- Honor 400: renderkép és európai ár is kiszivárgott a telefonról
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Netfone
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kiskornel #11159 üzenetére
Nem vagyunk egyformák, én például kifejezetten szeretem a történelmet.
Nyilván nem szükséges a Lore ismerete a játékhoz, de számomra például nagyon üres és lélektelen lenne a TES sorozat, ha nem lenne mögötte egy ennyire, kvázi példátlanul részletesen kidolgozott történelmi háttér. Én szeretem a polcokon talált könyveket átolvasni, megismerni az adott tájegység, város, nép történelmét, mert számomra sokkal élvezetesebbé, színesebbé, átélhetővé teszi a játékot. Jobban elhiszem, hogy azok ott nem NPC-k, meg boss-level opponentek, hanem az adott tájegység elégedetlen parasztjai, vagy épp egy rég letűnt királyság ősi királyának és elit uralkodójának élőholt lidércei. Vagy épp a mágikus tőr, amit találtam abban a szurdokban az nem csak egy soul trap-es, alacsony sebzésű kis békanyúzó bicska, hanem valójában ősi elf munka, aminek a 2. Éra végén veszett nyoma az északi csatákban. Ettől válik RPG-vé (még ha csak a maga korlátozott módján is). Ha csak a zúzásra mész, akkor kvázi FPS-ként játszol vele, ott tényleg nem érdekes, hogy az a kis magaslat, ahol az a buta paraszt kapirgált, akit az imént somtál fejbe, valaha egy vár volt, és a közeli barlang eme vár katakombáiba vezet, a mélyén pedig az egyik istenség meggyalázott oltárán a mai napig áldozatokat mutatnak be a fanatikus kultuszhívők. Ebben az esetben tényleg felesleges időhúzásnak tűnik minden párbeszéd, ami csak arra jó, hogy kitöltse az időt két hentelés között.
A TimeLine fordítása mindössze egy kis segítség azoknak, aki nem tudják vagy nem akarják angolul átolvasni Tamriel történelmét. És nyilván nem szól azoknak, akit mindez nem érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Forrmell.enn
- Jövedelem
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Honor 400: renderkép és európai ár is kiszivárgott a telefonról
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Villanyszerelés
- Aggódik az NVIDIA, mert egyre jobb AI terén a Huawei
- Amazon Fire TV stick/box
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest