- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tescodr
aktív tag
Sziasztok én most kezdtem el a játékot (Story mode),eS valami eszméletlen hangulata van,mind az átvezetőknek, mind a kegyetlen túlélésnek!És tényleg kegyetlen!Eddig csak egyszer haltam meg akkor is csak azért mert ki próbáltam mi van ha leugrok a szikláról,de sokszor kerülgetett már fagy,illetve éhhalál is
De a legjobb mikor beértem Miltonba, 15 percig fogócskáztam a farkassal valahogy így: Farkas kerget=>Beugrok egy autóba és magamra csukom az ajtót,várok hogy el mennyen az a szemét=>Eltelik némi idő,kiszállok ,gyűjtögetek, majd azt veszem észre hogy morog, és fut felém,persze engem sem kell félteni, én is rohanok, de az ellenkező irányba,tiszta benny hill show.Aztán autóba be majd rohanás megint,zseniális ez a játék,folyamatosan oda kell figyelni mindenre de még sem monoton soha és folyamatosan fenntartja a feszültséget,régóta nem kötött le semmi ennyire, hogy órákig csak próbáljak túlélni, és felfedezni magam körül a világot, és a rejtélyt ami a storyban van!Számomra instant év játéka!

Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Háztartási gépek
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Odyssey Ark 55 4K / 165Hz óriás gamer monitor RITKASÁG
- Dell Precision Workstation 7710 17.3" i7 DDR4 16Gb 256Gb M.2 NVME SSD
- Latitude 5440 14" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- Eladó 9800X3D/RX 9070 XT 16GB/32 GB RAM
- GARANCIÁLIS RTX 5060 ACER NITRO GAMER LAPTOP - i7 13620h, RTX 5060
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- TP-Link TP1600G-28TS switch // Számla - Garancia //
- 27% - GIGABYTE GS27QCA VA Gaming Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Apple iPad Air 5th 64GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De a legjobb mikor beértem Miltonba, 15 percig fogócskáztam a farkassal valahogy így: Farkas kerget=>Beugrok egy autóba és magamra csukom az ajtót,várok hogy el mennyen az a szemét=>Eltelik némi idő,kiszállok ,gyűjtögetek, majd azt veszem észre hogy morog, és fut felém,persze engem sem kell félteni, én is rohanok, de az ellenkező irányba,tiszta benny hill show.Aztán autóba be majd rohanás megint,zseniális ez a játék,folyamatosan oda kell figyelni mindenre de még sem monoton soha és folyamatosan fenntartja a feszültséget,régóta nem kötött le semmi ennyire, hogy órákig csak próbáljak túlélni, és felfedezni magam körül a világot, és a rejtélyt ami a storyban van!Számomra instant év játéka!