg újra lesz lehetőségem. Ez főleg szűk barlangjáratokban kényelmetlen.

Egyébként épp tegnap este sikerült végre-valahára összekalapálnom a fullos Nagymesteri Medve szettet. Ingem-gatyám ráment, több mint 80.000 aranyat hagytam a kovácsnál érte... szal szaladtam is a kardokkal és a páncéllal a rosszarcú rúnaműveshez. B&W-t direkt emiatt a páncél miatt kezdtem el. Plusz ebben a végigjátszásban nem a végére hagytam az alapjáték főszálát, hanem amennyire lehetett, előre tettem, így maradt jó sok mellékküldim a visszatérés utánra. Korábban mindig a legvégére hagytam a főszálat, és így amire meg volt minden menő cuccom, és kellően magas szintem is volt, már nem nagyon tudtam kalandozni az üres világban.
Most fordítva csináltam, szal az alap játék főszálát kivégeztem, de még Velenben, Novigradban, Skelligen is vannak küldik, felfedezni való helyek - így a kalandozás megmarad, még ha elhanyagolható FP-t is kapok csak értük; a B&W-t épp csak elkezdtem, hogy meglegyen a Nagymesteri Medve szett és a házikó, HoS-hoz még hozzá se szagoltam, szal megyek is vissza Novigadba kurvázni a menő páncélomban. 
-
Lenry
Topikgazda
szúrcsohók ellen?
a legnevetségesebben könnyű ellenfelek lesznek belőlük, ha azonnal bedobsz egy Arany Oriolét, amint meglátod őket. onnantől kezdve a mérgük gyógyít téged, és már csak arra kell figyelned, hogy ne állj a hagymáik mellett, amikor az felrobban.
százlábú ellen egyébként szintén az Arany Oriolé a legjobb barátod
-
MM01
tag
válasz
bastya2100
üzenetére
Hat lesz, foleg amikor egyszerre tobb szurcsoho ellen harcolsz. Legutalatosabb szornyek szerintem

-
Methionyl
senior tag
nem tudom volt e már. W3 Behind the Scenes - PAX WEST 2017

-
.LnB
titán
Csináltam egy rövidke videót az Aard buildemről. Semmi komoly, csak így néz ki "működés" közben. Alap game, nem NG+ szóval a nagy öregeknek nem lesz túl érdekes.
Sajna nálam az NG+ kilőve. Örülök ha végzek októberig a BaW-val.
Most kipucoltam az összes mellékküldetést kivéve a bunyósat (az lesz a kövi), aztán folytatom a sztorit. -
válasz
bastya2100
üzenetére
Olyan küldiket vállalj be, amik a jelenlegi szinted felett vannak, azok elég jó kihívást jelenthetnek.
Én 90. szinten (NG+) kezdtem a B&W-t, az első borpincés küldiben, ami "papíron" 92. szintű, mindjárt 100. szintű arachnoidok voltak, szal kiváló olajjal, 90. szintű legerősebb, rúnázott witcher karddal, 4 db Villámfőzettel megsebezni sem tudtam őket, nemhogy legyőzni. 
-
MM01
tag
válasz
bastya2100
üzenetére
Hat rakd a legnehezebbre + ellenfel felkonvertalasa
mar nem lesz olyan konnyu, fozetek hasznalata szinte kotelezo lesz 
-
bastya2100
tag
Sziasztok
Az lenne a kérdésem tudnátok-e ajánlani valamilyen modot amitől nehezebb lenne a játék :$ mert rém könnyű :$ -
-
nubreed
nagyúr
válasz
cyberkind
üzenetére
Egyetértek! Én a hétvégén fejeztem be a Witcher 3-at, természetesen 2015 -ben, mikor megjelent már végig játszottam, de most a két DLC-vel együtt végig csináltam. Jó nagy űr maradt most utána, június közepe óta semmi mással nem játszottam, annyira lekötött, csak szuperlatívuszokban lehet beszélni erről a játékról és benne lévő brutális mennyiségű tartalomról. A Toussaint -it DLC önmagában felér egy teljes értékű játékkal.
Nem tudom, hogy az elkövetkezendő x évben lesz e olyan játék ami felérhet a Witcher széria mélységével. Talán majd a következő játékuk, a Cyberpunk 2077, más stúdiótól szerintem nem várhatunk ilyet. -
VTom
veterán
NEm tudom volt-e már:
Nem semmi brigád ez a CDPR. Köszönöm nekik én is a sok felejthetetlen élményt, ami már megtörténtek, és amik még ezután jönnek

-
nubreed
nagyúr
A toussaint -i fő szál végével kapcsolatban egy kérdés:
A toussaint -i fő küldetés végefelé melyik az a befejezés, amikor Detlaf is életben marad? Syannát szabadítsam ki vagy menjek Oriannához? Van olyan befejezés, hogy meghal Anna Henrietta? Az lenne a legjobb. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Methionyl
senior tag
Uhm igen. Teljesen beragattam, se fel se le

-
petman5
csendes tag
Sziasztok, egy kis segítségre lenne szükségem. Macska páncélom van, a legjobb mastercraft(remekmívű) szintre fejlesztve, de nem adja meg a páncél bónuszát. Ezt írja: "Witcher felszerelés: 0/6". "Nagymesteri szintre kell fejleszteni a bónuszok feloldásához." Pedig az összes fegyverem és páncélom mastercraft macska cucc. Valaki tudja, mi a gondja? nagyon hálás lennék a segítségért.
-
MM01
tag
Míg a halál el nem választ küldiben ( B&W ), amikor megtalalom a kartyakat, miert nem ir ki semmit? Vagy melyek ezek a lapok?
-
-
Methionyl
senior tag
Egy rendkívül fura kérdésem van

1 hónap kihagyás után újra tudom folytatni az NG+ és van olyan küldim, hogy "találkozz Triss-el (hely neve)"..ezt pontosan mikor is kaptam vagy hogy is kaptam meg ezt? Már 3. viszem ki de már felejtek

-
teleportálós torony küldi
az azért mekkora óriási már. a drm egy kijátszhatatlan cucc, de gog segít ennek a megoldásában
egyszerűen imádom. -
.LnB
titán
válasz
pootzdorjah
üzenetére
Rakd fel mindet nyugodtan. Egyértelmű a dolog. A küldetések között a színe is más a DLC-k kezdő küldetésének, írva is van, hogy az dlc-s küldetés. Szóval nem lehet összetéveszteni. És tedd fel előre az összeset csak utána kezd el a játékot mert később belefuthatsz elég bosszantó bugokba. Pl nem tudsz összeszedni dlc-s armor-t és hasonló dolgok.
-
pootzdorjah
csendes tag
Üdv!
Egy hülye kérdés: Végre beszereztem a GOTY-t steamre, az első kettőbe beleöltem vagy 400 órát összesen, alig vártam hogy elkezdjem. De mivel ott nem voltak így külön DLC-k, az lenne a kérdésem, hogy ha felrakom a teljest, van esély hogy belefutok a két DLC közül valamelyikbe? Mert olvastam hogy pl 30-as szint alatt nem érdemes.. Szóval lehet hogy egyértelmű a dolog, de azért megkérdezem.. Vannak játékok. (pl. Fallout NV, ahol 10 perc gyaloglás után már az első(roppant idegesítő)DLC-t kezdtem el.)
Tehát a kérdés, hogy rakjam fel az alapjátékot, és mikor kivégzem utána rakjam csak fel a DLC-ket? Köszi.
-
Fitzgerald
veterán
A TES lore valóban sokkal nagyobb időszakot ölel fel, viszont sajnos szerintem pont emiatt kevésbé kidolgozott és immerzív (ez legyen akkor szubjektív), mint a Witcher lore. Azért, mert nem a kevesebb = több, hanem a több = jobb elve alapján lett kidolgozva.
A személyesebb, emberközelibb kis történeteket is hiányolom belőle, amelyekből viszont a Witcherbe bőven jutott. A klasszikus high fantasy-s Vitézfaszú Dragonborn János epic sztorikkal van inkább tele, amelyekben én képtelen vagyok komolyabban elmerülni.
-
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Nagyjából egy véleményen vagyunk a két játékkal kapcsolatban, csak más szavakkal fogalmaztuk meg.
A lore tekintetében ugyanakkor nem értünk egyet, a Witcheré messze nincs olyan részletesen kidolgozva, elég összevetni a két timelinet, vagy a rendelkezésre álló könyvtárakat. Eleve a Witchernél 500-700 éves történelemről beszélünk az emberi faj megérkezésétől a Kontinensekre, a játékok történéseiig; a TES-nél ez ~7000 év, de ha a Dawn érát nem számoljuk, akkor is közel 5000. Egyébként ezzel nincs is gond, nem vesz le semmit a hangulatból a kidolgozatlanabb háttér, de ettől még nem lesz részletes - vallások, hitek, eredetmondák, háborúk, politikai erővonalak változása, hódítások, faji háborúk az évszázadok alatt, stb. ez mind csak néhány hanyag sorral oda van vetve, de nincs kidolgozva. De még egyszer hangsúlyozom, ezek nem elengedhetetlen feltételei egy játéknak, pláne, hogy nem saját világon alapul, hanem egy regénysorozatot dolgoz fel.
Természetesen minden lehetséges írást elolvastam a játékban, köztük a néhány soros "könyveket" is. Gondolhatod, ha a játék hatására megvettem, és elolvastam az összes Vaják-regényt, akkor a játékban sem hagytam olvasatlanul semmit. -
válasz
cyberkind
üzenetére
Freeing the spirit: The spirit will require three items: a horse, feathers and the spirits bones. Once all three items are collected Geralt will have to pierce the spirits heart thus releasing it and taking control of the horse. Unknown to the witcher once the ritual is completed the possessed horse will attack the people of Downwarren killing the villagers in revenge and then taking the children. Doing this effects the quest Family Matters, as when the witcher returns to the Witches of Crookback Bog he notices the the women known as "Gran" is really the Baron's Wife, Anna. If the spirit takes the children Anna is blamed by the Witches for letting them escape thus needing to be punished. In another quest related to Crookback Bog. Anna will be cursed by the Witches as punishment and die, thus making the Baron hang himself. Killing the spirit: Choosing to kill the spirit will lead with the spirit shielding itself with tree branches, cut those away to be able to attack the heart however the tree also summons spiders to attack the witcher. If the spirit is killed the people of Downwarren will not be harmed later however, it is hinted that the Witches of Crookback bog kill and eat the Orphans of Crookback Bog and Anna will not die thus the baron not committing suicide. -
cyberkind
félisten
A fába szorult szellemnél van valami jobb döntés?

Nézegetem az itteni írásokat meg emlékszem is ahogy csináltam de nem igazán tudom mi lenne a jó.
-
.LnB
titán
válasz
cyberkind
üzenetére
Nem ártana jobban figyelni haverka.
[link]"Tegnap nekem egy olyan mod bugolt be ami az arcokat cserélné 4k felbontásúakra. Aztán a végeredmény zombiufó arcok lettek, meg is ijedtem.
Kitöröltem és kész."(#14621) Fitzgerald Azért ha 500+ órát játszott vele, akkor csak olvasgatott is.

-
cyberkind
félisten
Van olyan rajtam kívül aki beraktak a High Quality Faces-t ésa bugos volt? Akármelyik verziót raktam be mindig bugos lett, próbáltam más modokkal is simán is de sehogy se jó, valami tipp ha valaki járt így.
-
Fitzgerald
veterán
"A háttér sokkal jobban kidolgozott a TES játékok esetében"
A játékbeli könyveket, irományokat is elolvasod? A lore mind a két játékban kellően részletesen ki van dolgozva.
A tónus viszont teljesen más. A TES mára egy nyálasabb high fantasy irányba indult el, míg a Witcher kőkemény dark fantasy.
A Skyrim világa sokkal kisebb, ennek ellenére is jóval kevesebb benne a nettó minőségi tartalom.
Technikailag nem érdemes a kettőt összehasonlítani, mert közel 4 év van közöttük (plusz e téren már a W2 is kategóriákat vert a Skyrimre annak idején).
De azért a Fallout 4 kapcsán arról lehet egy képünk, hogy a Witcher 3 megjelenésének környékén mire volt képes technikailag a Bethesda. Nem sokra.
Ami a legjobban hiányzik a TES-játékokból (Morrowindre ez még nem volt igaz), az pedig a handmade-érzés.
A Witcher világában vándorolva egyszerűen érzi az ember, hogy mekkora meló van benne. -
A háttér sokkal jobban kidolgozott a TES játékok esetében, mert bár a Witcher világa konkrét regényeken alapul (a TES lore meg eleve a játékokhoz készült), nálam Sapkowski írásai nem ütik meg a mércét irodalmi szempontból. Tény, hogy nagyon jó és érdekes világott teremtett, de a regények olvasói szemszögből elég gyengék lettek - hogy ez most a fordító sara, vagy egyébként sem erősek, azt nem tudom, lengyel eredetiben nem tudom őket elolvasni.

A két játék között az 5 év időbeni különbség nagyon érződik grafikailag és optimalizáció terén, de ezzel együtt sem igazán tudnék dönteni közöttük. Eltérő hangulatú a két játék, és mindkettőt nagyon szeretem, csak épp másért, mivel azonban a W3 nagyságrendekkel szebb és jobban bejön a hangulata, mint a Skyrimnak, így ha mindenképpen dönteni kell, akkor a Witcher mellett tenném le a voksom.
-
.LnB
titán
Azta..mindenit!!
Mármint, egyrészt megértem, másrészt azért ennyi időt talán már nem lennék képes beletenni még ha tudnék is, akkor se. Nekem steamen a Dota2-be van jelenleg a legtöbb valami 813 órával, de az multiplayer (a cs-be lenne több ezer csak bugos is volt régen a steam, meg volt non-steam is
). Szóval a te 501 órád nagyon komoly. -
Annyira azért nem sok, de kétségtelenül tisztességes végigjátszás.

Nekem az első ~200 óra lett DLC-k nélkül, a második ~240 a DLC-kkel. Most a harmadik végigjátszásnál már kicsit jobban pörgetem, szerintem 200-ban meg fog állni DLC-kkel, egyelőre 61 óránál járok, szumma 501-nél.
-
.LnB
titán
válasz
cyberkind
üzenetére
Én már nem is keresgélem a modokat. Igaz a Turbo Lightning-ot visszatettem, elő is jött a bug vele megint egyszer amit korábban linkeltem. De sebaj, az dob a legtöbbet a grafikán.
Én meg áttértem arra, hogy csak hétvégén Witcherezek szinte. Hétköznap miután a kicsi elaludt már nincs értelme leülni elé. Ez nem olyan, hogy "na játszom egy fél-egy órát"
Én is újra kezdeném NG+-ban,
de azok az idők már elmúltak, egész pontosan már 4,5éve elmúltak. Így is sorba állnak a címek a winyómon amiket végig akarok még tolni, de egyik sem méltó arra, hogy a Witcher elé kerüljön. Arra semmi sem méltó. -
140óra alatt sikerült nekem is végeznem az alapjátékkal és számomra szimpatikus befejezést sikerült kialakítanom.
illetve most látom, hogy nem kapom meg a legnehezebb fokozatért járó öcsit, ha nem folyamatosan azon van :/
pedig már a felétől a legnehezebben mentem..erdekes modon amugy eredin elsöre lement, a varazslo elötte 3. tryra lett csak meg. -
J.Hetfield
aktív tag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Ja hát nincs nagy konkurencia, Bioware, Bethesda befuccsoltak, GTA meg más tészta.
-
Fitzgerald
veterán
Újra elkezdtem nyomni én is a játékot az új gépen, a B&W megjelenése után egy hónappal hagytam kb. abba tavaly (még mindig van egy rakás mellékküldetés meg contract gyakorlatilag az összes területen White Orchard kivételével, kb. 300 játékóra után).
Vaz, ez a játék még több mint 2 évvel a megjelenés után is hatalmasat üt minden téren.
Szerintem még egy jó darabig ez lesz a bentymárk ha open world játékról van szó, és komolyabb összeget tennék rá, hogy ez egészen a Cyberpunk megjelenéséig így lesz. -
.LnB
titán
válasz
Methionyl
üzenetére
Most hétvégén ezekkel bíbelődtem. Megcsináltam a birtokot teljesen, és összeszedtem és legyártattam az összes armor-t. Majd szépen kitettem őket a birtokon. Remélem nem lesz olyan, hogy kirabolják a pecót mert akkor kitépem a hajamat.

És megcsináltam a mutációs küldit, majd végre megcsináltam a buildet is amit már rég akartam.
Elöljáróban annyit, hogy ez nem egy kimondottan "tutorial" (ajánlott, tökéletes build), hanem olyan amit már rég elterveztem, saját kútfőből. Az biztos, hogy nem a legcélravezetőbb.Nagyjából ahogy korábban is említettem már itt, egy combat + Aard fagyasztós jel hybrid build. Mindezt Nagymesteri Farkas szettben. Full Jel erősség, és Aard rúnákkal. Mellé meg persze Északi szél bombák.

-
.LnB
titán
Tettem fel pár képet a gyűjteményből. Most lett kész mind: [link]
Viper, Griff, Medve, Macska, Mantikor, megvan mind. Farkas pedig rajtam. Meg van még a ládába de ilyen újhold félék, azok nem nagy cuccok.
Van ott pár festés kép, fehér armor meg ilyesmi, az csak poén.

-
deadtom
csendes tag
Erdei Jenny-t már legyűrtem (használtam is kísértetolajat) és igen ő volt ez egyik, a másik pedig a vérfarkas az elején akiknél vért izzadtam. Természetesen a bestiáriumot mindig elolvasom és azokat a dolgokat használom amik hatásosak ellenük. Pont azért érdeket a szintek közötti különbség mert igaz a fő szálba még csak ott tartok, hogy most mentem át novigardba de ezeken kívül meg valahol könnyűnek éreztem. Aztán lehet ezen a szinten is jól megszivat majd később a játék.
-
cyberkind
félisten
Van olyan mod amivel minden quest-et láthatok a mapon, még azt is amit nem vettem fel?
-
hyggelig
senior tag
Kb 85 óra játék után (legalábbis ezt írja a stat, de nekem többnek tűnik) egy hosszabb időre félre kell tennem a játékot (vizsgák, jee!), de alig várom, hogy folytassam. Cirit megtaláltam, a kaer morheni csata megvolt, a bosszú is megvolt, ami kedves öreg barátunk kinyírása után jött.
A dlc-ket megvettem a héten.(amik ugye kb 50 óra plusz játékidőt jelentenek)
Lesz minek örülni a vizsgák után.
Inkább játszanék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Horgász topik
- Építő/felújító topik
- Yettel topik
- Tesla topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 32C GPU / 36 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- Új szériás (CFI -2116) PS5 Slim Digital 825GB eladó/beszámítás van
- GIGABYTE RTX 4080 Super 16GB GDDR6X WindForce V2 - Gari 2027.11.20. -ig - Eladó!
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- MSI Z390 Tomahawk + Intel I7 9700K + Be Quiet torony + 2x16GB DDR4 3000Mhz (Garancia)
- Dell Wyse 5470,14",FHD, N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- iPhone 15 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% AKKSI
- HP EliteBook x360 1040 G11 - 14" WUXGA Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 512GB - Win11
- Getac T800 G2 Rugged Tablet 8GB RAM, 128GB SSD + Dokkoló, Windows 11 Pro
- Sennheiser HD650 fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én az 1. végigjátszás kb harmadánál járhatok, most vagyok ott, hogy egy varázslónőt kell hajkurászni abban a hatalmas városban. Neveket nem tudom most kb 1 hónapja nem vettem elő. Bele se merek gondolni a kiegekkel még mennyi lehet hátra, habár én úgy küldöm, hogy minden egyes mellékküldetést megcsináltam ami eddig volt. Lehet jobban a story mentén kellene haladom, mert a mostani leállásom is annak volt köszönhető, hogy beleuntam kissé.

Meg ki tudja, lehet, hogy elkezdem megint elölről

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(lehet félre érthető voltam)

). Szóval a te 501 órád nagyon komoly.