- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
GoW-t nagyon elkezdenem mar, lassan sort keritek ra, kivancsi vagyok, remelem imadni fogom
UC4 elkepesztoen kidolgozott, abszolut profi, de mint jatek, nekem nagyon keves. A jatekmenet mar a harmadik resznel is nagyon untatott 20 perc utan, igazabol azert toltam vegig mert azert megiscsak 'illik' (most egyebkent a Lost Legacyvel jatszom, az eddigiek alapjan kb ugyanaz), meg mert kb belathato hosszusagu jatek. A TLOU2 az UC4-nel legalabb egy nagysagrenddel tobbet nyujt elmenyben, jatekmenetben, komplexitasban, sztoriban. -
S e t h
nagyúr
Eltérő ízlés, ergo ömlengett.
Ha találkozott volna az ízléseddel, akkor meg kiváló cikk?
Egyébként te most kire neheztelsz? Magadra mert bedőltél a hypenak, vagy azokra akik "megvezettek"?
Haragudj a játékra, vagy a naughtyra, bár értelme nem sok van, de egy cikk miért frusztrál?
Lehet rosszul tudom, de talán nem is csupán egy helyen kapott maximális pontszámot, akkor ezeken a helyeken is benéztek vmit? -
S e t h
nagyúr
Az hogy mi fedi a valóságot az nézőpont kérdése, az általad megélt valóság nem kizárólagos.
Ha vki 10 pontot adott rá az vélhetően okkal tette, legyen az emocionális vagy anyagi.
Ha megkérdezném a kislányomat, hogy hogy hány pontos a minecraft, vélhetően nem egyformán pontoznánk, de ettől még nem értetlenkednék, hogy de hát miért, ez nem lehet.Van akinek tökéletes játék a last of us, na azért kapott rá 10 pontot, ha nehéz elképzelni akkor is.
-
Tuomas
addikt
10-et én sem adnék a játékra, mert vannak hibái, technikai is. Ami engem a legjobban idegesített, már az első részben az a társunk bugyutasága. Idegesítő, hogy ha lopakodni akarok, nekem jönnek, vagy épp rohangálnak fel-alá. Valahogy vicces is, ahogy szaladgálnak a klikkerek mellett, azok meg nem veszik észre őket, de ha mi egy kicsi zajt keltünk, egyből megrohannak.
-
S e t h
nagyúr
Mert van akinek nem tetszhetett 10/10-re? Mert olyan óriási szakadék van a 8-9 és 10-es értékelések között? Ömlengés ha vkinek jobban tetszett, mint neked? Szerintem a rdr2 10, gow 7, lehet belekötni, csak éppen felesleges, mert nekem nyújtott ilyen élményt, másnak másmilyet.
Cég jól járt? Igen.
Én? Szintén. Haverokkal átbeszéltük? Ja. -
Woodslave
félisten
-
sp8787
addikt
Nem jatszottam a jatekkal ugyhogy edekelne ezt ,hogy oldottak meg?
Mint pl. a filmekben/regenyekben? Kiirjak NAGYBETUVEL ,hogy "EZT A KARAKTERT NEKED MEG KELL KEDVELNED!" ?
Ott is igy van es mindenki utalja, Soha de soha nem lett ertekelheto "muveszet" az amiben unszimpatikus karakterek vannak. -
ImACeltic
őstag
De Ellie-nek Joel egy apafigura volt. Abby is ezért ment Joel után, mivel az apját nyírta ki. Dina meg joggal ment el, hiszen nem akart csak ölbe tett kézzel ülni a farmon - ahol kb minden Ellie-re emlékezteti - és várni a hírt, hogy Ellie meghalt. Sanszos, hogy Jacksonba ment vissza, ahol meg rengeteg ismerőse él és tovább tud lépni.
-
ImACeltic
őstag
Szerintem ebben a világban és sztoriban nem is azon van a hangsúly, hogy szerethető legyen pár karakter. Itt van egy kegyetlen világ amiben mindenkinek túl kell élnie. Ellie-t én sem nevezném szimpinek a jatékban, de nem is utáltam egy percig sem. Egyszerűen értem mit és mért csinált. Oké, amikor átvettük Abby-t, akkor nem imádtam, de sejtettem, hogy ez nem véletlen, így nem húztam fel magam rajta és nem utáltam meg. Aztán a sztori végére szimpi lett. Talán Manny a legszimpibb karakter a játékban amúgy.
A játék meg egyértelműen fejlődött minden aspektusból az elsőhöz képest.
-
-
keIdor
titán
Nem vagyunk egyformák, az animációk, a grafika, a felfedezés miatt nálam pl. nagyon közel van a 10/10-hez. Joel halálánál a hogyan-t leszámítva semmibe nem tudnék belekötni, ha az nem ilyen lenne, tőlem is menne a 10/10.
Az, hogy nekem tetszett a felfedezés abból is látszott, hogy Seattle day 1 Ellievel nekem 9 óra volt.Ezek szerint te neked ez nem tetszett, van ilyen... csak azt nem értem, hogy akkor mire számítottál, milyen lesz? Mit kell benne csinálni?
Én egyből utána játszottam ki újra az első részt és az sokkal kezdetlegesebb játék ez után főleg érezni.
Tök rövid és tök picik a pályák, tök buta benne az AI. Csak ez 2013-ban nyilván nem tünt fel benne.Ez a játék olyan, mintha 2023-2024-ből jött volna, full nextgen. (nekem)
-
cyberkind
félisten
-
Imilenni
addikt
Persze, a gyűlölködés az már más.
Szeressük egymást emberek, amíg lehet.
Aztán csak pislogunk, ha kitör valamiféle embereket tizedelő vírus!
Ha a kommentjeim alapján az érződik a melegekkel van bajom, hát nem.
A barátnőm is biszex.
Mindössze azzal hogy nagyjából ezt húzzák fel személyiségnek pár karakternél.
Kezdve Ellie barátnőjével.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest