- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Antonius1978
addikt
Hat, beszelj a Whiterun/Fehervatai jarl-al (a terulet kormanyzoja), es ha csinalsz kuldetest neki, akkor tudsz hazat venni, 2500 aranyert.Persze az 1-es szinten rohadt sok penz, elersz kb 10es szintre mire meglesz, de akar hamarabb is, aztan kesobb mar annyi cuccod lesz nagyobb szinten, hogy meg sem tudjak venni, nekem 53 szinten pl 170 ezrem volt, most vettem 2 hazat, egyet a legios fovarosban, masikat a terkep bal szelen levo torpe romvarosban.
Ha hazat veszel es thane vagy, akkor jar 1 kisegito vele, annak atadhatod a sok felesleges holmid, de ha mar hazad van, akkor ott is lepakolhatsz.
Esetleg nemely mellekszalon vagy csak egyszeruen bizonyos helyeken is szerezhetsz kiserot ha segitesz neki, vagy fel is berelhetsz zsoldost is 500 aranyart, es akkor cipelteted vele a dolgokat.
Az elejen ne is nagyon gyujtsel semmit (tudom, nagy a kisertes, nehez ellenalni), mert kesobb tuti mindent megkapsz.
Konyveket is vehetsz majd, de talalni is fogsz,en mostmar gyujtom oket, egy szekreny annyira tele van, hogy amikor belelepek, lelassul a jatek, nehezen tolti be.Majd ha mindet elolvastam, el is adom oket, hogy ne terhelje a jatekot. -
genndy
addikt
Végelen sokat föl tudsz venni. Az egyetlen korlátozó tényező a súly.
player.modav carryweight X - 5000 fölött belassul a játék.
Felesleges minden szart magaddal cipelni, a legtöbb tárgynak nagyon rossz a súly/érték aránya (SkyUI ki is írja ha akarod). Ami meg kell az belefér a határba. Gyúrj staminára. -
katt777
félisten
Ki sírt miatta? Nem én hoztam föl, azt is írtam, hogy nem játszom vele. Csak ellenérveket sorakoztattam fel azzal szemben, hogy milyen "remek" játék. Szerencsére Obliból és Skyrimből is hiányzik ez a fajta hozzáállás, én ennek örülök. Akinek meg emiatt sír, játsszon Morrowinddel, ne sírjon itt.
OFF vége.
Sspot: Ne olvasd.
-
genndy
addikt
Ez mondjuk igaz.
Sspot: morrohun oldalán ott a válasz hogy miért fordították le (asszem Brenda írta): ami angolul beszélő névnek nézett ki, úgy volt is értelme, azt fordították le. Ami nem volt értelmezhető, azt hagyták eredetiben. Fehérvágta egyébként pont félrefordítás, nem tudom miért tartanak ki emellett, Vik Fehércsermelye jobb és helyénvalóbb.
-
törölt tag
"akkor a szövegben magyarítva van a város neve"
Erre kíváncsi lennék, hogy miért csinálják ezt egyes emberek. Pár évig Gamehunter-nél/magyaritasok.hu-nál magyarítottam én is és ott is volt párszor ilyen, de számomra felfoghatatlan, hogy miért csinálják ezt.
Elképesztően nevetségesen hangzik hogy "Fehérvágta" és értelmét sem látom, mivel te sem fordítod le a "New York"-ot magyarra...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
- HP EliteBook 820 G2 i5-6300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest