- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- iPhone topik
- Évi két bemutatóra állhat át az Apple
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
Azért reseteltem, mert úgy voltam vele, hogy gyorsan fejlődik (főleg ilyen felszereléssel) - és ebben igazam is lett - valamint mostanság egyre több a random fejemre ejtett sárkány meg a vámpírtámadás, így jobban járok, ha fejlesztem a harci skilleket. Pár óra alatt vissza is lett tolva a sneak 40-esre, 50-től megint lesz assassins blade és gyakorlatilag ugyan ott leszek, mint előtte, csak gurulni nem fogok - cserébe meg el tudtam szórni a pontjaimat Illusion és Light Armor ágon, így jobban mennek a harcok is.
Egyébként most lestem egy nagyot, kiloptam a Forsworn Briarheart ellentől a Briarheartet és összeesett - aztamocskostolvajférgét
(40-es sneak, 35-ös pickpocket, master szint), kicsit pislogtam csak
Azt hittem hogy csak egy item, amit használnak. Dremorák szivét is engedi kilopni?
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF Gaming F16 (2024)
- 27% Számla! Dell Alienware AW3225QF OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 0.03ms / 240Hz / G-Sync!
- iPhone 15 Pro 256GB Független Karcmentes/1 hónap gar./Akku 100%/p52e
- Apple Watch Ultra 2 49mm Hibátlan/2028.03.26 Gar./Akku 100%/p4235
- KEZDŐ GAMER PC GTX 1060 3gb INTEL Core i5 16gb ram ssd + HDD Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest