- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magisk
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
freelanced
addikt
A Kovácsolás a következő:
Blisterwort (4)
Glowing Mushroom (3)
Sabre Cat Tooth (3)
Spriggan Sap (3)A büvölés ezekből állhat:
Ancestor Moth Wing (DawnGuard kiegészítő)
Blue Butterfly Wing
Chaurus Hunter Antennae (DawnGuard kiegészítő)
Hagraven Claw
Snowberries
Spawn Ash (DragonBorn kiegészítő)
Spriggan SapIlletve ha nem lenne elég erős, akkor csinálhatsz olyat ami az Alchemy képességet növeli és akkor még jobbat tudsz majd.
-
Pipó
őstag
Kovácsolás és bűvölés italokra volna szükségem (amiket találgattam már elhasználtam). Tudja valaki, hogy lehet-e ilyeneket venni, vagy készíteni, ha igen kitől, illetve honnan a recept? THX
-
genndy
addikt
válasz
freelanced #14896 üzenetére
Egy darab Skyrim LE kulcs van benne.
Meg kell venned a Dragonbornt külön. -
freelanced
addikt
Hello! Nem tudja valaki, hogy az Anthology verzióba, hogy vannak a Skyrim kulcsok? Tehát mind külön vagy egyben van az összes? Arra gondolok, hogy külön tudom-e aktiválni a DLC-ket.
Csak azért mert nekem az összes megvan már kivéve a Dragonborn, viszont lehet, hogy kiadok 10 ezret a csomagért mert a többi játék is jól jön igényes kis csomag és ennyi még annyira nem sok érte.
Ami nem kell max eladom, viszont ha egyben van akkor nem tudom mit csinálok vele
-
stefi76
aktív tag
Tegnap este nekiálltam óriásokat aprítani, lovat félreparkoltam kicsit messzebbre, de az egyik csak kinyírta.
Az az 1000 arany meg kell, ezért nekiálltam keresgélni.
Van sok horse-mod, feltettem azt, amelyik nem engedi meghalni, vigyázni vele, mert magasból való leugrás esetén a ló ugyan nem, de mi meghalunk, azt számolja a gép:
[link] -
stefi76
aktív tag
válasz
genndy #14891 üzenetére
Animáció nem feltétlen kell, a Gothic 3 kapcsán volt olyan, hogy egyszerűen átszerkesztette az ember a tárgy file-ban a hivatkozott opciót two-hand-ról one-handre és voilá, lett mondjuk egy batár egykezes pallos máris a kezedben, amire az egykezes fegyókra megírt fizika és animáció működött.
-
genndy
addikt
Obliban? Hol, merre? Szerintem csak moddal ott is.
Skyrimban nincs ilyen, egy/dupla/kétkezesre szedték szét a skilleket, és nem vágó/zúzó mint Obliban. Moddal lehet hogy lehet amit írsz, de én nem ismerek ilyet (meg új animációk is kellenének akkor, már csak emiatt sem állt neki szerintem senki).
-
Pipó
őstag
A képzettségeknél nem látok olyan opciót, hogy kétkezest lehetne használni egykézben (Obliban volt ilyen), itt megszűnt, vagy csak nem látom. THX
-
Pipó
őstag
Érdekes esetem volt. Lídia valószínűleg odavághatott egyet a lovamnak harc közben (nem ültem rajta, de ott lábatlankodott), mert mikor vége lett a csatának a ló nekiugrott a drágámnak és rugdosta. Na mondom ráülök inkább a lóra, talán abbahagyja. Abba is hagyta, de addigra Lídia lett pipa és egy villámló bottal kilőtte alólam a lovat úgy, hogy a földre estem. A ló meg sehol, pedig legdrágább dolog a lóbőr
-
TSanya
aktív tag
válasz
szasanyi #14880 üzenetére
Szia!
Jó néhány hónappal ezelőtt írtam itt arról, hogy nem tudom elindítani a játékot, akkor is csak csatolt fényképek alapján hitték el a kollégák, hogy ez egy kétlemezes verzió. Bizonyos .ini fájlokat nem telepített fel
[link]
A 2. lemez viszont rejtély, mivel telepítéskor sem kellett.
És igen, itt a DLC-k letöltési kódok formájában érhetőek el.Köszönöm a válaszokat, természetesen genndy kollégának is.
Rámozdulok akkor erre a Legendary-ra.Üdv:
S -
szasanyi
félisten
válasz
genndy #14881 üzenetére
Ezt hogy érted, hogy a GOTY kiadás külön sorként jelenik meg a Steamben? Mármint ha a normál és a GoTY változat is telepítve van? Mert akkor igen, de ez más... itt nincsenek az alapjátékba integrálva a DLC-k mint a GoTY kiadások esetében, tehát ugyanúgy kell telepíteni először az alapjátékot majd egyenként kell letölteni / telepíteni külön-külön a DLC-ket. És ez az amiért nem lesz különbség a két Skyrim változat között.
MOD - Dawnguard, Hearthfire, Dragonborn DLC kód van a Legendary kiadásban. Milyen 4.-re gondolsz?
-
genndy
addikt
válasz
szasanyi #14880 üzenetére
Úgy tudom a Legendarynál egy darab kódot kapsz, nem pedig 4-et (alapjáték+3 DLC), és van olyan is, amikor a GOTY kiadás külön sorként jelenik meg a Steamben (pl. Batman AA/AC ilyen volt, meg a Borderlands 2 is). Ezért mondom, hogy nem tudom biztosan hogy a Skyrim nem pont ilyen-e, de úgy tudom hogy nem.
Ha tényleg 4 kód van a dobozban, akkor nincs gond, megmarad egy alapjátéka mondjuk elajándékozni. -
szasanyi
félisten
válasz
genndy #14879 üzenetére
Ez elég valószínű mivel a Skyrim Legendary Edition = Skyrim alapjáték + DLC kódok egy dobozban.
TSanya: érdekes, mert sztem a Skyrim normál kiadása 1 DVD-s, nekem is ez van meg.
És igen, a Legendary sokkal olcsóbb mint az alapjátékhoz megvenni a DLC-ket. Én is pár napja vettem át, mert a fiam azt kérte.
-
genndy
addikt
válasz
TSanya #14878 üzenetére
Tudtommal a Legendary nem külön játékként jelenik meg az accon, és helyileg is ugyanoda települ, mint a sima Skyrim. Tehát aktiváláskor észre fogja venni hogy ott az alapjáték, ezért azokat a fájlokat nem fogja letölteni, csak a DLC-ket.
Ismétlem: HA jól tudom (én külön vettem meg az alapjátékot és egyenként a dlc-ket). -
TSanya
aktív tag
Sziasztok!
Nekem a sima 2 DVD-s alapjáték van meg. A DLC-k beszerzésén gondolkodom, de sokkal olcsóbban kijönnék, ha megvenném a Legendary Edition-t itt, mintha külön steam-en szerezném be őket.
Szóval, ha a legendaryt beszerzem, akkor simán feltelepíthetem csak a DLC-ket az alapjátékra, vagy újratelepítés szükséges? Amit nem szeretnék ...Üdv:
S -
genndy
addikt
válasz
Tirexi #14872 üzenetére
Calcelmo - Markarth, a palotában a törp romoknál
Falion - Morthal
Farengar - Whiterun, Dragonsreach (főküldi elején már találkozol vele)
Nelacar - Winterhold, The Frozen Hearth inn
Phinis Gestor, Sybille Stentor - Akadémián
Wylandriah - Riften, palota
(és ezeket csak úgy fejből)
-
genndy
addikt
válasz
Tirexi #14869 üzenetére
Can be purchased from: Calcelmo, Falion, Farengar Secret-Fire, Madena, Nelacar, Phinis Gestor, Sybille Stentor, Wuunferth the Unliving, Wylandriah, Talvas FathryonDB
Vagy ha szerencséd van, találsz dungeonban spell bookot.meunier : nyugi, van vagy 40-50 darab, csak alaposan körül kell járni az egészet.
-
törölt tag
Az egyik küldiben rá kell jöjjek, a karmazsin nirngyökér jelentőségére. 30 darabot kell összegyűjtenem belőle. Sajna, egyet megettem, kipróbálás gyanánt!
Van több is, vagy csak 30 darab létezik belőle a Feketevég-ben?
-
creedszl
senior tag
Srácok mely lényeknek van hatalmas lelkük.Szeretném azzal feltölteni Azura csillagát és miután nem Black-re vittem a küldetést így ugye emberek és hasonlók szóba sem jöhetnek....
-
IldiH
tag
válasz
genndy #14846 üzenetére
Köszönöm a válaszokat. Ettől tartottam. Sajnos sokkal régebbi mentéseim vannak, csak azokat tartom meg, amik vízválasztónak tűnnek (bár már azokat sem tölteném vissza, túl sok mindent csináltam azóta). Erről a küldetésindításról nem gondoltam, hogy valamibe bezavar, így kitöröltem a közeli mentéseket.
Megcsináltam az erődtakarítást, ezután már beszélhettem a tábornokkal.
-
Tirexi
addikt
A DLC-k is le lettek fordítva? Csak mert nekem egyik sem lett magyar.
-
Pipó
őstag
Help: magyarul játszom, csak így tudom leírni a problémám: Télvár akadémián 3 misztikus fókuszpontot meg kellene tisztítanom és mintha kaptam is volna hozzá valami eszközt, de már nagyon rég vettem fel a küldit és elfelejtettem mi lehetett az. Van 3 világító kék fény, ami megy fölfelé egy-egy kútból, mikor ott vagyok írja, hogy nyomjak entert, de erre semi nem történik. Ezért gondolom, hogy nincs nálam, ami kellene. Emlékszik valaki? (azzal az univerzális bottal próbáltam elszívni, de arra nem reagált)
-
válasz
Terminator17 #14854 üzenetére
Akkor már miért nem egy Summon Karstaag? Márhogyha persze fenn van a Dragonborn.
-
genndy
addikt
válasz
Varlaisaran #14857 üzenetére
Az eredeti angolban. Magyarításban centúrió lett
(illetve néha centurió)
-
genndy
addikt
válasz
Terminator17 #14854 üzenetére
Szerintem ez telefon áldásos szövegjavítója volt... :p
Centúrió követőt akarsz csinálni? Alapjátékban nem lehet, lehet hogy van rá mod. -
genndy
addikt
válasz
Terminator17 #14852 üzenetére
Igen, a varázslóknál, ahol a többiek is vannak a szállásukon.
-
genndy
addikt
válasz
Terminator17 #14849 üzenetére
Jorrvaskr-ban van egy. Winterholdban Enthir árul mindig pár darabot. Illetve Mehrunes Dagon oltáránál, ha megcsináltad a vonatkozó küldit, pár naponta újratermelődik 4. Ritkák, vége az Oblivion-válságnak.
-
Terminator17
senior tag
deadra szívet hol tudok venni? vagy hol tudok legyilkolni párat? alig találkoztam 1-2 vel pedig 45 ös szintű a karakterem.
-
neko18
senior tag
Nekem is aszem ugyan ez volt a gondom
Tirexi: Megkérdezhetem milyen programmal veszel fel?
-
IldiH
tag
Sziasztok!
Bár nem akartam, de elkezdtem a Légióhoz való csatlakozást (kissé túl sokat beszéltem Rikke legátussal), erőd tisztítási lépés jönne. Ez még nem lenne gond, mert nem muszáj még megcsinálnom, de így a tábornokot nem tudom elhívni a béketanácskozásra, csak azt hajtogatja mindenki, hogy intézzem el az erődöt.
Még nem csinálnám meg a csatlakozást, így viszont két lehetőségem van (talán): Rikkével való beszélgetés törlése (vagyis küldetés visszaállítása a megelőző pontra) vagy a béketanácskozásos küldetés előreléptetése. Melyiket célszerű megtenni és hogyan? Néztem a wikin a küldetések lépéseit, de a légiósnál nincs korábbi pont megadva, ez szerepel első lépésként -> esetleg 0-t kell beírni ilyenkor (10,20, akármi helyett)? Vagy ez nem működik és inkább léptessem a másikat? Itt viszont egy szám van a 2 beszélgetés elvégzéséhez (Ulfrickal már beszéltem, beleegyezett), ha azt adom meg, akkor mindkét beszélgetés megtörtént lesz?
Vagy most már muszáj lesz belemélyedni a légiós szálba?Így jár az, aki folyton belekapkod az ezer felvett küldetésbe
(Ja, vettem a fáradtságot és az első hozzászólástól végigolvastam az egész fórumot, de nem emlékszem ilyen kérdésre
)
-
genndy
addikt
válasz
Terminator17 #14838 üzenetére
Vérfarkasként nem kapsz el semmilyen fertőzést. Tehát vámpirizmust sem. Ha meg az vagy, ki is gyógyulsz belőle amikor vérfarkas leszel.
-
Prosector
addikt
válasz
Amit tudok az az, h alvásért nem kapsz bonuszt.
Ja meg néha a guardok megszolnak, h olyan szagod van, mint egy ázott kutyának
-
Tirexi
addikt
válasz
Szegény Terminátor állandóan benyeli a vámpírizmust.
-
Prosector
addikt
válasz
Terminator17 #14835 üzenetére
Potion of Cure Disease-zel, vagy egy oltárnál, asszem bármelyik oltár jo, ha jol emlékszem.
Ha jol tudom ezek akkor mukodnek csak, ha még nem telt el 3 nap.
Tirexi: igen, az is jo. (Heimskr-re van is mod, h kussoljon
)
-
Prosector
addikt
válasz
Terminator17 #14832 üzenetére
Tul sok ido telt el a fertozes ota. Ilyenkor Falionnal kell beszélni Morthalban.
-
Terminator17
senior tag
nah ráb@sztam, megint vámpír lettem
-
Terminator17
senior tag
"vérmes vámpírizmus " elkaptam ezt a sz@rt hogy tudok kigyógyulni belőle? egyszer már mikor teljes vámpír voltam kigyógyítottam magam belőle de nem volt túl egyszerű és nem is emlékszem már rá. Mikor megfertőzödtem kiirta a játék utána akkor ezek szerint hiába ittam ilyen minden méreg ellen hatásos kotyvalékot meg templomba is voltam de semmitse ér. miért?
-
genndy
addikt
válasz
szasanyi #14825 üzenetére
Na első gyors ránézés után: több a különbség mint gondoltam, és nincs olyan egyértelmű sor ami az fps-limitre vonatkozna. Tipp: nálad be van kapcsolva az AA és az AF, nála nincs, lehet hogy ez okozza. Ezeket írd át:
iMaxAnisotropy=0
iMultiSample=0Az övé írásvédett, azért nem tudsz rámenteni.
Mára ennyi, holnap majd még frissebb fejjel ránézek még1x ha nem az AA/AF. -
szasanyi
félisten
válasz
genndy #14824 üzenetére
Ha az adatlapodon lévő mail cím jó, akkor oda elküldöm.
MOD - elment.
Prosector: no, majd most lehet, hogy megtudjuk. Egyébként annyi gondom van, hogy indításkor mindig megjelenik a videóbeállításokra figyelmeztető üzenet ami után hiába állítok bármit és mentem el, a következő induláskor ugyanez van.
-
genndy
addikt
válasz
szasanyi #14822 üzenetére
Ha fölrakjátok mindkettőt valahová megmondom mi a difi (most már én is kíváncsi vagyok, mert google sem dobott ki értelmeset a 'skyrim 60 fps' keresésre). Meg szasanyi is használhatja a régi ini-jeit, elég lesz 1-2 sort átírni.
Btw vannak olyan szövegszerkesztők, amikben van összehasonlítás funkció. -
-
-
Prosector
addikt
-
Imi1
csendes tag
Üdv!
Örömmel jelentem hogy sikerült feltenni mindent,és az RealVison ENB-t is.Szinte az összes módot felraktam,amit ajánlott,kivétel a hangokat,mert arra egyből CTD volt.És a sorrendet is tartottam ahogy fel volt sorolva.Elsőre nem tudom mi volt a giggszer,de valószínű,hogy pár módot egyénileg telepítettem,ami azt jelenti hogy pipálgattam melyik összetevő kell,vagy nem,és bizony sokszor nem mindegy mit pipál be az ember. PL.nekem nincsenek fent a DLC-k,és ha a víz módnál bepipálom azt,el sem indul a játék.Hát mit mondjak gyönyörű lett!!!!!!És tényleg olyan mint a videókon,legalább is 98%-ban. Van viszont kettő,illetve három észre vételem.A kültéri éjszaka nagyon sötét,ami végül is nem baj,mert így reális,csak csinálni nem lehet semmit,max ha fáklyával mászkálsz,mert azt sem tudod hol vagy.A barlangoknál viszont picivel több a fény mint lenni kéne,ami viszont megint nem baj,mert így legalább csak a nagyon sötét sarkoknál kell fáklyázni.Viszont egy kérdés,mert az angolom elégé szűk keretek közt mozog.Mi a különbség a :
"Option A - FULL - V2_0a_236 - CoT - RLO - SweetFX Lumasharpen - SMAA(maximum effects. Climates of Tamriel + Realistic Lighting Overhaul. SweetFX SMAA + Lumasharpen. ENBSeries 0.236)"
és a :
"Option A - FULL - V2_0exp_236 - CoT - RLO - SweetFX Lumasharpen - SMAA (experimental version using Time of Day - maximum effects. Climates of Tamriel + Realistic Lighting Overhaul. SweetFX SMAA + Lumasharpen. ENBSeries 0.236)"
között.Én a másodikat telepítettem,ahogy a videóban is szerepelt.De lehet az első még szebb?Meg végül is ebben benne van e alapból a "Climates of Tamriel" mód,vagy még azt rá kell tenni?És ugyan rátettem,de ha alapból tartalmazza,akkor feleslegesen nem terhelem a módok listáját.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi erősítő építése
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bluetooth hangszórók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Könyvajánló
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel/Notebook, üzletből, garanciával
- Nitro AN515-57 15.6" QHD IPS i7-11800H RTX 3070 16GB 500GB NVMe gar
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Edition + Joystick állomás! CFI-2016
- Dell R630/R730XD SSD NVMe PCIe Extender (0GY1TD) + Kábel (0K9TVP) Kit
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest