- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Már ne is haragudj, de ha ennyire nem fogott meg, akkor minek játszol vele? Értem én, hogy ki akarod akasztani a faladra trófeaként, de akkor rosszul választottál, mert a Skyrim nem egy olyan játék, amivel gyorsan végezni lehet, mint a manapság divatos, multira kihegyezett játékok 2-3 órás egyszemélyes részével. Itt még az is bele fog telni 20-30 órába, hogy gyorsan végigszaladj a főküldetésen, ráadásul ezzel nagyjából a játéknak mindössze EGY TIZEDÉT tudod le, de lehet, hogy sokat is mondtam. Összehasonlításként itt egy kép az én játékidőmről:
Majdnem 900 órát játszottam már az eredeti Skyrimmel, persze ebben benne vannak a DLC-k, illetve nagyjából egy tucatnyi karakter. Mondjuk én nem csak Alduin legyőzésére fókuszáltam és hogy mielőbb végigérjek rajta, hanem épp ellenkezőleg - mindent ki akartam próbálni, mindenhová be akartam nézni, de ez gyakorlatilag lehetetlenség.
Ajánlom elolvasni a Dawnguard DLC bemutatómat, ott pont a vámpírokról esik szó. Igaz, hogy itt a Harkon - vagy Seline - által adott Vámpír Lordot mutatom be, nem a "közrendű" vámpírt, de a képességek és a vérszívás ugyanúgy működik.
-
genndy
addikt
Árusnál is tudsz venni ám töltött fekete lélekkövet... (persze, ritka, meg drága. De van).
Villog a sáv ha megpróbálsz varázsolni, az jelenti azt hogy nincs elég mana. A tutorialban ezt mutatja egyébként, csak staminával. És? Gond? Nem, mert vannak buffok, mananövelő potik, enchanced hordható ruhák, manaigény-csökkentő cuccok, fegyverbe is bele lehet enchantolni a soul trapet... (csak nem a varázslatot, hanem az enchantmentet, de minden második barlangban soul trapes fegyóba botlik az ember).
Meg különben is, miért lettél vámpír ha nem tetszik? Elég egyértelmű nyomai vannak már az elején is, van rá effekt, szól, kiírja. Háromszor kell aludni is mire az leszel, felkelés után is szól, tehát simán észrevehetted volna, akkor még elég ha iszol rá egy cure lötyit és kész. Azért írtam direkt, hogy nézz helpet, mert minden benne van ami kellhet, a vámpírságról is ír, az Active Effects miatt is szól. Azt azért ne várd már el, hogy a játék ennyire fogja a kezed minden lépésnél (egyesek szerint már így is túl casual lett). -
Vistaboy
veterán
Nincs túlbonyolítva. Van egy Soul Trap nevű varázslat, azt rálövöd a katonára, és ha bizonyos időn belül - általában 10-20 mp - megölöd, a lelke bekerül egy Soul Gem-be. Arra figyelj, hogy azokból is van több szintű, és ha nincs elég nagy nálad, akkor nem érsz el vele semmit.
-
-
genndy
addikt
-
sqpp
őstag
Ez javarészt attól függ, hogy például milyen ellenfeled van.
Én speciel nem igazán használok páncélt, de ezt ajnálom. Nem tudom, hogy sokat véd-e. De egyedi és ősi is, mivel Merethic Éra korából származik. Azaz konkrétan mielőtt világ a világ. Növeli az életerőd 20 ponttal és 20%-al jobban ellenállsz a varázslatoknak is.
-
törölt tag
Ebony sword nem máshol van?
Egyébként úgy tudom talán 30-as szint felett lehet megszerezni csak?szerk: 29-es szint kell hozzá
És van Ebony blade is. -
kiskornel
addikt
Keress még csak... kell ott lennis sokmindennek: spoiler akarom mondani légterelő
-
genndy
addikt
Ebbe szaladhattál bele:
Sometimes Odahviing may become hostile upon release, and will fight with you as well as any NPCs in the area. This may be caused by attacking Odahviing while he is restrained, though he does not react.Sometimes it is possible to fix this by releasing him, entering Dragonsreach, and then re-entering the area, whereupon Odahviing will be calmed and able to talk once more.
-
genndy
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest