- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Íme az új Android Auto!
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
antikomcsi
veterán
Megnéztem a multit.
Olyan pályát állítasz be, amilyet szeretnél. Elsőnek Map Forage-be kell belépni, és beállítasz egy 2 személyes térképet, ahogy szeretnél. Megadhatod, hány gyözelmi pont kelljen a játék megnyeréséhez, és, hogy mik legyenek azok. Beállíthatod, milyen technologíák legyenek elérhetők, és a kereskedelmi láncot is. Ha ezzel megvagy elmented.
Átlépsz multiba, és a két játékos módot választod, ekkor alul kiválsztod a mentet mapot, betöltöd, és mehet akár 25 pontig a játék.
Persze beállíthatsz olyat is, hogy csak 1 győzelmi pont kelljen, és az az ellenfél fő várának elfoglalása, és megtartása legyen.
-
antikomcsi
veterán
Szia!
Nekem is pont ez a bajom, hogy 3-4-5 győzelmi pont az semmi. Ezért én multit nem is játszok. Szerkesztek pályákat, amiket úgy állítok be, hogy legalább 11 győzelmi pont kelljen, mert azt nem érik el az ellenfelek. AI-ből is több kell, mert ha csak egy van és elfoglalod a fő várát, akkor is vége a játéknak. Így meg szépen lehet gyártani generálisokat, és feltölteni seregüket, aztán leigázni mindenkit.
Multit nem lehet szerkeszteni? Azt még nem is néztem.
Értelme az szerintem csak annyi van, hogy a fejlesztésekhez pénz kell, azt meg a győzelmekkel szerzed. És ha megosztod a nagyközönséggel, hogy Neked, már milyen drága várad van, akkor növelheted az e-péniszedet. Olyasmire jó, mint mondjuk BC2-ben a stat és a k/d nézegetése.
Nállam/nállunk a settlers 4 volt idáig a nyerő, és egyenlőre még marad is a favorit. Ebből a 7. részből szerintem nagyon hiányzik a lan. Nagyon jó csatákat vívtunk helyi hálozaton 0 pinggel, egymásnak átkiabálva, hogy most aztán véged viking kutya.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Autós topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Bittorrent topik
- Konteó topic
- PlayStation 4
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged