- Netfone
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csak nem növel akkukapacitást a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Addig nincs is vele gond, amíg csak pár mod van fent. De amint elérsz 50 környékére, akkor már igencsak nem mindegy, milyen sorrendben töltődnek be induláskor. Például nekem perpillanat 76 db. van telepítve.
Nekem most az aMidianBorn parallax modok tetszenek. A RealVision ENB oldalán a Skyrim 2015 Parallax Terraint ajánlják, de szerintem sokkal szebb abból is az aMidianBornt használni (A Book of Silence-on kívül van még a Caves and Mines és a Landscape). Az eredmény:
Viszont amiben tényleg nagyot villant ez a mod, az a karakterek kinézete. Nekem most így fest az emberem:
Mivel nemrég kezdtem új karaktert, ezért még csak Steel Armorom van, de már annak a kinézetét is nagyon megdobja. Ha kiegészítjük az Immersive Armors moddal (Van kompatibilis patch hozzá), akkor nagyon szép és részletesen kidolgozott páncélokat láthatunk. És ez szintén igaz az ellenfelekre és NPC-kre is.
Nekem most így, ahogy van, egyelőre stabil (KOPP-KOPP
), majdnem három órát játszottam vele nemrég és egyszer sem fagyott le. Néha el-elakad ugyan egy-két másodpercre külső, nagyobb terepen, vagy harc közben, amikor gyorsan forgok az egérrel és egyszerre kell sok textúrát betöltenie, de el lehet viselni. Inkább, minthogy állandóan kilépjen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Keychron K2 HE
- ZBook Firefly 14 G10 14" FHD+ IPS i5-1335U RTX A500 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- PS5(DS5) Hall effect és Xbox Series TMR analóg analóg csere
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest