- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
keIdor
titán
Nyilván meg lehetne említeni még az örmény népírtást, ami ugyanekkora kaliber volt, vagy amit a szovjetek vagy a vörös khmerek műveltek stb.
Ugyanakkor annyira minimális szó esik a holokausztról, hogy engem ez nem zavar egyáltalán.
Játékok 99%-ban fel sem hozzák.
Egyáltalán nem tartom tragédiának, hogy belerakták. -
Rage47
veterán
sajnos már sok embernek tényleg ilyen egyértelmű megmagyarázások kellenek, hogy felfogja a dolgokat, valszeg így gondolták a készítők is...
amúgy írták többen, hogy Abby-t fel akarták áldozni, mikor Ellie-vel harcolt először, én is így voltam vele, azt hittem a játék megengedi, hogy válasszak, ki éli túl
direkt fejbelövettem magam Ellie-vel
-
ImACeltic
őstag
A rádiózás kamu lett volna?
Metacriticsen a user score hiteltelen mert trollok és haterek szavazzák le a játékot. Hasonló a helyzet, mint a Battlefront 2-nél, a játék megjelenése előtti botrányra jönnek, mint légy a szarra.
Még ha nem is tetszik nekik a sztori ilyen-olyan okok miatt, azért 8/10-et szerintem alapjáraton megér az embereknek ez a játék.
-
Imilenni
addikt
Nem terveznek DLC-t, a 3. rész meg, eléggé úgy beszéltek róla hogy nem lesz, gondolom ha bukdácsolni látszik majd a PS akkor elkezdik.
Abby nem alakul semmivé.
Erre annyi az esély mint arra amit én írtam, 50-50.
Amíg nem írnak róla semmit (úgy se fognak) addig egyikünknek sincs igaza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest