Hirdetés
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telefonjavítás, szerviz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Tirexi
üzenetére
Nem tudtam, hogy kellene
De semmi érdekes nincs benne, csak egy Female Altmer 1-es Presettel, csak a haja lett megváltoztatva, jelenleg is csak egy +30 Magicka-s Novice Hood meg egy +75% Regenes Necromamcer Robe van rajta.
Pénz az van dögivel, sőt lenne is több, ha találnék olyan árusokat, akiknek el tudnám adni a sárkánycsontokat.Én az őrökön gyakoroltam, sokkal mulatságosabb, mintha rákokkal birkóznék
Bár csak Adept szinten vagyok, így a túlerő kifog rajtam... De edzeni kell a One-Handedet és a Destructiont. (kár, hogy a köpemyt nem veszi Light Armornak, majd megtanulok Enchantolni és készítek magamnak int. regenes setet)Lesz olyan ward, ami bejövő támadások közben is felhúzható majd? Most csak emlékeim szerint Lesser Ward van, amivel ki tudom védeni a sárkánytüzeket is, ha időben húzom fel, de ha már kimondja az első szót (Yor?), akkor ledobja a pajzsom. Ha közben húznám fel, akkor ugyan az.
@Karma: kár
De sebaj, elég mozgékony vagyok. Giantoknak mindenki egy csapás? Egyszer volt olyan, hogy megtámadott egy sárkány és csak azt vettem észre, hogy két mamut meg egy óriás nekiront
A lelkét azért megkaptam
Viszont jó látni, hogy újratermelődnek, nem lesz gond a lelkekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Macska topik
- HP EliteBook / ZBook topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Samsung 50" 4K smart Wifi-s okos tv UE50NU7022
- Használt Samsung C24F390FH ívelt monitor / 12 hónap jótállás
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Apple iPad 11Pro Wifi+Cell 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De semmi érdekes nincs benne, csak egy Female Altmer 1-es Presettel, csak a haja lett megváltoztatva, jelenleg is csak egy +30 Magicka-s Novice Hood meg egy +75% Regenes Necromamcer Robe van rajta.
Pénz az van dögivel, sőt lenne is több, ha találnék olyan árusokat, akiknek el tudnám adni a sárkánycsontokat.
Bár csak Adept szinten vagyok, így a túlerő kifog rajtam... De edzeni kell a One-Handedet és a Destructiont. (kár, hogy a köpemyt nem veszi Light Armornak, majd megtanulok Enchantolni és készítek magamnak int. regenes setet)
A lelkét azért megkaptam