Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aventador91
őstag
mi annak a főzetnek a neve ami nullázza a skill pontokat és ki lehet osztani újra? az angol neve kellene
-
Aventador91
őstag
szakadtam rajta amikor triss es yennefer beetettek hogy hármasban csináljuk, aztán odabilincseltek az ágyhoz és ott hagytak 
-
unreg1
tag
válasz
Aventador91
üzenetére
Akkor a Küklopszot is hogy fogod utálni.

-
Aventador91
őstag
fú de utálom az angyalfikat. azokkal a nagy güli szemeikkel. nekem ilyen nagy szem fóbiám van az tuti.
van az a nagyszemű kis majomszerű mém, attól is írtózom. -
Lenry
Topikgazda
válasz
milkabrams
üzenetére
az a von Everec birtok, aminek a Hearts of Stone kiegészítőben lesz (fő)szerepe
-
milkabrams
őstag
Van valami kastély a Darken Hollow helyőrség mellett, aminek ha a közelébe megyek olyan mintha elborítana Mordor homálya, mi az a hely és hogy jutok be oda?
-
MM01
tag
válasz
BüszkeeSAAAS
üzenetére
ha jol tudom akkor a vegetol fugg. Hogyha Ciri meghal, elvileg megolod. Bar en nekem meg nem volt ilyen befejezes, szoval biztos nem vagyok benne 
-
unreg1
tag
válasz
BüszkeeSAAAS
üzenetére
Most olvasom az aláírásodat.
Szóval te is a hazug választ választottad.

-
Aventador91
őstag
válasz
BüszkeeSAAAS
üzenetére
Attol függ melyik befejezést kapod
De ez csak szerintem -
BüszkeeSAAAS
tag
Most eszembe jutott,hogy a 3 fúria közül az egyik
életben marad és elmenekül a medállal ami ha jól emlékszem Vesemir-é volt. lesz még neki szerepe a játékban vagy elvarratlan szál marad? -
zsotesz81
senior tag
PS4-en van külön dedikált gomb, vagy gombkombináció a térképre? Vagy csak a touchpad-os menüből lehet elérni?
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
ja, kb 2 hete találtam meg cirit, igaz azóta a blood and winet játszom már, de rengeteg felderítetlen kérdőjel van még és mellékküldi is

-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Aventador91
üzenetére
hát azért még lesz pár küldi

-
Aventador91
őstag
ha megtaláltam cirit, akkor már nem sok van hátra a sztoriból?
-
törölt tag
válasz
Aventador91
üzenetére
Ja, hogy lehet a pokolra jutok emiatt

Azt hittem ez ilyen választás, hogy több zsé vagy több XP. Egy küldetés van h ad 50xp-t. Az mi?
-
törölt tag
Most kezdtem játszani a játékkal; annak mi értelme van, hogy minden küldetés után le lehet mondani a rewardról?

-
HaZsolt
őstag
Az elhagyott falukkal mit kell csinálni, hogy visszatérjenek a lakók? Vagy csak simán haladjak tovább a fő szállal és egy idő után visszatérnek?
-
HaZsolt
őstag
válasz
Aventador91
üzenetére
Nálam pont fordítva van a dolog

-
MM01
tag
válasz
Aventador91
üzenetére
En konyvbe a HP-t nagyon szerettem

Koszi a valaszokat
-
sexmonky
csendes tag
Hozzáteszem utalom a fantasy-t.
Egy gyűrűk urát sem voltam képes végig nézni.De a Witcher megváltoztatta a szemléletemet erről...

-
sexmonky
csendes tag
-
unreg1
tag
válasz
Aventador91
üzenetére
Sorban kell haladni, nemcsak az armor-nál, hanem a kardoknál is.
Az előző beépül a következőbe, a runák is. -
Aventador91
őstag
Ezt a kérdést pont most akartam itt feltenni, de megtetted helyettem, és a válaszokat is megkaptam
gondoltam hogy nem lesz még egy ilyen játék. Annyira beszippantott, ma nem mentem dolgozni hogy játszhassak egész nap
kicsit beteg vagyok tudom 
Olyan kerdesem lenne hogy armor settek kraftolàsánàl sorban kell haladni, vagy kihagyhatom pl. A normalt?
-
MM01
tag
Hat igen, a legjobb jatek amin jatszottam

Most ott vagyok hogy egyszeruen nem tudok uj jatekba belekezdeni, mert meg se kozeliti a Witchert. Nezegettem, hogy rendelek vmit, de ilyen 15-20 orasak, nem hosszuak.. Egyszeruen magas lett nalam a merce.
Tudnatok olyan ujabb jatekokat ( ps4re ha lehet ), ami hosszu, jo a sztorija, tartalmas ?
megkoszonnem 
-
batai15
félisten
durva hogy mikre nem figyelnek oda a készítők ! sexelo nyulak, és pl harc közbe ha a kard suhintás közbe valamihez hozzá ér szikrázik!
-
Lenry
Topikgazda
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
nekem néha elmarad, mindig jót nevetek rajta, hogy Geralt annyira kemény csávó, hogy nekiáll öklözni egy páncélos arakászt

-
válasz
Aventador91
üzenetére
PC-n, ha nem automatikus fegyverrántást használsz (engem idegesített, hogy fura helyeken és időben elpakolja a bicskát, néha meg nem akkor veszi elő, amikor én szeretném), akkor az 1-es az acél fegyó, 2-es az ezüst, nekem jobban kézre áll.
-
unreg1
tag
válasz
Aventador91
üzenetére
Min játszod?
PS4-en kézzel is elő lehet venni a kardot, bal irány gomb acél kard, jobbra ezüst kard..
PC-n 1,2 -
Aventador91
őstag
1db idegesítő buggal találkoztam eddig. néha harcnál nem veszi elő a kardot. csak az segít ha lóra pattanok, vagy elszaladok messzire és visszamegyek a harchoz.
úgy nézem hogy még hónapokig el fog tartani ez a játék. ma egész nap nyomtam és szinte semmivel nem vagyok előrébb

-
atainprison
senior tag
válasz
zsotesz81
üzenetére
Az alapjátékhoz tartozik 16 dlc-szerűség, ami a megjelenés után jött ki. Ez tartalmaz fegyvert, páncélt, néhány questet (pl.: Fool's gold), stb (ezek mind ingyenesek voltak). Amit külön lehet megvenni a játékhoz, az a két kieg (ha nem a goty verzió van meg).
Szóval, igen a Goty verzióban minden megvan, ami a játékhoz megjelent. -
zsotesz81
senior tag
Nézegettem a store-on a letölthető plusz questeket, ezek vajon alapból benne vannak a goty verzióba? Azért kérdem mert pl. a Fool's gold nevű küldetést már megcsináltam, de ez ott van store-ban külön extra quest-ként is.
-
Aventador91
őstag
szakadok
nagyba farkalom Tris-t a világítótoronyban, erre egy hajóról azt hiszik hogy morzéznak nekik, mert villog a fény

-
válasz
Aventador91
üzenetére
De.
-
unreg1
tag
válasz
Aventador91
üzenetére
Az nem baj, a kovácsnál szétszedeted és meteorit érc lesz belőle.
Ez igaz minden "rüd"-ra, olyan érc lesz, amilyen az alapanyag. Sőt, azokat is tovább tudod bontani, egészen porig. -
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Aventador91
üzenetére
ja akkor nem, akkor összekevertem egy másik quest-el.

véletlenszerűen találod meg amikor lopkodod a cuccokat a házakból, stb... (általában paraszt házakban van)
de ha van ezüst kardod és szétbontod a kováccsal akkor az "alkotó elemei" közt is lesz ilyen emlékeim szerint
árulják árusok is, kovácsok -
unreg1
tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Szerintem a meteoritércet random adja, mint a többi nyersanyagot.
Aventador: próbáld meg, hátha valamelyik kovács is árul, (pl Hattori Novigrádban) vagy szedess szét tárgyakat, úgy is ki lehet nyerni.
-
Sianis
addikt
válasz
Aventador91
üzenetére
Lehet bontásból is szerintem. Nézz rá, hogy a kocsács mivé bont pár dolgot.
-
Aventador91
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
nem tudom. griffin ruhát, cipőt, kesztyűt, kardot akarok kraftolni, és ahhoz kell. lvl 11-es cuccok
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Aventador91
üzenetére
ez egy dlc-s küldetés ugye? ha jól rémlik Velen északi részén lesz (É, ÉK)
-
Aventador91
őstag
meteorit ércet merre találok?
-
unreg1
tag
válasz
batai15
üzenetére
Igen, a végsó kivégzések már maguktól mennek.
Tudtad, hogy ingyen le tudsz tölteni brutálisabb kivégző mozdulatokat?
-
batai15
félisten
válasz
plus44
üzenetére
ezzel én is így vagyok! jó pár órát játszottam már és még csak lvl6 vagyok , de annyira magába szippant a játék, hogy néha csak sétálgatok. A harc nagyon jó, főleg hogy eléggé oda kell figyelni.
Egy dolog ami nem jön be , ps4-en ha meg halok, cefett hosszú a töltési idő, amit nem értek hogy ha már egyszer betöltött akkor mi tart ilyen sokáig.
Azt hiszem jó pár órát fogok játszani ezzel a játékkal , pedig csak azokat a küldiket csinálom amik érdekelnek. Igaz volt már nem egyszer hogy csak azért töltöttem vissza állást hogy megnézzem melyik szimpatikusabb döntés küldetések során . Most kicsit erősödök és szerintem rá fekszek jobban a relikviákra, össze szedhető cuccokra isEgyébként ezeket a finisher move-okat( kivégzés) automatán csinálja a játék, vagy mi alapján csinálja ezeket?
Unreg: köszönöm !!
-
plus44
veterán
Kegyetlen, hogy van már vagy 30 órám a játékban és még konkrétan sehol nem tartok! Igaz én minden kis szart megcsinálok, mindent összeszedek stb, de ez még így is fél évembe kerül majd szerintem.
(Pedig mostmár pár érdektelen mellékküldis dialógust pörgetek mert nem bírom kivárni mire kinyögik a dolgokat) -
unreg1
tag
válasz
Aventador91
üzenetére
Vagy megkeresed a Witcher ezüst kard terveket és a kovácsnál elkészítteted. Ez a jobb megoldás, a többi felszerelésre is, mivel ezeket aztán folyamatosan fejlesztheted a megfelelő szintre.
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz
Aventador91
üzenetére
Még egyszer nem lehet
gerincre vágni :-) -
Aventador91
őstag
válasz
milkabrams
üzenetére
ezüst kard kellene mert az még az alap. sehol sem találtam másikat.
-
milkabrams
őstag
válasz
Aventador91
üzenetére
Skellige körüli tengeren érdemes meglátogatni a kérdőjellel jelölt helyeket, nagyon jó cuccokat lehet találni.
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Aventador91
üzenetére
sex szempontjából mindegy.... de a papírok után te döntesz a sorsáról..
megölöd, elmegy, vagy megöleted a boszorkányvadászokkal -
Aventador91
őstag
keira-val kapcsolatosan mindegy hogy döntök?
mert miután megdugtam, elment a toronyba valami papírokért. és ott a párbeszédeknél azokat választottam(nem szándékosan), hogy a végén meg kell ölnöm. de én nem akartam hogy meghaljon, hátha máskor is meg lehet dugni, így visszatöltöttem egy régebbi mentést, és már úgy választottam a párbeszédnél hogy ne kelljen megölni

-
XharX
aktív tag
válasz
batai15
üzenetére
Gyors utazás van, de csak a zölddel jelölt útjelzőtábláknál érhető el, és csak másik, már felfedezett táblához lehet vele utazni. A térképen jelölt hajóknál a használat pedig annyi, hogy beszállsz és a végében a kormányrúdnál nyomsz egy használ gombot. Azokról is lehet amúgy gyorsutazni, de csak a már felfedezett kikötőkbe.
A főzeteket újabb, erősebb receptek találásával vagy vásárlásával tudod turbózni, ilyenkor az alkímia menüben az újabbat is le kell főzni. Az erősebb receptek olyan jelzőket kapnak mint a hatékonyabb, meg a kiváló. A főzet hatóidejét ás számát is "turbózza". -
batai15
félisten
Valóban, én voltam a bamba pontokat lehet tényleg mindenre rakni.
Két kérédésem lenne még :
Gyorsutazás nincs ? némely hely elérése eléggé nyögve nyelős.. rengeteg hajó van a térképen, de nem tudom őket használni.
Illetve a hp potit ( fecske ) hogy lehet növelni a számát vagy turbózni?
egyébként annyira adja ez a játék, hogy repül vele az idő, minden harc igazi kihívás, az egész világ nagyon bejön.
Utoljára ennyire rpg-re az elder scrollsokra voltam rá függve -
unreg1
tag
válasz
Aventador91
üzenetére
Nem túl kifinomult módszer, de használhatod a tehenes "csalást".
Viper26: ez valószínűleg ugyanaz a Küklopsz (Skellige-n), de ha a helyszínen meditálsz, akkor újra termelődik.
Remek módszer gyors szintlépésre, igaz, nem árt hozzá legalább 26-osnak lenni. -
Aventador91
őstag
pénzt hogy próbáljak csinálni? 8-as vagyok, elég gyengék a cuccaim, de mindig alig van pénzem, a jobb cuccok meg sokba kerülnek
az előbb csinálnom kellett egy bombát hogy kiüldözzek a fészkéből egy sikoltót vagy mit, és már a bomba összetevőihez elfogyott a pénzem..

-
perge666
veterán
válasz
Aventador91
üzenetére
Bizony-bizony.

-
Aventador91
őstag
Király ez a játék
még nem játszottam ilyennel, de ezt végigtolom úgy érzem 
-
Lenry
Topikgazda
válasz
milkabrams
üzenetére
pár növényt leszámítva* meglehetősen random a növények eloszlása a világban, nem igazán tudok rábökni, hogy itt és itt
homokhúrt egyébként kb minden gyógynövényes ember árul potom pénzért
* gombák általában barlangban, a homoktövis meg víz alatt leledzik
-
milkabrams
őstag
Merre találok homokhúrt?
-
-
unreg1
tag
válasz
Sianis
üzenetére
Igen, ez a fura, bármilyen videót néztem, mindenkinek szép lassan viszi le az életét, nincs gond.
Nekem, amikor vége a bejátszásnak, azonnal egyet villámlik és már meg is haltam, esélyem sincs még a közelébe menni se.
Főleg úgy, 25-ös vagyok.Teli életerővel is így járok mindig:
-
unreg1
tag
A Dzsinnt a rom hajón, a hegytetőn hogyan öltétek meg?
25-ös vagyok, azt írja, hogy 15-ös küldetés, szóval bőven mennie kellene.
Ehhez képest bármit csinálok, egy támadással azonnal megöl, ilyen még a piros halálfejes ellenfeleknél sem volt.
Néztem videókat, másoknál nem sebez ennyire.
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motoros topic
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Alkoholista nevelde
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kuponkunyeráló
- Arc Raiders
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

tegnap 15 órát toltam bele

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)