Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Yettel topik
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
genndy
addikt
válasz
mcwolf79
üzenetére
Skyrim GEMS
Nexus, Most endorsed files of all-timeIndításnál kiveszed a pipát a Launchernél.
-
Tirexi
addikt
Azt honnan lehet tudni, hogy a Miraak küldetésben a könyveket melyik helyre kell rakni?
Tudjátok ilyen Orb könyvek 4db.
YouTube videóból oké, de amúgy mi a titka ennek a puzzle-nek?
Angol tudás?
-
Tirexi
addikt
válasz
hszilard666
üzenetére
Ja amikor már béke honol meg lehet tőle kérdezni, hogy nem-e akar újra ember lenni.
Aztán aszondja meglátja mit tehet elmegy Fallion-hoz.Más:
Átmentem Solsteim-be és a magas FPS szám miatt egyszerűen bug-os a játék.
Tudjátok vannak azok a mozgó folyosók. Na ha azokba belemegyek akkor összevissza dobálnak meg valamikor kiesek belőlük. XD -
mcwolf79
veterán
Üdv!
Valaki tudna adni egy linket, ahol a legnépszerűbb/leghasznosabb modok vannak egy csomagba pakolva?
Valamint a gyári HD texture pakkot hogy lehet eltávolítani?
Thx
-
kiskornel
addikt
Csak második lett a Steam eladási listákon [link]
-
Tirexi
addikt
Ne meg találtam a beszélő kutyát meg Serana is végre újra ember.

-
Tirexi
addikt
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Varlaisaran
üzenetére
És ugyan úgy bejárható lesz Hammerfel, High Rock, Black Marsh és minden provincia? Linket tudsz adni?
-
Pipó
őstag
válasz
hszilard666
üzenetére
Ahogy tapasztaltam, zsebmetszésre és bűvölésre tolja rendesen a csíkot, de kovácsolásra is. Atyaég mennyi bőr csuklóvédőt kovácsoltam, meg bűvöltem és adtam el a kovácsoknál. Leölsz pár állatot, a bőréből csinálsz részben bőrcsíkot is és mehet a csuklóvédő gyártás. Volt, hogy egyszerre huszat csináltam. Fehércsermelyben (Vik magyarítás) a legcélszerűbb, mert ott két kovács, plusz az egyik segédje is ott van, mind bizniszel. Fényes nappal, úgy hogy néz közben is meg lehet zseblopni mindenkit, ez azért Oblivionban nem volt ilyen könnyű.
-
Varlaisaran
senior tag
válasz
Mister_X
üzenetére
Ja, hogy ilyen értelemben. Ayleid könyv, írás nincs, nem is volt, csak róluk szóló. Néhány ayleid nyelvű dialógus, írás van, de azok nem olyan "igazi" könyvek.
Bármennyire is hihetetlen, a teljes Tamriel lesz a végeredmény. Sok-sok ember összehangolt munkájáról van szó, elsősorban azért, mert tiltott a portolás Beth játékok között, így az utolsó fűszálig mindent újra kell teremteni, jobbára modellezés-grafolás megy. Bár nem nagyon nézegetem a többi team progresseit, de tudomásom szerint még a questeket is újrakódolják egészen a Morrowindtől, tehát ténylegesen játszható game lesz, voltaképp egy hatalmas TC. Minden provincián külön kijelölt teamek dolgoznak, mindegyik tag egy adott szekcióért (épületek, tárgyak, fegyók, kódolás, stb., de még saját zenész is van) felel. Én a sokból vagyok egy, csak az ayleid építészettel foglalkozom kizárólag. Hatékony csapatmunka, így egyáltalán nem olyan hihetetlen, de belekerül egy-két évbe. Egyébként bárki akinek van alkotókedve, vannak elfogadható ismeretei 3DSMaxban, grafikában, CK-ban, jöhet bátran, önkéntes alapon, ki mit vállal.
-
genndy
addikt
Én most Falskaarral végezve lettem Level 99, de csomó skill már 2x Legendary (kovácsolás, könnyű+nehézpáncél, talán az enchant is).
Falskaart továbbra is ajánlom szeretettel mindenkinek, senki meg nem mondaná hogy nem hivatalos DLC, nagyon összepakolta a srác
Egyedül küldetéseknél kell figyelni, hogy nem szabad előreszaladni, hanem ki kell várni az épp aktuális társat, hadd csinálja a dolgát/mondja el a szövegét, különben könnyen lehet hogy vissza kell tölteni, mert megakad. Ezt leszámítva elképesztően jó, a dungeonok meg qrva nehezek lettek, Adepten alapjátékban sárkányokat haraptam ketté, itt meg fostam ha necromancer dungeonba kellett menni, mert szétgyepáltak
Csapatosan támadnak és nagyon erősek, de épp ettől lesz kihívás.
A sziget nem olyan nagy (kb. Solstheim), de akivel lehet normálisan beszélni, mind ad valami mellékküldit, ami szépen elvisz az összes helyszínre, de vannak olyan helyek is amik csak a főszálat csinálva lesznek elérhetők. -
Mister_X
nagyúr
válasz
Tirexi
üzenetére
Én is csak ettől félek igazán. Bugokkal mondjuk eddig csak három esetben találkoztam, egyszer nem kaptam meg a quest itemet, egyszer nem lett elszívva egy sárkány lelke, egyszer pedig a kezemben maradt a Vampire Lord spellje.
Mondjuk az Elder Scrolls egyik előnye, hogy nyugodtan lehet lépkedni az idősíkokban, így mindig lehet alkotni egy aktuális szituációt. Akár még egy Elder Scrolls Origins is lehetne, ahol Ayleidsek elen küzdünk.
-
Tirexi
addikt
válasz
Mister_X
üzenetére
Elder Scrolls Online:
Az ötlet jó de...
Csíterek, donéterek és kockák fogják ellepni akik miatt nem lehet majd értelmesen játszani.
Inkább csinálnák már a kövi TES-t ami szintén Single Player-re lenne kihegyezve.
Sőt jobbat mondok. Így is tele van bug-al a játék mi lesz majd az Online? Főleg úgy, hogy ott nem lesz ám konzol meg Unofficial patch.
Sztem ez ES Online hamar ingyenes lesz ugyan úgy mint a TERA.
Amiket meg láttam eddig gameplay-t hát nem győzött meg. -
Mister_X
nagyúr
Akavir egy külön kontinens, nem Tamriel az egyetlen?
Ahogy belefutottam ebbe, hihetetlen nagy tartalmat lehetne belesózni az Elder Scrolls Online-ba. -
kiskornel
addikt
válasz
kovsol
üzenetére
Játék közben nyomd meg a tab gombot, akkor bejön a menü választása (ez az, ami hasonlít az iránytűhöz). Akkor kell alt+tab-ot nyomni. Visszalépni meg úgy kell, hogy ctrl+alt+del, ekkor bejön a feladatkezelő. Ott jobb egérgomb a skirimra, majd a menüből az előtérbe hozás-t kell választani.

Ha így jársz el, a winfos egérmutató eltűnik a játék visszatértekor. Win7-en így tökéletes. -
válasz
Tirexi
üzenetére
Igen, igaz, nekem már kezdenek gyűlni a Legendary skillek.
Nekem a 4. végigjátszás, átlag 150 órákkal. 
Épp tegnap nézelődtem, milyen gámát vegyek legközelebb, és ilyenkor mindig megnézem YT-on a trailereket, és szinte minden kinézett program TirexiHD videó volt.

-
válasz
Tirexi
üzenetére
Én lvl 52-n, és még semmit sem kezdtem el a Dawnguardot kivéve.
Ha azzal végeztem, akkor nekiállok a Companions-nak, majd TG, DB, MG, MQ, végül Dragonborn.
Nyár közepére meg is leszek. 
Varlaisaran: ezek nem ayleid könyvek, hanem ayleidekről szóló könyvek.
Mindkettő a 3. Era végén íródott, vagyis bő 3.500 évvel a Késő Ayleid Periódust követően.Kareszovics: jaja, Dragonborn jól össze lett rakva. Igaz, még csak egyszer vittem végig, már nem nagyon emlékszem a részletekre.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Varlaisaran
üzenetére
Egy egész Tamriel?
Ez kicsit hihetetlenül hangzik. -
Törzsúr
senior tag
Helgen Rebornnal nyomja valaki?

Black Glass Clawt kéne szereznem de neten sincs róla leírás hol van...
-
Tirexi
addikt
válasz
hszilard666
üzenetére
Így: [link]
-
Varlaisaran
senior tag
válasz
Mister_X
üzenetére
Gyárilag nincs, de ezen dolgozom vagy egy éve. Egyenlőre ez a mod hivatott pótolni őket, pár hónap és kész a végleges über verziója a dungeon belterekkel együtt, ami még készül. Végülis off-lore, de mégsem. Valójában egy nagy overhaul része lesz, ami kb. Skyrim motor alatt egész Tamriel.
Ayleides könyv nem sok van a Skyrimben. Egykettővel találkoztam: Last king of Ayleids, Magic from the Sky, meg még valami volt amiben írnak róluk, persze mind az oblivionos könyvek másolatai. És én ezeket asszem az egyetemi könyvtárban láttam.
-
Tirexi
addikt
válasz
hszilard666
üzenetére
Milyen szintűek a Perk-jeid?
Valszeg ott lesz a gond, hogy csak egyféle fegyverrel mentél és nem használtál mást.Ha egy Perk eléri a 100-at akkor Legendássá tudod tenni és újra tudod fejleszteni. Így lehet elérni a magasabb szintet.
Kíváncsi lennék a perkjeid szintjeire nagyon.

Ez még tartogat pár plusz órát: [link]
Én 48-as vagyok és még a Dragonborn-t el sem kezdtem.

-
hszilard666
veterán
Sziasztok!
Hogy érik el egyes emberek a lvl 100 at? Megvan az összes DLC Voltam pár céh ben is de még csak lvl 40 vagyok
Van valami rajongók által készített DLC? Csak hogy ne legyen olyan rohadt rövid
-
Mister_X
nagyúr
válasz
kovsol
üzenetére
Vidd fel a kurzort előbb a fejlécig, majd húzd le (gondolom nálad is az van, hogy "kétszer" kell megnyitni), akkor el fog tűnni.
@Jorus: aha, értem. Kár. Bár csak lehet könyveket fellelni, mert ahogy eddig észrevettem, Skyrim afféle kivételes provincia volt eddig is Tamrielben.
Nem votl spoiler, most vagyok tiszta ideg a Dawnguard küldi miatt
(valami kancsóba kell vizet tölteni meg teleportálni jobbra-balra) -
Tirexi
addikt
-
kovsol
titán
Arra van valami megoldás, hogy alt+tab után ha visszamegyek a játékba ne legyen ott az egér mutató is? Nagyon zavaró számomra.
-
válasz
Mister_X
üzenetére
SPOILER lehet!
Snow Elfpáncél.Ayleid könyveket nem nagyon fogsz találni, mivel az 1E 360-as évek környékén az Alessian Doctrines elvei nyomán fokozatosan kiszorítják őket Cyrod területéről, és tematikusan megsemmisítenek mindent, ami hozzájuk köthető. Az 1E 500-as évek elejére végül nem marad élő ayleid Cyrod területén, nagy részük erdei elffé válik, más részük altmer rokonaiknál, Summerset Isle területén lel menedékre.
Az ayleidek Cyrodiil területén éltek, így Skyrimban nem találsz romokat, csak jóval délebbre.
-
genndy
addikt
válasz
Mister_X
üzenetére
DLC-ből jön, de nagyon szép, nekem is tetszik. Kár hogy a sisakrészét csak konzollal lehet megszerezni. Nem mondom meg a nevét, mert az elég nagy spoiler lenne.
Ayleid könyvek nem igazán vannak, dwemerek miatt Calcelmónál próbálkozz Markarthban. Skyrimben nincsenek Ayleid romok (hacsak Varla be nem tesz párat csakazértis
). Biztos van lore oka is, de nem jut eszembe.Jorus: elffel valamiért még sose voltam a játékban, valamiért nem kedvelem őket, de csak keményen!

-
válasz
Varlaisaran
üzenetére
Az ayleideket a saját rabszolgáik irtották ki, lássuk be, ez nem sok büszkeségre ad okot.

Szerk.: #15854: jaa, így értem már. Igen, Alessia ideje előtt nem nagyon vették még rabszolgaszámba sem az embereket Cyrod területén.
-
válasz
Tirexi
üzenetére
Nade érted, egy altmer karakternél nagyon nem mindegy, hogy hogyan viseltet a nem mer fajok iránt, így igenis fontos attribútum egy altmer karakter esetében, hogy rasszista-e avagy sem. Tehát, hogy egyenrangúnak, vagy szolganépnek tekinti-e a nordokat és állatoknak a khajiitokat és argóniaiakat.

-
Tirexi
addikt
Az igen ez már meg tudná szorongatni a széles csípőjű harci kancámat.

(#15846) iszilard:
Nem fake amint azt a videó is mutatja tehát meg lehet csinálni így. Csak nem neked vagy nekem.
Ezt pontosan ugyan így nem lehet egyszerűen mert túl sok a választható opció ennél az ENB-nél és nem tudod mit tegyél fel először, hogy az egyik mod ne üsse a másikat.
Én ezzel elszórakoztam egy fél napot, de nem lett olyan mint a videókon.(#15848) Jorus:
Igyál egy kis rumot az lenyugtat.
-
haypro
senior tag
A rasszista nagyon fontos volt... Remelem csak "poen volt".
Más. Van egy eredeti, Steam-es Skyrim Legendary Edition-om. Eddig gond nelkul mukodott (56-os vagyok, sokszaz ora van benne), de most, mikor be akarom hozni, mikor mar a toltest hozna be, mindenfele kiiras vagy hibauzenet nelkul bezarja a jatekot.
Akarmelyik toltest akarom behozni. A fomenuig minden oke.
Letiltottam par modot (encanched lights, water, better dynamic snow, encanched terrain, no more blocky faces, map with roads), kerestem virust, ujrainditottam a gepet de nem megy.
Mit csinaljak?
Koszi! -
-
Tirexi
addikt
válasz
hszilard666
üzenetére
Ilyen soha nem lesz.

Én már próbáltam felrakni. Ez mindig csak annál néz ki így aki csinálta.
Maximum hasonlót tudsz elérni.Amúgy ott a leírás a videó alatt: [link]
Az a baj ezzel az ENB-el, hogy túl van bonyolítva, sok vele a szöszmötölés. Ennél vannak egyszerűbb és szebbek is már azóta.
Ez még nekem is sok munka lenne felrakni nem hogy még elmagyarázni olyannak aki még nem csinálta.
Genndy majd elmondja ő ráér ilyenekre.

-
hszilard666
veterán
Sziasztok!
Életemben nem moddoltam még skyrimot de ezt most fel szeretném rakni:[link]
Tudtok nekem segíteni hogy miként kezdjek hozzá? -
kovsol
titán
válasz
Tirexi
üzenetére
Én meg meg eddig fel se raktam a HD Textura packot. Eszembe nem volt, hogy ez nem települt magától. A videóban láttam, hogy fel kell rakni külön. Mindjárt meg is ugrott a vram használtság. Majd kicsit csinosítok én is rajta ha időm engedi. Az mai szemmel már elég gáz, pl hogy nincs árnyéka a karaktereknek.
-
Tirexi
addikt
válasz
BlackSoft
üzenetére
Fú vaze mennyi tudást átadhatnék nektek amiket az évek során szipojoztam fel a Szkájrimból.

De ehhez már kicsit több minden kell meg itt már külön programot is kell futtatni, hogy működjenek is a pózok. Itt kezdődik csak az igazi modolás Blekk barátom.

Skyrim mappám:
35.8 GB, 52 240 fájl, 2 605 mappa
-
kiskornel
addikt
válasz
BlackSoft
üzenetére
"hogy a barlangokban (játék elején vagyok) a sötét helyeken tényleg elég sötét van." - lehet, hogy az új verziós ENB-kben nem játszik, de nálam még ezek voltak a paraméterek az enbseries.ini-ben.
[ENVIRONMENT]
DirectLightingIntensityDay=0.1
DirectLightingIntensityNight=2.0
DirectLightingCurveDay=3.0
DirectLightingCurveNight=0.5
DirectLightingIntensityInterior=1.0
DirectLightingCurveInterior=1.25
DirectLightingDesaturationDay=0.0
DirectLightingDesaturationNight=0.23
DirectLightingDesaturationInterior=0.115
SpecularAmountMultiplierDay=2.0
SpecularAmountMultiplierNight=2.0
SpecularAmountMultiplierInterior=2.0
SpecularPowerMultiplierDay=1.0
SpecularPowerMultiplierNight=1.0
SpecularPowerMultiplierInterior=1.0
SpecularFromLightDay=0.0
SpecularFromLightNight=0.0
SpecularFromLightInterior=0.0
AmbientLightingIntensityDay=2.0
AmbientLightingIntensityNight=1.2
AmbientLightingIntensityInterior=1.5
AmbientLightingCurveDay=1.0
AmbientLightingCurveNight=1.5
AmbientLightingCurveInterior=1.0
AmbientLightingDesaturationDay=0.3
AmbientLightingDesaturationNight=0.0
AmbientLightingDesaturationInterior=0.0Az interior értékekkel lehet változtatni. A környezeti fényeket az AmbientLighting kezdetű értékek adják.
AmbientLightingIntensityInterior=1.5 - ez adja meg a belső helyeken, mekkora a környezeti fény. És nálam világos van a barlangokban.
-
genndy
addikt
válasz
üzenetére
Ysgamor's Tomb - Companions, Whiterun
Snow Veil Sanctum - tolvajok szála, Riften
Dustman's Cairn - Companions, Whiterun
Dark Brotherhood Sanctuary - saját száluk, Windhelmben kezdődik
Korvanjund - polgárháborús szál, oldaltól függően Windhelm vagy Solitude
Labyrinthian - varázslók szála, Winterhold
Skuldafn Temple - főszál, a vége felé -
Tirexi
addikt
válasz
Perzeusz
üzenetére
Vagy a Nexus Mod Manager-be vagy a játék Launcer-ébe a Data Files-ben lehet kikapcsolni.
Ki kell venni a pipát a Dragonborn, Dawnguard és a Heartfires elől.
Have a nice day!

-
Perzeusz
tag
Ma kifehérítettem a Skyrimemet. (letöltöttem steamről a Legendás Kiadást
) Még időben sikerült elcsípnem a 13 ajrós áron.
A kérdésem a következő: eddig ugye csak az alapjáték volt meg, most viszont DLC-kel együtt van. Hogy tudom kikapcsolni - egyelőre - a dlc-ket? Vagy nem érdemes? Szívesen eljátszogatnék még az alap küldikkel is. Még csak 18-as szinten állok. -
Tirexi
addikt
válasz
BlackSoft
üzenetére
Nem az ini fájlokról lenne a bemutató hanem az ingame kezelőfelületről ami sztem sokkal jobban átláthatóbb és látod is hogy mit állítasz.
Amikor először láttam én is féltem tőle de aztán már gyerek játék.
(#15818) meunier:
Én úgy vagyok ezzel, hogy csak azt oldom fel ami kell. Minek mind?
Egyszerre úgy is csak egyet tudsz használni egy harcban mert elég sok a visszatöltési ideje.Elég a Tűzlehellet az Időlassítás meg a Sárkényvész én ezekkel simán elvagyok.
-
törölt tag
Sziasztok.
Egy kicsit elakadtam a játékban. Tudnátok segíteni?
A Shout-okat akarom teljesen összegyűjteni, de sajna némelyik megszerzése küldetéshez kapcsolódik. Tudjátok, hogy hol lehet felvenni a küldiket?Itt a lista, ami kellene:
Ysgamor's Tomb
Snow Veil Sanctum
Dustman's Cairn
Dark Brotherhood Sanctuary
Korvanjund
Labyrinthian
Skuldafn TempleIlletve van egy pár, amit hiába keresek, nem találom sehol az utolsó szavakat.
Ilyen pl.: Elemental Fury, Fire Breath.Innen kapirgáltam elő az előfordulási helyeiket: http://www.uesp.net/wiki/Skyrim
ragon_Shouts#Locating_Dragon_Shouts -
Gerisz
addikt
Catalyst-ből melyikkel a legjobb a Skyrim? Mivel nincsenek a beakadások? Most a 13.9 van fönt, azzal ritkán, de beröccen, Legtöbbször ha nincs akció se. (Lehet levált a kari UVD órajelre? Ezt még nem néztem, majd holnap.)
-
BlackSoft
addikt
Köszi a segítségeket srácok

(#15813) Tirexi: Na az nem is lenne rossz ötlet, mert az *.ini fájlokat 100x jobban átlátom, és értem

-
genndy
addikt
válasz
BlackSoft
üzenetére
Na akkor Adaptation ügyben átadom a stafétát Tirexinek, mert ez így szerintem jó, anyit tudok hogy az enbeffect.fx -ben is van erre vonatkozó rész, viszont nekem csak annyira kellett hogy kikapcsoljam, mert én meg nem szeretem. Lehet hogy a rendes ini-ben is ki van kapcsolva (
)Prinscreen vagy a játék mappájába ment (játék sajátja PrintScreen vagy ENB-é), Steamét meg meg tudod nyitni játék után (egyébként Steam\userdata\<hosszú szám>\760\remote\72850\screenshots\)
Hivatalos HD texture pack (Steamról ingyenes DLC-ként letölthető) +2K (Full vagy Lite attól függ mennyire terheled szét a gépedet).
-
slayer006
addikt
válasz
LonGleY
üzenetére
isthereanydeal.com a barátod

-
BlackSoft
addikt
válasz
Tirexi
üzenetére
Az van amit te adtál, ahogy becsomagoltad

Megnyitottam a Shoft+Enter menüt, és lefaszoltam, hogy mi minden van ott
Kicsit olyan, ne nyúlj hozzá érzésem van...
Parallax be van kapcsolva, van is egy textúra csomag, ami parallax-os.
Nekem ebben a Somber-ben tetszik az, hogy ilyen szépia effektes, szerintem széppé teszi az amúgysem csúnya játékot.Ami a gondom egyelőre, de ez vagy ilyen, vagy állítani kellene (csak nem tudom hol kell), hogy a barlangokban (játék elején vagyok) a sötét helyeken tényleg elég sötét van.
Illetve a fentebb említett adaptation, ami az enb egyik jellemzője nem nagyon van...Be van kapcsolva a megfelelő config fájl-ban, de ingame hiába nézegetem az eget, nem sötétedik el, és a fölre visszatekintve sem világosodik ki a kép. (úgy teszteltem, hogy épp látszódott a nap, és direkt bele is néztem)
Itt van a config. Na most itt van neki konkrét értékekkel rendelkező része. Ott mit kellene állítani esetleg? Mert fogalmam nincs milyen értékeket lehet/kell megadni, hogy változzon valami pozitív irányba.
[EFFECT]
...
EnableAdaptation=true
...[ADAPTATION]
ForceMinMaxValues=false
AdaptationSensitivity=1.0
AdaptationTime=0.1
AdaptationMin=0.0
AdaptationMax=0.00001Kép majd lesz, ha már nem vagyok 0%-nál, és valami szép helyre elmegyek, meg rájövök a printscreen hova menti a képeket

Amúgy ha valaki tud ajánlani valami olyan grafikára irányuló modot, amit érdemes használnom, mert szép, nagyot dob valamin, akkor az linkelheti, mert most modolok először skyrim-et, és nem ismerek egyetlen modot sem, leszedtem azokat, amik ajánlottak voltak a Somber-hez, és nekem is tetszettek

-
Tirexi
addikt
válasz
BlackSoft
üzenetére
Mondtam hogy nem a mod a hibás.

Most hogyan másoltad be az enb-et?
Amit én adtam vagy ahogy volt a Somber-ben?Az ENB állításnál ingame vedd figyelembe azt hogy milyen napszak van a játékban. Szal ne csodálkozz hogy egy egy csúszka nem állít semmit. Nézd meg mennyi az idő és akkor tudni fogod mit kell állítani. (ha esetleg valamit állítasz)
Meg ha enb-et konfigurálod akkor azt érdemes mindig tiszta időben.Enb konfig panel ingame: Shift + Enter
Konfigolás végén ne felejts el egy mentést nyomni különben restart után minden vissza áll alapra.
Az Apply gomb a panel tetején csak akkor kell ha olyan effektet kapcsolsz ki-be amit nem látni valós nézetben.A parallax-ot is érdemes lesz majd bekapcsolni mert rengeteget dob a megjelenésen. Full 3D-s lesz minden.
Persze csak ha van erre kialakított textúra pack-od fent.Nekem a Somber-ell igazából az volt a bajom hogy olyan szépia effektes az egész.
Amúgy várjuk a képeket a fullos Ningheim csaj karidról.

-
genndy
addikt
+1, illetve Official HD DLC ÉS Skyrim HD Lite.
Ugyanez a videokártyám van, 2K FULL-t is elviszi azért. De ENB-t úgí már nem szereti, az fps leesik 15-16-ra. Mondjuk akkor is még lehet kötni kompromisszumot, és full HD helyett csak 1280x720-ban játszani, nem észveszejtő a különbség, cserébe kb. 2x az fps.
Én úgy döntöttem inkább játszok textúramodokkal full HD-ban és mellőzöm az ENB-t.(#15800) BlackSoft: ENB ini-kben az Adaptation részt nézd meg, kapcsold be.
A Bloom inkább általános fényerő+csillogás-növelő (pongyolán mondva). -
Lidl
senior tag
válasz
BlackSoft
üzenetére
Örülök hogy sikerült

Amúgy nem kell kikapcsolni, csak állítsd low-ra. Vedd fel az exe-t a programok közé és azt kijelölve csak arra vonatkozik a beállítás. Így csak a Skyrimnál állítsd low-ra.Annak az effektnek Bloom a neve, ha jól tudom. Nézd meg az ENB beallitasoknal, de nem tudom pontosan, hogy mit kell állítani. Talán Tirexi

Lidl
-
Pipó
őstag
Szereztem egy fa maszkot valahol, ami elvitt időben és ott el kellene helyezni 8 másik maszkot. Most megszereztem mindet, de csak úgy hiába veszem fel a fa maszkot, nem kerülök más idősíkba és elfelejtettem, hogy hol szereztem, csak arra emlékszem, hogy valahol északon. Ki emlékszik? THX
Új hozzászólás Aktív témák
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ChatGPT Plus, Előfizetések
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Egyedül küldetéseknél kell figyelni, hogy nem szabad előreszaladni, hanem ki kell várni az épp aktuális társat, hadd csinálja a dolgát/mondja el a szövegét, különben könnyen lehet hogy vissza kell tölteni, mert megakad. Ezt leszámítva elképesztően jó, a dungeonok meg qrva nehezek lettek, Adepten alapjátékban sárkányokat haraptam ketté, itt meg fostam ha necromancer dungeonba kellett menni, mert szétgyepáltak
Ahogy belefutottam

Pedig milyen jól mutatna a khajitomon ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Van valami rajongók által készített DLC? Csak hogy ne legyen olyan rohadt rövid
(valami kancsóba kell vizet tölteni meg teleportálni jobbra-balra)
). Biztos van lore oka is, de nem jut eszembe.

)