- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
válasz
antikomcsi #56 üzenetére
Lehet, hogy újbol végig viszem a Settlers 6-ot.
Sajna hiába próbálam magam erre a verzióra ráerőltetni, egyszerűen annál jobban nem tetszik...
-
WonderCSabo
félisten
válasz
antikomcsi #51 üzenetére
Nekem nem volt ilyen. Egyébként marhára nem jön be a 7...
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Winner_hun #48 üzenetére
Vmiért nem tom a hírt szerkeszteni.
-
WonderCSabo
félisten
Nah, mindjárt lejön a demó, remélem most már jó lesz!
Találtam egy másik letöltési oldalt innen 1,2MB/s-el jön. (kattintsatok a Download: The Settlers 7 Demo version linkre)
Viszont tokent használ. Ha sok ideig töltitek, akkor érvénytelenné válik a link. Ekkor az a teendő, hogy újra a letöltésre kattintatok, kaptok egy új tokent, és azzal átírva a letöltési linket tudjátok folytatni a letöltést.Az előzőleg linkelt pfanni oldalon (300KB/s) is u.a. módszer van, csak itt nem írja ki a tokent, a letöltési linkből kell kimásolni.
-
WonderCSabo
félisten
Majd kipróbálom IEvel. A Wikin azt írják, hogy az új API egy részét dx10es karik is támogatják.
Szerk.: IE letöltötte a fálj első 124KBját, majd kiírta kész van... Lehet, hogy IE7pro miatt, most IE7pro letöltéskezelőjével megy, és vissza is tudok térni a letöltéshez, nem úgy mint FF-el...
-
WonderCSabo
félisten
Agyam elszáll! Letöltöttem simán Firefoxszal a német pfanni oldalról a demót, és megint azt írja, hogy az archívumnak nincs vége! Ti mivel töltöttétek le? Esetleg máshonnan?
Érdekes, leöltés közben FF 2.6GBot írt ki, letöltés után 2,5GB-ot... De a fájl 2664MB. Letöltéskezelővel nem engedi tölteni...
-
WonderCSabo
félisten
Lehúztam a demót. Az archívumnak nincsen vége... Tölthetem le újra!
-
WonderCSabo
félisten
Üdv! Gondoltam, hogy csak nettel, megy de a nyelvi infót köszönöm szépen! Remélem most már mennek ezek a kik*rt (már bocsánat) DRM szerverek, miattuk nem tudtam a bétával játszani.
Narxis: Én nem untam meg a kampányt, sőt 2x végignyomtam.
A kieg angolul is megjelent? Azzal nem játszottam, sajna.
-
WonderCSabo
félisten
Rohadjanak meg, vége lett a béta időszaknak, de egyszer sem tudtam, kipróbálbi, mert az ubi DRM serverek mindig elérhetetlenek voltak!
-
WonderCSabo
félisten
válasz
antikomcsi #16 üzenetére
Ezer hála!
-
WonderCSabo
félisten
válasz
antikomcsi #9 üzenetére
Hát jah. Egyébként én nagyszerűen elboldogultam az angollal, tökéletesen megértettem mindent. És egy pár új szót tanultam.
Szerk.: Mármint a Settlers VI-ban.
-
WonderCSabo
félisten
Ehh, látom nagy az érdeklődés.
Most vittem végig a 6os részt másodszorra, nagyon le tud kötni az a játék. Várom már a 7ik részt nagyon.
-
WonderCSabo
félisten
A híres Settlers sorozat legújabb része március 23-án fog megjelenni. Nem kisebb feladata van, mint visszavenni a telepes játékok régi dicső fényét. Ebben az epizódban számtalan újítás került bevezetésre. Természetesen a grafika gyönyörű lesz, amiről a nagyszerű Trinity grafikus motor fog gondoskodni - méghozzá DirectX 11-ben! Az MIt is átdolgozták, és új győzelmi pontrendszert vezettek be. A játékmenet három pilléren fog állni: hadsereg, kutatás és kereskedelem. Minden egyes pályán el kell döntenünk, hogy milyen irányba szeretnénk fejleszteni. Az épületek egymásra hatással lesznek, hasonlóan, mint a Sim Cityben, pl. ha a templom mellé teszel egy gyárat, akkor annak a telepesek nem fognak örülni. A különböző épületek ezentúl nem csak egyféle dolgot gyárthatnak: háromfokú skálán adható meg, hogy milyen minőségű terméket állítsanak elő. Több raktárt építhetünk, és megadhatjuk, hogy melyik árut melyikbe vigyék szállító telepeseink. A játék előrehaladtával győzelmi pontokat kapunk, ezeket különböző fejlesztésekre lehet elkölteni, ami rengeteg stratégiai lehetőséget tesz elérhetővé. A játékba online multiplayer mód is bekerült, sőt nem csak egymás ellen, hanem egymással kooperálva is játszhatunk majd.
Fontos megjegyezni, hogy a Settlers 7 is az Ubisoft új "másolásvédelmével" érkezik, ami már bemutatkozott a Silent Hunter 5-ben, és az Assassin's Creed 2-ben.
Linkek:
Elérhető a játék Demó változata! Letöltési linkekért kattints ide! A Demóval való játék közben az Ubisoft DRM rendszere miatt folyamatos internet kapcsolat szükséges.
Hír a demóról
Rendszerkövetelmények
Hivatalos honlap
Bejelentés, trailer
A győzelmi pontok
Személyre szabhatóság felsőfokon
A gazdaság bemutatása
Három új kép
Új látnivalók
Settlers 7 és a DirectX11
Képek[ Módosította: philoxenia ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- Delta Force (2024)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged