- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
pruzsi
őstag
Átkutattam az egészet
nem találtam
Ezt raktam fel helyette https://www.nexusmods.com/skyrimspecialedition/mods/4119
ott volt egy szellem azzal beszéltem meg egy szoborral és adtak is egy kulcsot.
Már vagy 5x újraraktam a játékot de mostmár úgy néz ki rendeben lesz benne minden igaz csak 18fps-van de láthatom milyen remekül néz ki! -
Egyébként csalt a szemem, visszaléptem játszani és nálam is gyönyörű, csak egy pillanatra a képek hatása alá kerültem
Most nyirtam ki ezt a mocskos Miraakot mondhatni hard módon ugyanis én balhere azt hittem valami stamina poisont kaptam, holott a capslockot nyomhattam be, ami toggle run/walkk..édes istenem. De ígyis kicsináltam, csak megoldhattam volna fele ennyi potionnel.
-
Igen, valóban sziget. A Skyrim többek között mindig is azért fogott meg, mert a hatalmas mérete ellenére amikor barangoltam, sose éreztem, hogy bárhol a táj copy-paste alapon készült volna, itt pedig kicsit ötlettelennek érzem a dolgot, de ettől még jó csak a bejárható tér többi része túl magasra emelte a lécet.
-
genndy
addikt
Akkor az egy hülye
Kezdetektől megvan ez a bug, bár csak asszem csak Breezehomeban látványos. Van rá javítás, Shadow Striping Fix. Viszont szerintem csak Oldrimben van, SE-ben mintha javították volna, mert nem találkoztam vele.
Az SE meg széttextúramodolva (2K Full + SMIM) egy 1070-el is betonstabil 60 fps. -
Kösz, akkor jól emlékeztem hogy át lett nevezve. Időközben rékerestem a majomra, tényleg csak azoknak van akik beta résztvevők voltak.
-
A ciszternában lévő ajtóra gondolok, de Genndy már írta hogy kell, szóval neki köszi érte! Időközben utánaolvastam, nem elég ha én leszek a guild master, még a Vex és Delvin küldiket is be kell fejezni hogy a Guild és a Ragged Flagon is visszakapja régi fényét , azaz legyen kovács és árusok is.
-
Vistaboy
veterán
Na, de ha te ki akartad próbálni, akkor nem akaratod ellenére lettél az, ugye?
Ő épp azért van most ilyen helyzetben, mert nem figyelte - vagy nem értette - a játék által küldött figyelmeztetéseket, miszerint megfertőzte őt egy vámpír. Ha tudta volna, hogy ilyenkor mi a teendő, szimplán megiszik egy betegség elleni löttyöt (Cure Disease Potion), vagy irány a legközelebbi szentély - minden városban van templom, ahol találni oltárokat -, egy kattintás rá és máris nem vámpír.
(#23502) mad1: Egyébként, ha már nagyon nem megy a visszaváltozás és eleged van a kínlódásból, javaslom, tölts vissza egy korábbi mentést, amikor még nem alakult át a karaktered. Ha megvan, menj el egy oltárhoz, vagy igyál meg egy Cure Disease Potit és kész. Nem kell tovább kínlódni vele.
-
mad1
veterán
Hat en nem ertem miert kell ezt igy tulbonyolitani.
Milyen kepesseggel szivja el a lelket,mert en leoltem 3 birodalmi katonat de sehogysem sikerult.
Komolyan mondom meg jo hogy nem minden resz ilyen ganyul van megoldva.Nah de sebaj holnap majd nezek vidit rolla.koszi meg1x -
mad1
veterán
Koszi
Tudnal vagy valaki tudna ajanlani valami 1 vagy 2 kezes fegyot?Nevere lennek kivancsi.
Ebony swordot kerestem itt,de nekem csak egy steal sword volt a helyen...Lehet hogy mert az uj kiadassal tolom? -
Vistaboy
veterán
Mivel a SkyUI a Skyrim Script Extrenderre épül, így addig nem kezdhetnek el dolgozni rajta, amíg azt át nem konvertálják 64-bitesre. Ez pedig időbe telik. Jelen állás szerint még nem tudnak időpontot mondani, hogy mikor készül el a 64-bites SKSE, de amint kiadják, szerintem utána nem sokkal érkezik a SkyUI is.
"Skyrim Special Edition has been released, and the original SKSE will not work with it. We are currently investigating the application to create a SKSE64 build for the Special Edition. This will not be a fast process. The update to 64-bits means a lot of investigation and changes. Much like the work that has gone into F4SE this will take a tremendous amount of effort. We appreciate your patience while this work continues. We have no timeline for a release. - the SKSE team 29 October 2016"
Ugyanakkor az eredeti SkyUI oldalán azt írja egy fórumozó, hogy a 2.2-es verzió működik, csak manuálisan kell letölteni, majd utána telepíteni a Nexus Mod Managerrel. Egy üzenet figyelmeztet a hiányzó SKSE-re, de állítólag a térkép és a tárgylista működni fog. Egy próbát megér, ha annyira nem megy nélküle...
-
CJ4567
nagyúr
Teszek egy próbát vele, mivel már nemmondommeghol elérhető. Nem hiszem hogy játszható lesz, ha igen, nem lesz szebb szerintem így mint az alap. Nem várok sokat.
igen, már feltörték
Ha olvassa egy modi, ezért ne vágjatok ki, nem warezra buzdítok. Meg semmi ilyen, csak leírtam hogy teszek egy próbát. nagyonoff ez már
-
keIdor
titán
Viszont láthatjuk, hogy a konzolok életciklusa is rövidül. Itt a PS4 Pro 2 héten belül, nem volnék meglepődve, ha 2019-ben már kijönne a PS5 is. Most tartunk a generáció felénél, ezért is frissít a Sony.
Xbox Scorpio is jövőre jön, az más sokkal erősebb lesz, mint az elődje.
Egy játékot meg simán fejlesztenek 6-7 évig akár, szerintem elkezdődött már ez a folyamat.
Az más kérdés, hogy mit nyilatkozik a Bethesda. -
Piszkos-Fred
aktív tag
En azert nem irnam le a 2018-as idopontot, de ez csak az en hulyesegem/tippem, a realitas alapjan tenyleg nem varhato. Illetve Howard is elmondta a GC/E3/stb. interjukon, hogy lesz TES, van mar otlet, van mar terv, es csinalna is nagyon szivesen, DE jelenleg nem tart ott a technika (foleg a felhasznaloi szinten), hogy meg tudjak (ertsd, erdemes lenne) valositani mindazt, amelyet terveznek a TES kovetkezo reszebe. Es itt nem a VR-re gondolt, hiszen az mar a Falout 4 kapcsan is kesz/erkezik, hanem valami masra, es csak a jo eg (meg ok) tudja, hogy mire...
-
Vistaboy
veterán
Persze, az alapjátékhoz képest mérföldekkel szebb lett. Mindenkinek megéri beszerezni, ha már megvan neki az eredeti, mert nem kell sokat szenvedni a modolással. De én hozzászoktam a 100+ moddal megtámogatott látványhoz, így egyből feltűnt, hogy a modellek és öltözékek kinézetén nem változtattak. Ezt persze nem negatívumként rovom fel - távol álljon tőlem -, hiszen ha minden általam használt modot betettek volna, kiegészítve a RealVision ENB-vel, és olyan látványra lenne képes a játék, mint az ott közölt képeken, akkor a gépigény miatt biztos sokan szívnák a fogukat.
Viszont jó hír, hogy a Skyrim Nexus oldalán elindult a Special Edition részleg, vagyis az összes mod, ami ott megtalálható, már kompatibilis az új kiadással. És már most elég szép számmal van ott bővítmény. Itt találjátok:
http://www.nexusmods.com/skyrimspecialedition/?
Ezt bele is lehetne tenni az első hsz-be, hogy mindenki megtalálja, aki keresi.
-
Sólyom szava
csendes tag
Azzal a processzorral nagy értelme - szerintem - nincs kínlódni, már ami a moddolt Skyrim értékelhető futtatását illeti (30+ FPS legalább). Ha frissíteni szeretnél, akkor az Intel Pentium G3285 jó választás (~60 EUR), ehhez egy H81-es alaplap, 4-8 GB RAM és pénztárcától függően egy AMD R9 280X-ig bezárólag ami épp belefér.
-
qad
senior tag
Nekem a core 2 duo E8200-es cpu-mat is kifektette régen, szerintem 1 magos még régebbi sorozatú procival kár próbálkoznod.(nagyon lebutítva esetleg még megüti az ingerküszöböd határát). Na meg az a 2Gb ram is csak egy esetben jó még valamire ha xp-s oprendszered van. Xp+ játék talán elég lesz a 2Gb ram.
-
whitezo88
nagyúr
én annak idején csak a díszdoboz és az extra cuccok miatt vettem meg egy ilyet, megvolt már a játék, de ezt nem tudtam kihagyni. be volt már aktiválva, de a fentiek miatt mindegy volt.
mod: nekem is kb ez a sorrend. Morrowindnek a legjobb szerintem az egész hangulata úgy egyben, Obli az nagy ugrás volt sok szinten annak idején, még csorgattuk a nyálunkat 2005ben, hogy ez lehetetlenül szép lesz, osztálytársam el se hitte a Gamestaros képek alapján. Skyrim meg simán iszonyatosan szép, hangulatos, bár kicsit már árkádos. De nem rosszabb mint a korábbiak.
-
-
19sracz82
csendes tag
Itt igazából nem kapsz olyan páncélokat, amelyek külön varázslat sebzéssel rendelkeznek. Olyanokat találhatsz az elején, amelyek olcsóbbakká teszik a bizonyos varázslatok használatát. Nagyon kevés páncélzat van ami saját maga is képes sebzést okozni, az is inkább úgy sebez, hogy pl megmérgezi a közelben lévőt. Amúgy szerintem mindenki amondó, hogy a nehéz páncélzat a jobb választás, főleg, ha a végére kiperkeled. De ha könnyű páncéllal akarsz próbálkozni, s olyannal ami bizonyos plusz bónuszokat ad, akkor irány a tolvajok céhe, Sodrásdban, vagy ha össze futottál már a sötét testvériséggel, akkor náluk kaphatsz olyan komplett vértezetet ami plusz sebzéssel, képességekkel van ellátva. Ha a DLC-k fent vannak van egy hóelfes küldi, aminek a végén azt hiszem könnyű páncélt ad, s az erősebb is a többinél, bár annak megszerzéséhez kicsit már combosabb kari kell. A többiek biztosan tudják melyik az pontosan. Az elején mindenképpen próbálj egy kísérőt vagy egy feleséget szerezni. Jól jönnek a csatákban, sokszor kihúznak a pácból.
-
törölt tag
-
Classius
aktív tag
Nem olvastam ilyet
Ha jól emlékszem Ivarfalva a falu neve ahonnan el lehet kezdeni a hegyre felmenni, gondolom ott jársz, mikor felhívtak az öreg szerzetesek miután kiderült, hogy sárkányszülött vagy. Ha ivarfalva nincs még meg a térképen, akkor a térképen nézve a nagy hegy jobb oldali tövében keresd.
Egyébként én konrétan pár napja kezdtem el a Skyrim-ot játszani, az elődeihez nem volt szerencsém, a Skyrim-hez pedig vártam a magyarítást, aztán meg valahogy kiment a fejemből ez az egész. A lényeg, hogy a főküldikből még össz-vissz 7db-ot csináltam meg, mégis olyan sok időt töltöttem el a játékban, hogy az eszméletlen. Rengeteg mellék küldetés, rengeteg apró dolgok, a szakmák tanulása és művelése, segíteni a polgárokon vagy éppen bosszúságot okozni nekik... és akkor még nem említettem a céheket, a rengeteg felfedezni valót, azt, hogy szó szerint félek bemenni egy városba vagy fogadóba, mert tudom, hogy rámsóznak egy rakat küldetés.Utoljára így talán a Mass Effect fogott meg, bár számomra az az etalon. Negatívumként viszont már most megtudom említeni, hogy a szinkronhangok roppantul egysíkúak, konkrétan minden 3. embernek ugyanaz a szinkronja, amire azért odafigyelhettek volna, mert egy idő után idegesítő is tud lenni. Ezt leszámítva bár még biztos vagyok benne, hogy sok mindent nem láttam és láthattam a játékból, ámulok és bámulok, nem semmi amit letettek a Bethesda-nál az asztalra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vírusirtó topic
- Renault, Dacia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Tomato firmware
- Horgász topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Battlefield 6
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- További aktív témák...
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest