- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
zH.
senior tag
kipróbáltam. nem rossz game ,de szerinetm nem settlers. megint szarrábonyolították és szartak a 2. és 3. rész alapjaira.
2. mission felénél járok ,eddig nagyjából minden simán ment ,de hogy semmit sem értek az biztos. ehhez hozzájárul az ,hogy nem tudok angolul ,de hogy ennek köze sincs a 3. részhez az biztos. ezt az életlenítést megint érdekesnek tartom.. nem rossz ,de nagyon meg kell szokni. ez a minimap a másik. kell egy kis idő ,hogy rájöjjek még.
egyébként nem rossz game ,de szerintem nem settlers. meg is próbálom feltolni a 3mast. -
zH.
senior tag
válasz
antikomcsi #16 üzenetére
Én is regisztrálok ,köszi!
-
zH.
senior tag
válasz
antikomcsi #14 üzenetére
Nyílt BETA ,vagy elő kellett fizetni rá ,vagy hogy szereztél BETA kulcsot?
-
zH.
senior tag
"MIt is átdolgozták, és új győzelmi pontrendszert vezettek be"
Na ettől féltem. Mindig kitalálnak valami hatalmas fícsört ,aztán elcseszi az egész játékot. 3. 4. rész volt szerintem a legjobb. 6. nem sikerült olyan rosszul ,volt amikor több napig azzal játszottam ,de nem volt az a feeling ami a 3. részben.
Ez az épület"viszony" szerintem megint hülyeség ,de meglátjuk.
Grafika meg .. Dx11? Minek? Stratégiai játéknál? Bőven elmenne még a 3. rész grafikája is szebb textúrákkal. Ha lehetne magas felbontást állítani akkor mai napig megállná a helyét. Nem csillog ,de teljesen átlátható és szép.Meglátjuk ,remélem nem cseszik el megint.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG Ultragear 27GN60R (fekete szín)
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1370P 16/512 FHD+ IRIS Xe
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD IPS Touch , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11 ( olvasd végig )
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11
- Eladó Garanciális Thrustmaster T248 kormány és pedál + TH8S váltó + kamion váltógomb
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest