- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skyhunter
őstag
válasz
pruzsi #27010 üzenetére
Ha bírja a vasad, Vagabound....4000+ mods. Otthoni gépen most fent van, de a 9900k+6800XT kevés neki 3440*1440-en, igaz még éppen játszható, 30-35 fps... Egyébként elképesztő, jobb mint a Nolvus v5. Eugen Edge UI-ja van benne, meglehetősen jól mutat.
Másik, napokban jött ki Capt. Panda ytuber csomagja, az Eldergleam. Szolídabb, mint az előző, de nagyon jól összerakott, átgondolt csomag, kisebb tudású gépekre. ENB-je nem tudom milyen, de brutál jól néz ki a bemutató videón.A harcrendszer mindkettőben erősen modernizálva van. Hárítás, ütéskombók, animációk, rapid bow stb stb.
-
PeL
addikt
válasz
pruzsi #27010 üzenetére
Skyland AIO-val is tehetsz egy próbát, elég friss. Nekem is ez van fent.
-
®abstract®
őstag
válasz
pruzsi #27008 üzenetére
nekem ez van grafikus mod [link] nemsokara 3 eves lesz a megjelenése de korrekt.
teszteld ha erdekel. ez alapvetően jo lehet.ki lehet bővíteni fa, növényzet, szikla & egyeb dolgokkal.
vagy van ez a komolyabb aio grafikus csomag izmos hardverhez [link]
ehez lehet nem nagyon kell semmi,mert válogatott gyűjteményitt javasolta Vikmorrohun szaki mester,a magyaritast utolsonak kapcsoljuk be,akkor lehet sokmindent le tud forditani a mod.
-
PeL
addikt
válasz
pruzsi #27004 üzenetére
Ha nem zavaró számodra hogy van benne erősen NSFW tartalom, akkor játszd nyugodtan. Elég jó pack amúgy, mondhatni modernizálja, megváltoztatja a játék majdnem minden aspektusát. Magyarítást nem javaslom rátenni mert egyrészt sok angol mondat maradna, másrészt a modok mennyisége miatt valószínű hogy csak galibákat okozna a modpacknak. Magyarítást leginkább modok nélküli játékhoz szoktam javaslom, mert ott nincs amivel ütközhet. Ahhoz hogy minden magyar legyen, az összes modot külön le kéne fordítani.
-
törölt tag
válasz
pruzsi #24787 üzenetére
Elnézést kérem, de nem értem a szóhasználatot ebben az esetben!
Elmagyaráznád a "kijátszani" értelmét? -
VikMorroHun
őstag
-
Solymi81
aktív tag
válasz
pruzsi #24449 üzenetére
Witcher 3? Jajj, én nemtom mit esznek az emberek benne, néztem róla videót, faék egyszerűségű.
A Witcher 1-et kénytelen voltam abbahagyni a fentiek miatt, meg annyira nem kötött le a sztori, így csak az első faluig jutottam el. Talán egyszer még előveszem.Nekem a mai napig a Gothic harcrendszere tetszett a legjobban, azok közül amikkel játszottam.
Mostanában gondolok megint, hogy elkezdem újra a Skyrimet, el lehet vele szórakozni, meg elég jó modok is vannak hozzá szerencsére.
-
sqpp
őstag
válasz
pruzsi #24331 üzenetére
Ez nekem nagyon tetszett az előző modolásban, mindenképp berakom majd most is. Csak most mindent újrakezdtem.
Emellett én is belekezdek a modok készítésébe. Már dolgozok egy új 3D modellen a Fallout 4-hez is, ami a szemét és kacatok modelljét cseréli ki, mert nem vagyok az alappal elégedett.
Bár ez kicsit off.
Aztán még textúra és mehet a teszt
No de offot félretéve, jó lesz már végre Skyrimezni rendesen, csak a fránya SSD-t rendelhetném már!
-
CJ4567
nagyúr
válasz
pruzsi #22331 üzenetére
Délután be tudom tenni a 65 modnyi listám, de folyton változik
És genndynek igaza van, minél több moddal dolgozol, annál nehezebb. Nemrég volt valami anomáliám pl, hogy első indításra egyből crash, majd másodikra ment.
Ja, a LOOT alap és elengedhetetlen eszköz, nagyon hasznos tud lenni. Főleg abban hogy megmondja hogy esetleg kell-e még valami a modnak, és esetleg ezért crashel a játék induláskor, ahelyett hogy egyesével átnézed az összes modod hogy mi ütközik mivel, stb...
-
genndy
addikt
válasz
pruzsi #22333 üzenetére
Jó, akkor Skyrim Nexus Top100, és ezek közül válogasd ki azokat amikhez készült magyarítás, morrohun, Skyrim magyarítás-Pluginok + morrohun Skyrim Modok Honosításának Központja (ugyanis a magyarítással a modok 90%-a nem kompatibilis).
Megnézheted Kull modpackját is, az is morrohunon ott van.
Komplett listát ne várj senkitől, olyan nincs, illetve annyira egyéni hogy úgysincs egységes. Ja, és modolni NEM KÖNNYŰ, főleg ha sokat raksz fel, ha katt-katt-finish-működikminden dolgokra gondolsz akkor bele se kezdj. -
genndy
addikt
válasz
pruzsi #22331 üzenetére
Némi specifikációt adj már akkor légyszíves hogy mégis mi a jó istenre gondolsz, a megjelent 42.000 mod közül? (tényleg annyi, most néztem meg)
Grafikai? Játékmenet nehezítő? Játékmenet könnyítő? Hibajavító? Házépítős? Meztelennős? Valami konkrétabbat annál hogy "mod". Kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad T16 GEN 1 16" Touch screen vPRO i5 1345U 32GB DDR5 512GB NVME SSD Lenovo Gar.
- Lenovo T480 i7- 8650u / HU bill! / 8Gb DDR4 / 256Gb Nvme SSD / IPS full HD/ újszerű állapot / Win11
- Dell Latitude 5590 / i5 8350u / IPS FHD 15,6" / 8GB DDR4 / 256Gb SSD / Win11
- Micron 1100 256GB 2,5" SSD-k
- DJI Avata 2 Fly More Combo (szinte új, 3 év garival)
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest