Hirdetés
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- iPhone topik
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
cyberkind
félisten
Arról nem tud valaki valamit, hogy a konzolos 4K meg HDR és társai patch-et esetleg a PC-sek is megkapnák?
-
-
bitpork
nagyúr
Nekem ilyen alapból. Modok nélkül. Szaggat mert, a videó felvétel minőségét nagyra állítottam.
-
-
Csináltam én is egy 1 percest, nálam ilyen a képvilág BaW-ban.
Szerintem nálam van valami gebasz, a Te videódon legalábbis nem ez jön át mint az enyémen

Akkor csak ez a grafikai patch zavarhat be, bár kiszedtem őket és akkor sem volt változás, na majd délután megnézem.És ehhez képest itt egy Velen-ben. Geralt is egy jó 600 árnyalattal világosabb BaW-ban, tiszta fakó

-
.LnB
titán
válasz
DeathAdder
üzenetére
-
perge666
veterán
válasz
DeathAdder
üzenetére
Ez tényleg elég fakó így,szerintem nálad lesz valami beállítási probléma.......
-
.LnB
titán
Most a Witcher 2-ről fogok kicsit írni. Offba teszem, de ha nagyon nem ide való, hanem a (kissé kihalt) saját topikjába, akkor majd átzavartok.

9 órát tettem eddig bele. De hát... utálom.
Na jó a sztori miatt nem annyira, de olyan kényelmetlen ez az egész a harmadik rész után...
Semmi sem úgy van ahogy a háromban. Egy egyszerű lootolástól is a falnak tudnék menni. Múltkor órákba telt mire rájöttem, hogy melyik gombbal lehet pihenni, hogy megigyak egy főzetet. Nyomkodtam mindent de nem jutott eszembe.
Aztán rájöttem, hogy a ctrl az.
Na meg van mikor van kemény 8fps-em!! A gépem az adatlapomon. Ez nem tudom mitől van, de van fent három darab grafikai mod. Valószínűleg azért. Na de 8fps az akkor is durva.
Végigtolom mert a sztori érdekel, de nagyon nyögve-nyelősen megy. Aztán utána szerintem kezdem Witcher 3-ban a NG+-t.
-
válasz
bitpork
üzenetére
Az eddig megszokott W3 grafikához képest, írtam is

Am szerintem a valósághoz egyik sincs igazán közel, az alap játék jóval kontrasztosabb, élénkebb, mélyebb színkavalkád, a Blood and Wine meg mint egy kifakult napfényszívta magazin
Először gondoltam csak azért mert hozzászoktam előbbihez, de más játékokhoz hasonlítva is megmaradt ez az érzés.Oké, a választ köszi mindenkinek, tehát ilyen a játék

Rony949 - Értem, ez megmagyarázza, és határozottan át is adja ezt az érzést, már ha tényleg az volt a cél

-
STC Speed
őstag
Végig toltam az alap játékot, isten volt.
Ciri meghalt, és mindkét csajt a tűzben tartottam, a két kiegben mi lesz ennek a következménye? -
J.Hetfield
aktív tag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Normális, ilyen színkavalkád az egész. Nekem is furcsa volt elsőre a borongós alapjátékhoz kéest.
-
Rony949
addikt
válasz
DeathAdder
üzenetére
Ha nem hiszed el, nézz meg egy előzetest, ez így néz ki normálisan. Pont az a lényege hogy ezt a régiót nem igen érte a háború szele.
-
bitpork
nagyúr
válasz
DeathAdder
üzenetére
Mihez mérten fakó?
Nekem konkrétan a borvidék kirúgta az élénkségével a tarkómon a szemidegeimet, miután a Northern Realms-ról átmentem. -
-
bacsis
Közösségépítő
Sziasztok!
Egy kise segítséget szeretnék kérni!
Jelenleg annál a küldetésnél járok, hogy: Bajtársak: Novigrad.
Konkrétan ott járok, hogy beszélj Triss-el, ez pipa, majd írja, hogy segíts Triss-nek befejezni novigradi teendőit...
Na de hogy? oda megyek Triss-hez és semmi lehetőséget nem ajánl fel, hogy neki láthassak ezt a részt is teljesíteni...
Van pár befejezetlen mellék küldetésem, esetleg valami még hiányzik? és jelenleg 21-es szintű vagyok.
Válaszotokat előre is köszönöm
-
Methionyl
senior tag
Megleptek egy Witcher 3 Wallet-el. Nagyon tetszik, jó az anyag, kényelmes érzetet ad. Főleg aki minimális készpénzt hord magával és inkább kártyás.

-
bár már a b&w kiegészítőbe belekezdtem, de úgy döntöttem rendelek egy controllert éljen a logout
. nagyon kíváncsi leszek marad-e még valami a játékból mire ideér és legfőképpen milyen lesz vele. -
válasz
cyberkind
üzenetére
Nem találkozol vele többet érdemben. Ez a találkozás, ahogy több más hasonló, a játék azon vonulatához kapcsolódik, hogy Geralt általad milyen viszonyt ápol a másfajúakkal. Az ilyenek a nagyobb, Geraltot közvetlenül nem érintő történéseket szokták befolyásolni (amikor ceruzarajzok és bölcs hangú kommentár meséli, mi minden történik épp).
-
cyberkind
félisten
Ezt már régebben is megakartam kérdezni de elfelejtettem, amikor először megyünk Novigrad-ba, as kapu után nem sokkal vanm egy tünde nő akit 2 (részeg?) pasi zaklat, ez befolyásol valamit, esetleg találkozunk ezzel a nővel? Nem volt valami barátságos.

-
RetroJack
tag
A "harag áradata" képzettség mire jó pontosan ? Érdemes fejleszteni ?
-
válasz
J.Hetfield
üzenetére
Zsír, köszi, így egészen kerek lett az a sztori is.
A 3 végigjátszás során nem vol tmég olyan, hogy elékezdtem volna a HoS-t az alap végjátéka előtt. -
Nekem az nagyon nem hiányzik a full Nagymesteri Medve mellé, de egyébként jól néz ki.

Épp most tolom a HoS-t, és az jutott eszembe, hogy mi van, ha előbb kezdem el a HoS-t, minthogy elérnék a Kaer Morhen-i csatáig az alapjátékban, és ez esetben történesen Vesemir még élne. Akkor mit mondana a néni, vagy milyen történet-technikai gátak vannak, amik ezt megakadályoznák? -
Viper26
nagyúr
Hol lehet hozzá jutni?

Egyébként enhanced kardokat hol tudom megcsináltatni?
Bár most gondolkozom, hogy hagyom a griffet (még csak a nadrág, és a csizma fejlesztett), és irány a macska, mert a gyors támadást használom, és ha jól emlékszem L17-től használható, most vagyok 20-as.
-
-
kekesi132
tag
Értem, köszi a segítséget.
"Csalni" nem akarok, mert nagyban rombolná a játékélményt.Viszont a felesleges áruimat eladom hátha keresek vele némi plusz pénzt.

-
-FLY->
őstag
Skellige nagy szigetén északi hegyben van két kérdőjel. Délről van egy bejárat de csak balra lehetne tovább menni, de az túl magas, nem tud felugrani (gondolom ez lesz a kijárat vhonnan). Északról a tenger felől lenne egy bejárat, de az be van falazva (kripta vagy mi). Később valami küldi keretében fogok ide bejutni, vagy valamit elnézek?
-
kekesi132
tag
válasz
tomazin
üzenetére
Mindent a térképen megjelölt, rejtekhely néven futó ládákba pakolok, és csak az éppen szükséges holmikat viszem magammal.
Egyébként arra rájöttem én is, hogy a kardokat nyilván célszerűbb eladni a kovácsnak a ruhákat pedig a szabónak, de az egyes mesterségeken belül nincsenek olyan helyek amelyek jobban fizetnek mint az átlag?
-
kekesi132
tag
válasz
J.Hetfield
üzenetére
Köszi a gyors választ, én is elég sok loot-ot szedtem össze, de eddig nem igazán adtam el semmit. Egyébként hol érdemes eladni a felesleges cuccokat, mert eddig bárhol néztem elég keveset ajánlottak a kereskedők a legtöbb tárgyért?
-
J.Hetfield
aktív tag
válasz
kekesi132
üzenetére
Nekem is gondom volt a pénzzel, de a mostaniban már dúskálok.
Minden lootot szedj fel, de tényleg. Lehet, hogy egy sima hordóban pl. rubyt találsz ami és a hasonló kövek egy csomó pénzt érnek. Adj is el mindent kard, páncél mehet úgyis a witcher cuccokban kell nyomulni. A rúnákat is mindet eladom, és mivel minden zugba benézek így van belőlük bőven.
Néha a craftoláshoz szükséges cuccokat is eladom, ha sok van azokért is sokat adnak. Most járok a kaer moherni csata előtt és van kb. 50000 aranyam. -
kekesi132
tag
Üdv!
Mennyire éri meg segíteni a rúnaművesnek a Hearts of Stone kiegészítőben? Eddig megvettem neki a kezdő szerszámokat, de a következő körben már 10000 Korona kell, ami elég húzós összeg, legalábbis nekem összesen volt 13000, azonban ha megtérül z összeg lehet, hogy eladok pár felesleges holmit és segítek neki.
Illetve ide kapcsolódik még egy kérdés, ami az lenne, hogy miként szerezhetek könnyedén pénzt? Még van kb. 10-12 witcher megbízásom, de azokhoz jelenleg nincs sok kedvem.
-
Methionyl
senior tag
Tapasztalt már valaki olyat, hogy mikor belép játékba és/vagy gyors utaz és megérkezik akkor kb 4-6 fps-re bezuhan amíg "betölti" a mapot, kb 2-3 másodperc. Értem én, hogy FX agyon húzva meg gyenge stb, de júlisba mikor játszottam (meg előtte évekkel) egyáltalán nem volt ilyen..azóta kb annyi változott, hogy win reinstall illetve 980 ti -> 1080 lett de beállítások illetve felbontás semmi..
Át raktam SSD-re, de nem változott a helyzet..
El is fogadnám, de nem ilyen volt pedig már lassan +180 órám van benne -
Zolás
addikt
válasz
J.Hetfield
üzenetére
Most az achi bug a menő, nem adja be a játék, és ahogy olvastam, pont az utolsó peccs okozza.
-
.LnB
titán
válasz
J.Hetfield
üzenetére
Ez a páncélos nekem is volt!
Szakadtam a röhögéstől. Szerintem az már direkt is maradt benne a mai napig. De nem mindenkinek jön elő. -
J.Hetfield
aktív tag
Azért vannak vicces bugok még a legutolsó patch mellett is. A master armorer quest alatt a nilgardian tesztelné a páncélokat mikor egy nő simán besétál elé, ő meg lazán lelövi a számszeríjjal
Előtte meg egy lóversenyen Roach kb. a fél távot a mellső lábain tette meg, a hátsók a levegőben kalimpáltak. 
-
S1M0N
senior tag
Anno a Bookline oldaláról rendeltem meg, a mostani árnál 2500Ft-tal többért.
Ez lényegében egy trilógia artbook, szerintem érdekes és szép, főleg, hogy az első részhez nem volt egységesen ilyen kiadvány (talán csak a lengyel gyűjtőiben), így viszont pótolták.
Jól leírja a Witcher világát, de ezek igazából a linkelt videóból is kiderülnek.Szenvedélyes Witcher rajongótól meg nem szabad olyat kérdezni, hogy megéri-e...

Szerk.: Akartam ajánlani ezt az utat legalább megnézésre, de szerintem megéri beszerezni.
-
.LnB
titán
Vélemény érdekelne, hogy milyen? Érdekes e? Szép e?És, hogy mennyit engedsz a felének, a háromnegyedéből?! Na nem is, viccelni próbáltam csak. 
Nem tudom érhet e ez egy tízest, te mennyiért tudtad beszerezni?Tárgytalan, mert megtaláltam pdf-ben. Ami nem szép dolog, de olcsó.
-
.LnB
titán
válasz
vorosmarti
üzenetére
Most rákerestem a Gog.com-on de semmi ilyet nem dobott ki.
-
.LnB
titán
Na tessék, itt a bizonyíték, hogy gond van a látásoddal!

Egyébként akkor már inkább Shani. Ő kapta is
Igaz egyszer kicsit megijedtem mikor félreértettem a nevét a cutscene alatt " ÓÓÓ Shanyi-t" hallottam. Így reagáltam: [link]a "hőmérőzést" a csónakban, és nem is rókázott közben. 

-
edari
őstag
Csak nem ezt az oldalt akarod rendes minőségben?

Egyébként én is szívesen olvasnám ezt a könyvet, tetszik.
-
.LnB
titán
Valakinek nincs esetleg meg ez a könyv: [link]?
Ez az Sapkowski komolyan nem 100-as.

– Sokan az ön könyveit is azután veszik kézbe, hogy játszottak a Witcher-játékokkal.
– Ezzel nem értek egyet. Talán vannak páran, de egy kézen meg lehet számolni őket, mert szerintem aki videójátékozik, az nem olvas, és aki olvas, az nem játszik.
-
.LnB
titán
Én nem tudom mit kérdeznék tőlük. Viszont megnéztem, hogy innen milyen messze van a stúdió.
Egyszer elmenni látogatóba, ha tartanak esetleg nyílt napokat.
De 8 óra kocsival.A HL2-ben meg az is okozhatta ezt, hogy a City17-es vasutálómást a Nyugati pályaudvar-ról mintázták.

-
Lenry
Topikgazda
a videó közben elgondolkodtam azon, hogy vajon én mit kérdeztem volna, ha ott lettem volna, és valami nagyon hasonló jutott eszembe nekem is

illetve még valami, bár az sem jobban kérdés, de számomra a Witcher játékok egyik hatalmas pozitívuma, hogy Kelet-Európai játékok. hogy kulturálisan nem nyugatiak, nem amerikaiak, nem Hollywoodban készültek, hanem itteniek. Halloween helyett Belleteyn van, a lakodalmas jelenet bármelyik mai falusi sátras lagziban is játszódhatna, hogy a questek a keleti, szláv mitológiából építkeznek, hogy az karakterek gondolkodásmódja ismerős, hogy a vidék annyira ismerős, hogy Szeged körül a táj ha kicsit dombosabb lenne, egy az egyben Velen lenne.
ez nekem elképesztően sokat jelent.(a Half-Life 2-be akkor szerettem először igazán bele, amikor az elején a városon keresztülmenekülve láttam, hogy a panelekben a falak ugyanazzal a takonyzöld olajfestékkel vannak lefestve, mint az általános iskolámban volt. azonnal otthon éreztem magam City 17-ben)
-
.LnB
titán
Itt egy 20 perces interjú Marcin Iwiński-vel. Nekem nagyon tetszett. [link] Belinkelem ide, hátha érdekel valakit. Néha lehet nevetni is rajta. Tök normális pali.
Aztán a későbbiekben lesz a NoClip csatornáján egy több részes CDPR "sorozat". Egy hétig kint volt Varsóban a Noclip-es csapat, és rengeteget forgattak velük. Ezt fogják majd szép lassan, részenként kiadni nemsokára.
Itt meg a 10. évfordulós PAX panel teljes egészében. [link]
(A panel alatt "nem hivatalosan" de szinte megerősítik a Ciri-Cyberpunk kapcsolatot) -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gitáros topic
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple asztali gépek
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6600MHz CL34 - 99 hó garancia
- G.SKILL Ripjaws V 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz CL18 - 99 hó garancia
- Corsair VENGEANCE 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL38 - 120 hó garancia
- G.SKILL 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz CL18 Trident Z RGB Neo - 99 hó garancia - Bontatlan
- Kingston FURY 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz CL18 Renegade Black - 12 hó garancia
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4584
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPad Air 5th 64GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. nagyon kíváncsi leszek marad-e még valami a játékból mire ideér és legfőképpen milyen lesz vele.

Előtte meg egy lóversenyen Roach kb. a fél távot a mellső lábain tette meg, a hátsók a levegőben kalimpáltak.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)