- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
oxox
addikt
válasz
antikomcsi #51 üzenetére
"míg elugrok egy sörért,"
mondom en, hogy a pia a megoldas...
-
Ottoka
őstag
válasz
antikomcsi #91 üzenetére
Én pl. azért most, mert mindenki szidta a drm-et. Meg az automata mentésnél a fagyit...
De azt elhiszed hogy ati kártyám van, vagy azt is betörtem a gépbe?
-
MrTwister
őstag
válasz
antikomcsi #73 üzenetére
5. embernek majd engem is bevehetnétek.
Tegnap szereztem meg a játékot, ma nem volt vele időm játszani, de engem a tegnapi 1 óra játék is lenyűgözött. Én azt hiszem a varázsa alá kerültem. Nagyon király a hangulata. Aztán majd hosszabb távon meglátjuk. A multival kapcsolatban még annyit, hogy egyelőre még én is csiszolom magam egy pöttyet singleben. Mondjuk úgy 1-2 hétig
Úgy vigyázzatok, hogy az első részével valamikor 1999-ben nyomtam egy 386DX gépen kemény 1MB rammal és monochromeVGA-val. Jesssz.
Aztán jött a Settlers 2 és kiegje. Volt, hogy napokig-hetekig csak a pályákat/gazdaságot fejlesztgettem. Szüleim ki voltak rám akadva
Azok a régi szép idők. A további részei annyira nem fogtak meg. Most legutóbb a 10th anniversary-val és a Vikings kiegjével bíbelődtem. De az igazi még mindig az első 2 klasszikus. Ennyit a nosztalgiáról.
Na majd írjatok, hogy mizu multival és hogy álltok a Settlers 7 tudás-bicepsz kigyúrásával
-
Sz.Miki
őstag
válasz
antikomcsi #71 üzenetére
detto.
Amúgy én jól megszívtam mivel az 576-ban vettem meg mindkét játékot, és ott full angol az egész, míg a cdgalaxnál meg a mm-nál magyar kézikönyvvel adják.
Bezony nem mindent tudok lefordítani, pedig hasznos lenne. -
Sz.Miki
őstag
válasz
antikomcsi #69 üzenetére
Nah így már mindjárt már a leányzó fekvése
Ha már jobban megy valamikor tolhatunk egy multit, 3 ember fix te lennél a 4.
Csak még szokni kell , sokat keresgélem, hogy mi hol van.
-
Sz.Miki
őstag
válasz
antikomcsi #67 üzenetére
Teljes mértékben egy véleményen vagyunk
Én csak azért vagyok bosszús mert bátyámmal két példányban vettük meg, pont a multi miatt, erre tessék.Amúgy tényleg a IV és a felújított II. a legjobbak.
-
Sz.Miki
őstag
válasz
antikomcsi #65 üzenetére
Hello!
Csatlakoznék hozzád, én 2 példányban is megvettem, persze két helyről, mert már most hiány van belőle, sok boltban.
Azért vettem két példányt, mivel bátyámmal nagy Settlers funok vagyunk, eddig Settlers 2 10th-ig. Multiplayer ami engem érdekel, a single annyira nem is.Viszont csalódott vagyok a multit illetően, tegnap elkezdtünk játszani, hogy szokjuk meg tanuljuk a játékmenetet.
Észrevételek: Multiban miért csak úgy lehet játszani , hogy 4,5,7 Victory pont elérése a cél, és vége??? Én jobban szeretem a csatával eldöntött győzelmet, csatára nem is került sor, mivel előbb elértem a szintet, mint hogy egy katonát is küldhettem volna.
Kicsit kevésnek találom a multi pályákat, sőtt....Nem értem, hogy mi értelme annak, hogy a főmenüben tudom szerkeszteni azt az előre felépített várost?
egyenlőre ennyi.
-
antikomcsi
veterán
válasz
antikomcsi #64 üzenetére
Én feláldoztam magam, és megvetem.
El iskezdtem a kampányt, az első 5 pálya "hülyebiztosra" van csinálva, hogy mindenképpen nyerjünk. Egy kis erőfeszítéssel azonban veszthetnénk is az 5, pályán.
A 6.-on jön be először a győzelmi pont. Ahhoz, hogy nyerjünk 3-at kell megszerezni az ellenség előtt. Természetesen itt is van 3 percünk, hogy visszaszerezzünk egy pontot, és tovább játszunk, ha a gép érné el előbb a limitet.
Ez már olyan térkép, ahol katonai erővel nem fogunk tudni győzni, inkább egy kis versenyfutás az idővel.
A győzelmekért aranypénzeket kapunk, melyeket a virtuális shop-ban elkölthetünk mindenfélére.
Van a BC2-höz hasonló érem rendszere is, példáúl legyőzött egységek után lehet kapni bronz-ezüst-arany érmet, vagy kereskedésért, és stb stb.
Eddig jutottam egyenlőre, és a 6. pálya már okozott egy kis kihívást, bár ezek még ilyen tutorial jellegűek.
Nem azt mondom, hogy világmegváltó játék, de nem is bánom a ráköltött forintokat.
Aki tudja nélkülözni bolttól függően azt a 8-10K-t annak megéri kipróbálni, max eladja később.
-
SzlobiG
félisten
válasz
antikomcsi #59 üzenetére
Az biztos.
-
SzlobiG
félisten
válasz
antikomcsi #56 üzenetére
Steamon már kapható.
Igen ahogy írtam nekem se jön be ez a rendszer miért kell megváltoztatni azt ami idáig jó volt?
Lásd C&C Tiberian Twilight az is egy rakás szar lett ezzel az új rendszerrel.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
antikomcsi #56 üzenetére
Lehet, hogy újbol végig viszem a Settlers 6-ot.
Sajna hiába próbálam magam erre a verzióra ráerőltetni, egyszerűen annál jobban nem tetszik...
-
johnny6.d
tag
válasz
antikomcsi #53 üzenetére
Mentés nincs a demo-ban.
Kameraforgatás nálam rendben megy (talán kicsit túl érzékeny).
A játék nekem se jön be túlzottan, de eddig nem is volt időm sokat játszani és mindig az elejéről kellett kezdeni. Inkább egy elektronikus táblajáték az egész, nem igazi Settlers. -
WonderCSabo
félisten
válasz
antikomcsi #51 üzenetére
Nekem nem volt ilyen. Egyébként marhára nem jön be a 7...
-
kovsol
titán
válasz
antikomcsi #2 üzenetére
nálam is s4 után egyre nagyobb csalódás volt
viszont jelenleg az s2 10. évfordulós újra kiadott verziója ami nagyon bejön -
zH.
senior tag
válasz
antikomcsi #16 üzenetére
Én is regisztrálok ,köszi!
-
WonderCSabo
félisten
válasz
antikomcsi #16 üzenetére
Ezer hála!
-
zH.
senior tag
válasz
antikomcsi #14 üzenetére
Nyílt BETA ,vagy elő kellett fizetni rá ,vagy hogy szereztél BETA kulcsot?
-
WonderCSabo
félisten
válasz
antikomcsi #9 üzenetére
Hát jah. Egyébként én nagyszerűen elboldogultam az angollal, tökéletesen megértettem mindent. És egy pár új szót tanultam.
Szerk.: Mármint a Settlers VI-ban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest