Hirdetés
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telefonjavítás, szerviz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Tirexi
addikt
válasz
Montesantos
üzenetére
Nagyon cool lett. Mi az alapja?
-
Az-X
őstag
Hali!
Próbálok Windhelmben házikót venni. Végig csináltam a háborút Imperial oldalon. Most ugye elvileg Brunwulf a jarl. De ő csak kolbászol össze vissza a városban, nem hajlandó a trónjába ülni. No meg ugye így questeket sem ad
A Blood on the ice questet végig csináltam. Google segítségéve találtam olyan megoldást, hogy nyomjak egy Unrelening Force-t az asztalnál ülőkre... de ez nekem nem hozott megoldást sajnos
Sikerült valakinek házat venni Imperialként? -
Grave_444
nagyúr
válasz
Montesantos
üzenetére
Szerintem jól néz ki.

-
Perzeusz
tag
Találkozott már vki azzal a problémával, hogy bizonyos varázslatok nem működnek? Konkrétan az idézés fül alatt lévőkről van szó. Tegnap szépítgettem a játékot (szebb lett egyébként), azt' most vettem észre ezt a hibát. Eddig semmi buggal nem találkoztam.
Szép sorban szedjem le a modokat? -
need
addikt
Üdv..
Na most megint nem értem mi van..

Alduin vesztét csinálom beszéltem a sárkánnyal és egy ősi tekercset kellene elolvasni az időhasadéknál..
na most a jel ott van előttem de nem történik semmi..!
hogyan tovább...?? -
Nazara
őstag
válasz
genndy
üzenetére
Jaaa, jó hülye vagyok, oké...
Nem, erre mindig kényesen figyelek, már 460-at tudok cipelni jelenleg, és van nálam rengeteg strength ital is, ha esetleg túl sok lootot találnék. Nem, ezt úgy értem, hogy pl. tolom a kart tövig előre, és először elkezd max. sebességgel menni a karakter, majd egy 5 mp. múlva lelassul. Ilyenkor kiengedem egy kicsit az analógot, majd újra megnyomom, és megint megy egy kis ideig.Ez de hülyén hangzik...

Lopakodó ijászként játszok, és miután leadom az első lövést, az ellenfelek egyből arra a helyre rohannak, ahol feltételezhetően vagyok. Ilyenkor próbálnék hátrálni, de nagyon lassan halad a karakter, és néha felfedeznek, ami nekem light armorral, tőrökkel, és ijjal felszerelkezve kb. egyenlő a halállal. (A harc közben megiszok 30 minor healinget hagyjuk...
) -
Nazara
őstag
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
+ (#17328) genndy: Köszi a választ srácok!

Akkor most nézegetem az adott linket, meg várok egy kicsit, mert az xbox kontrollerem bal analógja is most kezdett el sz*rakodni, aztán hiába nyomom tövig, csak sétál. Mivel lopakodok, néha gyorsan kéne átsuhanni egyik helyről a másikra, de igy elég nehéz... (és ez is 7-8k sajnos.
) -
válasz
Varlaisaran
üzenetére
Nekem mondjuk Morro-nál nem is a grafikával van gondom, hanem magával Vvardenfell-lel.
Az éghajlatával, növény- és állatvilágával, építészetével, meg úgy egyáltalán a dunmerekkel.
Megnéztem az egyébként igen pofás Skywind trailert, és ugyanúgy nem tetszik, mint a Vanilla Morro, az előzőekben említettek miatt. -
Varlaisaran
senior tag
válasz
kexksz
üzenetére
A Morrowind ma már ronda (vanillában), de tartalmas, bonyolult, lebilincsel. Oblivion szép, kényeztet, elvarázsol, és szerintem a legjelentősebb eseményeket hordozza, de nincs igazán kipolírozva a küldetésmenet. Skyrim feljettebb, legjátszhatóbb, sokat nem ad az egészhez, de sok küldetés és sztori kidolgozott és izgalmas, feltünnek benne érdekes részletek, régi történések játszhatóként, pl Potema legendája, stb. Ha érdekel a játék tolkieni magasságokat döntögető történelme, akkor szerintem kezdd a Morrowinddel, onnan minden rész kapcsolódni fog, és még élvezetesebb lesz. Minden más esetben én az Oblivionnal kezdeném, és azt is első alkalommal vanillában. Skyrimet is. Persze magánvélemény, talán segít dönteni, talán nem.
-
genndy
addikt
válasz
kexksz
üzenetére
Nem különösebben, nem lesz gondod ha valami kimarad, inkább a lore az ami szép folytonos.
Ha tényleg elölről akarod kezdeni, akkor jó régre kell visszanyúlnod: 1994, Arena
Ha a manapság már bénácska grafika és animáció nem zavar, akkor Morrowind, ha még most is széppel akarsz játszani, akkor Oblivion. De semmi hátrányod nem lesz abból, ha a Skyrimmel kezdesz, egy-két párbeszédben említett esemény lehet ismerős a többiből ha játszottál velük, de nem közvetlen folytatások (nem úgy mint mondjuk az ME1-2-3). Pl. az Oblivion és a Skyrim között 200 év telik el. -
kexksz
addikt
Szeretnék a TES szériába belevágni, de nem tudom hol kezdjem. Mennyire összefüggőek a részek? Mindenképp menjek az elsőtől, vagy legalább a harmadiktól végig, vagy nem gázos ha Skyrimmel kezdem?
-
válasz
Montesantos
üzenetére
Játék alatt npc elé állsz majd lehozod a konzolt a 0 gombal, azaz remélhetőleg azon van és rákattintasz az npc-re pontosan. Alul kiír egy hexa számsort, ekkor beírod azt hogy resetinventory és nyomsz egy enter-t.
Ez arra jó hogy npc vagy tároló összes cuccát visszaállítja eredeti kezdőértékre. A te esetedben visszakapja a ruháit és minden cuccát amit a mod felülírt korábban. -
Montesantos
senior tag
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
lehet ez lesz a gond (nincs fent most semmi) hova kell beírjam? nem igazán tiszta számomra mit is kell csinálljak....
-
válasz
Montesantos
üzenetére
Ha kiszedsz egy modot ami befolyásolja az npc ruhákat akkor előfordul hogy nem állítódik vissza a ruházat. Félmegoldás hogy konzolt lehívod, rákattintasz az npc-re és beírod hogy reseninventory. Ekkor visszaáll az alap felszerelése az npc-nek és azt egyből fel is veszi.
Néhány mod külön leírja hogyan kell uninstalálni hogy ne történjen furcsaság. -
genndy
addikt
válasz
Montesantos
üzenetére
Magyarítás ilyet önmagában nem csinál, vagy összekavarodott valamivel (de el nem tudom képzelni mivel), vagy más kavarodott meg.
-
-
need
addikt
Üdv..
na hál' istennek +int +áll a tudományom..!
a sarokba szorított patkány feladattal szenvedek..ahol is beszélnem kellene Esberttel de az ajtó nem nyillik ki!
ez valami bug..? hogy tudok én ott bemenni...? -
pelenka35
őstag
elméletileg ez :
Elder Scrolls Online Beta kulcs :
join us from Friday, February 28, 12PM EDT
to Sunday, March 2nd, 11:59PM EDT6YCAEKNYA3K75PDFDLTM
-
genndy
addikt
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
Valószínűleg egy szép kevert masszát kapnál, azok miatt amiket a saját textúráid viszont NEM írnak fölül.
De próbáld meg, veszteni nem vesztesz semmit, ha ronda lesz akkor úgyis le kell gyalulnod a textúrákat, de egyébként is le kellene ha a régieket akarod visszarakni. Ja, meshekre is figyelj, lehet hogy a Tropical a sajátjait rakta be, na akkor aztán igazán rusnya lesz a keverék, úgyhogy látod ha baj van.need:

-
Lézerparaszt
őstag
Felraktam ezt a tropical modot, és nagyon tetszik. Végre van élet. Sajnos mivel utólag raktam fel felülírta a régi víz, föld szikla stb textúrákat, és a sajátját rakta be. Az szerintetek működne ha megint felraknám a saját textúráimat amik előtte voltak, és felülírnám az alap tropicalosokat?
-
Az adott billentyű/egérgomb lenyomva tartásának hossza (de szép magyar lett
) határozza meg, hogy melyik szintet használod. Simán csak célozd be azt a randa fejét, nyomd le a billentyűt/gombot és tartsd nyomva, amíg el nem sül a shout. Egyáltalán, a megfelelő shout van kiválasztva? Bend Will a neve. Mindhárom fokozatát aktiváltad sárkánylélekkel? -
genndy
addikt
Olyan hosszan kell nyomni a kiabálást hogy mindhárom szót kimondd. Csak akkor tudod megülni.
(Ha csak rövidebben nyomod, akkor az első szót mondja ki, ha kicsit hosszabban akkor kettőt. De ez téged most nem érdekel, nyomd a Y-t mint süket a csöngőt).
Egyáltalán jó kiáltás van kiválasztva? A "Bend Will"? Mert az kell, ha mást üvöltesz rá azt leszarja és kinyír. -
need
addikt
Morától kapott shout-ot a sárkányon, akkor szimplán rákiabálsz a sárkányra full erővel (persze megvárod, amíg leszáll, hogy biztosan eltaláld),
ez a gond.. meg várom míg leszáll rá kiáltok de semmi nem történik nyom 1 jegest és szeva!
mind a 3 erőm meg van de most honnan tudom melyik erőt használja a 3 közül..?!
-
SPOILER VESZÉLY
Nem világos, mi a probléma. Ha már ott vagy Miraak-nál, miért akarsz ráülni a sárkányra? Ha nem vagy még ott, akkor miért akarod elpusztítani a sárkányt? Én épp tegnap csináltam ezt a küldit, szal friss az élmény. Az ucsó chapter-nél, ahol az van, hogy használni kell a Morától kapott shout-ot a sárkányon, akkor szimplán rákiabálsz a sárkányra full erővel (persze megvárod, amíg leszáll, hogy biztosan eltaláld), és akkor szépen odajön hozzád, és megkérdi, mit tehet érted.
Akkor USE a dragon-ra, és elvisz Miraak-hoz, akit kinyírsz majdnem, erre ő hív egy sárkányt, aminek elszívja az erejét, és akkor megint megölöd majdnem, és ő megint hív egy sárkányt, és akkor megint adsz neki, és a többit meglátod. -
genndy
addikt
válasz
Perzeusz
üzenetére
RealVision A Performance+CoT+RLO. Official HD+2K Full+SMIM+Lush Trees and Grass+Realistic Water Two+Better Dynamic Snow
Persze van fönt még egy rakat, de tájra vonatkozóan mondjuk ezek a fontosabbak.need: meg sem kell ütni, csak rákiáltasz és fölszállsz rá. A videóban is pontosan ez látszik.
Nem állítottad el a billentyűket, és azért nem megy neked a fölszállás a sárkányra? Wikin sem írnak semmi ilyen bugot hogy ne lehetne megsárkányolni azt a szerencsétlen állatot. -
need
addikt
Üdv nektek..
kezdem feladni ezt a [feladatot]
első variációban próbáltam elpusztítani a sárkányt..le is ment az ereje majd vissza jött én pedig próbáltam rá ülni de nem sikeredik mert nem történik semmi hiába nyomkodom az "E" betűt..
most próbáltam nem meg ölni csak rá kiáltani eddig 2x de nem történik vele semmi én +állandóan elhalálozok..!
na most csak kiáltással meglehet állítani vagy e1x el kell pusztítani..???
-
genndy
addikt
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
Talán a Dance of Death (de lehet hogy csak új animokat tesz be).
Perzeusz: kimondottan a Hearthfire-os házakat akarod? Dawnstar, Morthal vagy Falkreath megyében kell thane-nek lenni. A jarl házában a segédjénél érdeklődj.
-
Perzeusz
tag
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
Kicsit bezsongtam egy viszonylag normálisabb egérre. Persze, csak a Skyrim miatt nem vennék. Tényleg jó a SkyUI, meg a gyorsbillentyűk kezelése.
De, hogy on is legyen: Hol és mikor és kitől tudok venni házat? Heartfire aktiválva van. Csak mert látom, hogy kovácsolásnál már van lehetőség házhoz való cuccok készítéséhez.
-
Lézerparaszt
őstag
válasz
Perzeusz
üzenetére
Nekem sokgombos egerem van de eszembe se jutott hogy akármit is beállítsak rá, mert annyira kézre esően együtt van minden ami kell. Szóval a Skyrimnak kb mindegy hogy milyen egérrel játszol vele, akár egy 300 forintossal is ugyanolyan jó, úgy hogy csak attól függ hogy akarsz-e venni vagy nem.
Tud valaki olyan modot amivel a kivégzések jobban mutatnak?
-
Perzeusz
tag
Nem annyira témába vágó, de azért hadd kérdezzem meg, hogy van értelme sok gombos egeret venni Skyrimhez? Vagy elég egy egyszerűbb is? Egyáltalán ki lehet rakni különböző dolgokat a gombokra? (pár embernél böngészgettem a cuccok között, de egeret sehol nem láttam)
-
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
Nálad kicsit fakó az összhatás, túl sok a gamma szerintem.

-
Lézerparaszt
őstag
válasz
kiskornel
üzenetére
Az a következő lépés lesz, mert bár vannak helyek amik gyönyörűek, általában a messzeségben nem látszik semmi, csak a kopár föld. Ezzel a nyári moddal legalább egy kis zöldet varázsoltam a pusztaságra is, most majd megpróbálom valahogy betölteni azt a pusztát fákkal, tényleg mint ha erdő lenne végig. Várom az ötleteket

-
kiskornel
addikt
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
Kicsit emlékeztet a tropical skyrim-ra. Egy srác megcsinálta az egészet trópusi környezetre. Na az aztán kifektette a vasat rendesen. Néhol esőerdő volt...
-
robogo81
senior tag
Sziasztok.
Van olyan csomag(akár házilag összerakott) ami egyben tartalmazza a 2K textúra pakkot,a 1.6-ot? -
-
joke38
tag
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
Köszi skacok a jó tanácsokat
Egyébként azért 1-2 sort könnyen megjegyzek még
,nem kell mentegetnem,igazándiból tesztelgetek a különböző értékekkel,szerencsére még talán egyszer ha kilépett a gém,azt figyelgetem,hogy a MemoryBlocksLog-ba milyen értékek lesznek a változások után. -
Lézerparaszt
őstag
válasz
joke38
üzenetére
Próbálgasd, de nem kötelező mentést csinálni, írhatsz az inibe megjegyzést magadnak.Pl:
uExterior Cell Buffer=64 ; 36 az eredeti érték.
Az a lényeg hogy az eleje ; a vége . legyen a megjegyzésnek.
Könnyebb így nyomon követni mit mire állítottál.Szerk: Jaa, közben leesett hogy játék mentésre gondolt a kolléga...
Hála Istennek rá tudom fogni a náthára hogy nem látok
-
kiskornel
addikt
válasz
joke38
üzenetére
Hmmm... egy próbát megér, bár az 1GB VRAM vékonyka. Szerintem ments egyet. Jegyezd meg, hogy az a régi mentés, majd írd bele az inibe az értékeket. Aztán Random futás a játékban. Amerre csak tudsz, torony iránt, végig futni ide-oda, de folyamatosan. Ha 10 perc után nem dob ki az asztalra, akkor a géped nyert...
Ha gáz van, írd vissza a régi értékeket, vedd elő a régi mentésedet, és játhatsz tovább.
-
joke38
tag
Skacok,ezeket beírhatnám az skyrim.ini-be ,úgy hogy 4GB ram,és 1GB GT430 kártyám van?:
uExterior Cell Buffer=64
uGridsToLoad=7
iPreloadSizeLimit=51380224elbírná a gép?Most alapon van.
-
Tirexi
addikt
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
Na most már nagyon jól néz ki.

-
Lézerparaszt
őstag
Beállítgattam az árnyékokat és a napsugarakat is, így már egész jó lett. Viszont több videót nem rakok fel róla mert a youtube annyira lerontja a minőséget hogy egy 3gp film kenterbe veri. Nem értem mi történt vele, régen jó volt.
-
genndy
addikt
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
Határozottan jobb lett

Az átlátszó víz vagy mod, vagy ENB miatt van (vagy régi d3d9.dll-t használsz, mert nálam RV-vel jó, "ködös" a víz ahogy kell). Persze ez is ízlés kérdése, ha neked így tetszik akkor ne nyúlj hozzá (sokkal könnyebb így benne navigálni, de engem pl. zavar hogy nagyon valószerűtlen a kristálytiszta víz).
Viszont a SFO környékén erősen nézz körül, az a csúcsával a földben álló fa igencsak furcsa, ilyen durva dolog a modban azért nincs, ott valami mesh/textúraprobléma van
-
genndy
addikt
válasz
kiskornel
üzenetére
Rátelepítheted nyugodtan. Le se szedd a régit! Csak úgy a mostani állapotban menjen az install a meglévő helyére.
Nincs is nagyon más választásod, mert különben meg nem tudsz bejelentkezni, tehát használhatatlan.(#17326) Nazara: Most éppen sehol sem akciós semmelyik.
A kódos dolgot csak a dobozossal tudod megcsinálni, ha Steamben veszed a Legendaryt akkor a meglévőre teszi rá, de ami megvolt belőle az "elveszik" (=nem kapsz pluszpéldányt az alapjátékból). Várhatsz rájuk akciót Steamen, vagy más digitális boltban (GG, GMG, Nuuvem).
Használhatod ezt az isthereanydeal-es linket, és sűrűn nézegeted melyiket éppen hol akciózták le. -
Lézerparaszt
őstag
válasz
Nazara
üzenetére
Amikor én megvettem a legendary-t akkor steamen keresztül vettem, és csak annyit csinált hogy berakta a játszható játékaim listájába az alapjátékot, a dlc -ket pedig ingyenesen letölthetővé tette (ha jól emlékszem így volt). Szerintem ha megveszed steamen akkor hozzá is kapcsolja az accodhoz az egészet, így nem is tudod eladni egyik részét sem.
Szerk: Sry félreértettem, ha dobozosan megveszed akkor nem tudom mi a helyzet, de gyanítom hogy ott is az alapjátékhoz van kötve a többi. Na de majd aki hasonló cipőben jár hátha pontosan meg tudja mondani.
-
Nazara
őstag
Sziasztok!
A három DLC-t hol tudnám a legolcsóbban beszerezni? Az alapjáték megvan, viszont Steamen most akció nélkül kb. 45 euró lenne, amit sokallok, a boltban a Legendary Edition meg 8K (steamen 40 eur). Utóbbit ha megveszem, akkor a kódokat szabadon felhasználhatnám a már meglévő accomhoz, az alapjátékot meg elpasszolhatnám X-összegért az aprón?
Előre is köszi!

-
kiskornel
addikt
Szükségem lenne némi segítségre... akár a Skyrimhoz is tartozhat...
A Nexus Mod Managerem régi, és nem akar kapcsolódni az oldalhoz. Valamiért. Így csak offline-ba tudok bejelentkezni, ahol nem engedi meg az update funkciót. Viszont akkor hogy upgradeljem. Ha letöltöm a legújabb NMM-et, akkor meg nem ajánlja fel, hogy update, hanem külön progiként akarja installálni. Nem lesz belőle baj, ha ráinstallálom?
Előre is köszönöm a tanácsokat.
Kornél -
Tirexi
addikt
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
Ez nem meglepő. Nálam is pörög tőle mint állat. Ez ilyen és ilyen is marad.
Vagy használod az ENB-et vagy nem.
-
Lézerparaszt
őstag
válasz
Tirexi
üzenetére
2 GTX 770 maximum hűtés közben. Pörögnek mint az állat és ilyenkor már hangosak is. Egyik játék sem mozgatja meg őket ennyire. A helikopteres üldözést meg arra értettem, hogy hangosak nagyon, és ha levenném a gép oldalát akkor lehet körberepülnének a szobában szétnézni

-
Tirexi
addikt
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
"helikopteres üldözést szimulálnak a videókártyák"
Ezt meg hogy érted?

-
Lézerparaszt
őstag
válasz
Tirexi
üzenetére
Legutóbb a víz alatti rész is annyira valósághű lett, hogy a sok bug miatt ugyanazt éltem meg mint a valóságban. Lemerültem, először nem láttam semmit mert csukva volt a szemem, majd mikor kinyitottam továbbra sem láttam semmit mert ugye ha ezekbe a sekély részekbe bemegy valaki, akkor úgy felkavarja az üledéket hogy megint csak semmit nem lehet látni

A lebegés viszont egyáltalán nem zavaró, sőt ha azt vesszük hogy csak akkor vagyok 3rd nézetben mikor kimegyek kaját csinálni, akkor nincs is ott. Na most már csak valami olyan mod kéne amivel jól vagy legalábbis jobban kihasználja a gép erőforrásait, mert ha nem fülhallgatóval játszok akkor bizony kicsit furcsa hogy farkas ölés közben helikopteres üldözést szimulálnak a videókártyák
-
Tirexi
addikt
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
Na így már jobban néz ki.

Habár a víz alatti rész enyhén szólva kicsit gáz.
Olyan mintha lebegnél a levegőben. -
Lézerparaszt
őstag
Na felért a videó, itt is van. A galériában pedig tényleg színesek voltak a képek, mert valamiért a gugli ráengedett valami képjavító hülyeséget de sikerült megcsinálni. A youtube videó se lett a legjobb mert az is bekockásodott, a 60mb/s felvétel ellenére.
-
Realitásra hivatkozni, miközben ősi hatalomszavakkal sárkányokra kényszerítjük az akaratunkat, kicsit derűs.

-
genndy
addikt
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
Kicsit talán túl színes, meg az a kép amit Tirexi is mondott, az tényleg nagyon giccses és fájóan hiányoznak róla az árnyékok. De ha neked így tetszik, akkor jó

Mondjuk a szürkeséget én is meguntam ~400 óra után, úgyhogy direkt olyan ENB-t kerestem ami szaturált, úgyhogy a "meseszerűség" nem zavar annyira. Meg az árnyékok miatt se pampoghatok nagyon, mert az nekem se sok van...
(RealVision Performance)Nálam most ilyen (ahogy játszok, nem ahogy képkészítéshez kinézhetne, mert ahhoz feltenném a RV Fullt. Csak játék közben lőttem őket, mert éppen tetszett a látvány):

-
Lézerparaszt
őstag
válasz
Tirexi
üzenetére
Igen, túl világos lett, de ezt szeretem. Mint mondtam az előző verzióban tényleg valós körülményekre hajaztam, és meg is lett az eredménye. Barlangban nincs fény, tehát korom sötét volt. Kellett varázsolni fényt, vagy lightninggal menni előre míg nem volt meg a skill, hogy lássak valamit. Eleinte tetszett, de utána kezdett körülményessé és idegesítővé válni hogy bár dual destructionnal mentem, percenként újra kellett varázsolni a fényt hogy lássak valamit. Ez odáig fajult hogy nem is játszottam vele egy hétig, most vettem rá magam hogy legyalulom és megcsinálom normálisra, fényesre. Nem érdekel hogy nincs realitás benne, meg így jó pár dolgot nem fogok használni a játékban, de nekem megérte a csere. Most sikerült Avermedia -val csinálnom egy rövid kis videót, hogy hogy is néz ki akció közben. Hang az nincs mert az én gépemen HDMI elosztó kéne hozzá ami pillanatnyilag nincs.
El is kezdtem feltölteni, úgyhogy holnap este már akár tudom is linkelni
-
Tirexi
addikt
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
Na így most már látom őket.

De erről beszéltem, hogy mindenkinek más az ízlése.
Pl ez a kép: [link]
Számomra ez egyszerűen hogy mondjam mintha valami mese lenne vagy nem tudom. És hol vannak az árnyékok? Túl van szaturálva az egész.
Én így látom a képet. A nappali világosság még rendben van úgy ahogy, de én tuti hogy nem használnám így a játékot.
Ezen a képen pl mi az a kék füst?
Az éjszakai kép meg sztem túl világos. Éjjel nem igen lát színeket az ember itt meg minden tisztán kivehető.De ez csak az én véleményem.

-
Tirexi
addikt
válasz
kiskornel
üzenetére
Fú az a videó.

Milyen FOV-al játszol?
Ez nagyon torz. 
Amúgy az ENB-et nem hiába csináltam magamnak. Én belőttem a saját színvilágomat a monitoromhoz és nálam így tökéletes. Még így is vannak túl világos részek a havas tájakon.
Én azért osztottam meg a beállításokat, hogy akinek tetszik az használja.
Kipróbáltam előtte rengeteg Nexus-ra feltett ENB-et de igazán egyik sem jött be. Valahol a karakter volt béna, valahol túl világos volt, valamelyik túl sötét, stb.
Inkább csináltam egyet magamnak egy másik ENB-ből aminek az alapja mondhatni elég jó.
A karakterek is életszerűek és a táj is néha olyan mint egy festmény.Nyilván ha valakinek mondjuk IPS monitora van akkor nála megint máshogy néz ki az ENB.
Nálam így jó nálad túl sötét. Ez van.A lényeg akkor is, hogy nekem tetsszen és nálam legyen jó.

-
kiskornel
addikt
válasz
Tirexi
üzenetére
Te most azt hitted, hogy be akarok szólni. Finoman arra céloztam, hogy talán nálad lehet a moncsi kicsit felhúzva, így a sötétek nem annyira sötétek, ezért sötétebbre állítod a képkidolgozást, és mások moncsiján ez kopp sötétként jelenhet meg.
Én graf kidolgozáshoz vettem moncsit, ami igencsak SRGB kalibrált. Fotós vagyok, és ott bizony nem szabad az etalontól nagyon eltérni, mert a nyomatok a beállításoktól függnek.
Mondjuk én pont az ellentettje vagyok. Ahogy eddig is írtam, nem szeretem a sötétet, bár ez már túl világos lett, mikor készült, azóta állítva lett az ENB-n. Lényeg az volt, hogy addig kísérleteztem, míg az árnyék világos lett, de mégsem szemcsés. Elég kis kontraszt van... viszont ezen számomra csak fényerő probléma van, amit az alapcsúszkával lehet korrigálni a játékban.
Szerintem valahol középen van a Das Ideal eredmény a tiéd és az enyém közt. De ha videokat készítesz, akkor nem mindegy, hogy másoknál hogy jelenik meg. Amúgy Peace, nem kioktató akartam lenni.
És abban kellene segítség, hogy ezt a narancs színezetet hogyan lehet kiszedni. Túl meleg színek vannak az északi tájakhoz képest. Nem szabadna ilyen sárgának lennie...
-
Tirexi
addikt
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
Azt írta nincsen hozzáférésem és majd küld értesítőt ha kapok hozzáférést az albumhoz.

A Fraps csak akkor ront ha JPG a formátum. Állítsd át PNG-re akkor nincsen minőség vesztés.
Avermedia-nak fel kell vennie mert az a VGA-ról vesz fel nem a Windows-ról mint a szoftver-ek. Nekem is felvette az simán.
Meg ugye a Fraps ami még erre jó.
Sajna az Action! az nem jó ENB felvételhez. -
Newcrazy
tag
Köszi a választ. Mivel lehet a játékban dolgokat kipróbálni (spelleket ,armorokat, anélkül, hogy elkészíteném? ) ez valami külön mód van rá?
-
Lézerparaszt
őstag
válasz
Tirexi
üzenetére
Na raktam fel még egy pár képet ahogy kérted

Galéria frissítve.
Kár hogy a fraps is ront a minőségen és a gugli is, na de azért így se rossz. Action! -nel el se indul a játék, a Live Gamer HD meg az asztalt veszi fel, hiába másolva van, amúgy csináltam volna belőle videót is
-
Newcrazy
tag
Sziasztok a modolásnál úgy is meglehet oldani, hogy enbt nem rakok fel hanem helyette texture pakkot pl HD 2k Landscapes Skyrim . Egy ismerősnek nem viszi együtt az enbt meg ezt. Az enb se olyan tökéletes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Apple iPhone 12 64GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% ÁFÁS!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A Blood on the ice questet végig csináltam. Google segítségéve találtam olyan megoldást, hogy nyomjak egy Unrelening Force-t az asztalnál ülőkre... de ez nekem nem hozott megoldást sajnos

Nem, erre mindig kényesen figyelek, már 460-at tudok cipelni jelenleg, és van nálam rengeteg strength ital is, ha esetleg túl sok lootot találnék. Nem, ezt úgy értem, hogy pl. tolom a kart tövig előre, és először elkezd max. sebességgel menni a karakter, majd egy 5 mp. múlva lelassul. Ilyenkor kiengedem egy kicsit az analógot, majd újra megnyomom, és megint megy egy kis ideig.

)