- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
3L1T3
addikt
Hagyjuk már ezt a "való életet" témát, én nem azért játszom mert a való életből akarok meríteni ötleteket. Ha majd való életre leszek kíváncsi kimegyek az utcára, vagy élet szimulátorral játszom. Ezeknek a dolgoknak még mindig a szórakoztatásról és arról kellene szólnia, hogy a valóságtól igen is nyugodtan sőt kell is elrugaszkodnia egyes esetekben.
-
3L1T3
addikt
19 óra alatt én is a végére értem! Elie karaktere így a 2. rész végére nekem tejesen unszimpatikus lett főleg a Jeollel való vergődése miatt. Egészen pontosan Elie karaktere messze a legunszimpatikusabb játék karakter az életemben. Abby sokkal kidolgozottabbnak és számomra azonosulhatóbbnak hatott.
Nevetségesnek éreztem amikor Abby-vel konkrétan szét kell vernem a karaktert amivel 10+ órát nyomultam előre. Nekem ez a játékmechanikai megoldás totál kiverte a biztosítékot ahogy az is amikor Abby-vel konkrétan elölről kellett kezdenem a játékot! Végére teljesen érdeklődésemet vesztette. Ha az lett volna a vége , hogy élnek a farmon, Abby meg portyázik Lev-el azzal bőven megelégedtem volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Bittorrent topik
- Futás, futópályák
- Klaus Duran: 2025 dude
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Ps5 lemezes megkímélt 1 hónap jótállás
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest