Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
-
Mobilarena
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Hát pedig vissza igazoltam

ajálgatja azóta is hogy neked ismerősöket küldjek..
Most is egy TörökDávid nevű bejelölt egyből vissza jelöltem. -
Heavyrain
őstag
Ezeket kapod:
Egyéni rewardok:
-Dodge Viper
-Racer Pack
Racer Pack includes: California license plate, Tribal Flame Sticker, Chrome racing rims, Black & white leather interior and carbon dashboard; Metallic Silver body colour
-2 háttérkép
-Surfer Pack
Surfer Pack includes: Matte Black body color; Florida license plate; Fire Flame sticker; Yellow leather interior and carbon dashboard; Black racing rims.
-USA térképe
-Mégegy háttérkép
-Show-Off Pack
Show-Off Pack includes: White steel rims; White leather interior & carbon dashboard; Cyan Purpler Chameleon body color; Arizona license plate; White Wave stickerCsoportos rewardok:
-Dodge Ram
-Mistery reward(És csak 3 ember kell,nem 8)
-
CtiveR
tag
Hali srácok, én is előrendeltem a crew-ot
a crew oldalán beírtam a 12 kódot elfogadta, valamint 8 facebook ismerősre van szükségem. privátba várom a face linkeket!
Egyébként nemtudom, hogy ha ezt mind megcsinálom akkor ez nekem miért éri meg? kapok valamit vagy csak ezeket a hátteket kapom vagy hogy van ez?

-
Edem05
őstag

Szerk: Itt van a link is!
-
Kasya
nagyúr
Meg mindig kellene 4 fb ismeros...ha esetleg valaki segitene, megkoszonnem!
-
gduck
addikt
válasz
üzenetére
Én ilyennel se a PC, se az XO bétában nem találkoztam! Nem VGA driver okozta ezt véletlenül?
Szerk: mondjuk vonat előtt a sínen nem próbáltam

#1384: Vicc, hogy egy partner nem kapja meg a kódokat, mikor már előtölthető a játék. Mit kell ezen az UBI supportal mókuskodni? Nevetnék az egészen, de én is onnan rendeltem meg

-
törölt tag
válasz
Raptor™
üzenetére
Arra leszek kíváncsi, hogy a pályaelemek több mint fele tényleg a talajon lesz-e, mert a beta-ban ha lementem az útról, akkor majdnem minden a talajba volt beleépülve (emberek, fák, házak) vagy lebegett...
Na meg a vonat előtt mentem, összetörtem a kocsit és belerakott a vonatba, majd megvárhattam míg átmegy rajtam.
gduck: Azért csak nem... Nem mindenhol volt ilyen, de több helyen is láttam, hogy nincs pontosan odarakva és amikor az ember kint állna a teraszon és helyette a talajban van a ház fele és deréktól felfele lóg ki az ember....
-
Raptor™
tag
A tegnapi nap folyamán volt lehetőségem kipróbálni a The Crew-t Xbox One-on, PlayIT-en kb. fél órát játszottam vele.Nekem nagyon tetszett, az irányítás jó volt, gördülékenyen futott a játék és bugokkal sem igazán találkoztam.Szóval, ha pc-n is ilyen lesz szerintem semmi okunk nincs aggodalomra.

Ui:A listáról hozzáadok mindenkit Uplay-en, hogy legyen majd kikkel játszani

-
szmore84
csendes tag
válasz
Bluerainbow
üzenetére
dolgoznak rajta ubisoft-al hogy hétfőn oda tudjak adni, support írta nekem
-
kozi71
senior tag
Ezeket a nyereményeket miként lehetséges majd a játékba beilleszteni?
-
kozi71
senior tag
Sziasztok!
Nekem is kéne négy ismerős. -
Sotyks94
aktív tag
Valakinek van összehasonlítási alapja a régi és a mostanni Bétával illetően? Milyen állapotban van most a game? Balance/teknikai adatok, és minden más amivel gondok voltak a PC-s bétában.
Mellesleg csak engem zavar baromira az amikor valaki kormánnyal játszik, és nem a nagyon fasza belső nézetet, hanem a külsőt használja?...

-
Sotyks94
aktív tag
Ha dobozosan veszed akkor én a Konzolok szervizét tudom javasolni. Azok mellett hogy az egyik legolcsóbb, még a belvárosban, könnyen el is érhető, vagy ha nem tudsz elmenni ingyen házhoz viszik ingyen. De nem ezek miatt választottam azt hanem mert érdekes módon a "- Multipack DLC (Bmw, Dodge, Ford járgányok) " valahogy minden más oldalról eltűnt ahol azelőtt szerepelni láttam, kivéve innen. Nem tudom hogy mindenhonnan levették e, vagy sehonnan sem, vagy tényleg csak itt lehet kapni, de biztos ami biztos

Más: 4 FB ismerős kell csak, ha a kódok megvannak? És ha megvannak az ismerősök mit kell tennem hogy megadja? A kódokat rég óta gyűjtöm, de nem vagyok nagy facebookos így azt eddig hanyagoltam. Ha csak 4 kell, akkor kéne még nekem 2 fb ismerős crewra

edit: Közben megtaláltam hogy 4 fps crew kell, szóval még kéne nekem 1 ember, meg azok akik ide kirakták publicra az fb oldalukat azoknak megköszönném ha visszaigazolnák a crew-t

-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Úgy tűnik.
-
Heavyrain
őstag
-
Bluerainbow
Közösségépítő
Nuuvem csak kedden adja a kódot ?
-
batai15
félisten
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Mitsu nincs?
-
TESCO-Zsömle
titán
Lancia és Subaru márkák megerősítve a konzol béta credits-ben.
-
Heavyrain
őstag
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Bejelöltelek
-
batai15
félisten
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Keress vissza public az fb accom!
-
Kasya
nagyúr
válasz
Bluerainbow
üzenetére
+1
Irj privatot, es vegyuk fel egymast
-
-
Heavyrain
őstag
Gold: Alpjátékból Limited edition+ Season Pass
Season Pass tartalma: Link
Steames kiadást csak Steamről tudsz venni,máshonnan csak Uplay-est kapsz. (De a Steames verzióhoz amúgyis kell az Uplay)
Ha gondolkozol a játék megvásárlásán,akkor a Golden Plate-es extákat mindenképpen csináld meg keddig,mert utánna megszűnnek.
Az eddigi kódok: Link -
batai15
félisten
válasz
regener
üzenetére
Köszi!
Kasya; 1~2 napot vársz a mi véleményünkre.
A gold tartalmaz pár extra kocsit de ennyi. Egy cikkben ki van emelve hogy nem kívánnak semmilyen módon kiszurni azokkal akik nem akarnak költeni a játékra,igaz ez változhat ,minden esetre biztatóak eddig a jelek.
Cd galaxis stb helyek pár 100 forint difi van max,nagyon nem tudsz mellé nyulni. -
szmore84
csendes tag
PlayIT-s videó a The Crew-ról. Mobillal lett felvéve.
-
batai15
félisten
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Ha esetleg kaphatnék privátba linket erről a mapról ...köszönöm!
-
Kasya
nagyúr
Van elerheto ingyenes beta/trial ido meg? Vagy mar csak megvenni lehet? :s
/PC/ -
regener
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Igen, tudsz privát albumot csinálni és ha abba feltöltöd akkor privát lesz.
-
regener
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
imgur.com?
(#1352) csoli31

-
Asbee
veterán
Uplayen minden ok.

-
regener
veterán
Steam preload:
jobbgomb a játékra és "View Pre-load info" ekkor berakja a töltési sorba de még nem tölti arra hivatkozva hogy még kódolva vannak a fájlok
Durván 16,5GB helyet foglal majd.
-
Sotyks94
aktív tag
A nuuvenes kódot csak az után kapja meg az ember hogyha megjelent a game? Akkor azonnal, vagy várni kell rá? Szóval gondolom előtöltés csak akkor van ha direktbe uplayen vagy steamen vette meg az ember.
-
Edem05
őstag
Na eddig kellett várni. Steamen is megindult az előtöltés.
-
törölt tag
válasz
garfield545
üzenetére
linkelés level 999

[link] -
garfield545
tag
http://www.pcgamer.com/the-crew-lead-designer-predicts-a-smooth-and-successful-launch/?ns_campaign=article-feed&ns_mchannel=ref&ns_source=steam&ns_linkname=0&ns_fee=0]
Érdekess egy kis cikk
igy tallán jó lesz 
-
Edem05
őstag
válasz
garfield545
üzenetére
Igen pont így lesz ahogy leírtad.
(#1343) regener: Na tök jó mert ezt már nem olvastam
Legközelebb figyelek. -
garfield545
tag
És stemen bellül kapunk egy kódót amit uplaybe kell beírni vagy hogy lesz valaki infót tudrólla ?
-
regener
veterán
6. komment
Ubi-Leorthian
Hello everyone,Pre-loading on other platforms are handled by those platforms. For information on if or when The Crew will be available for pre-load through those platforms, please contact their support teams.
Tehát a Steamen múlik, a Steames topicban mintha 3 napot mondtak volna előtöltésre.
-
Heavyrain
őstag
From the start,we created The Crew's game engine to be capable to deliver 60 FPS.
Na azt majd meglátjuk

-
regener
veterán
The Crew's Game Director has some answers for you! [UK]
(#1341) compass1997
A játékmotor tud annyit, de vajon a gépünk is elég lesz hozzá?
-
Asbee
veterán
Nekem NV kuponnal van, uplay-en egyelőre semmi előtöltés, de legalább már megjelent a játékok között.

-
rudii
tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Én úgy tudom, hogy aki uplay-en vette az már pénteken töltheti le.
-
Edem05
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
PC-s bétánál volt Steam-en előtöltés. Remélem most is lesz.

-
szami777
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Vettem így már ubi tartalmat, és megjelenés napján adják csak oda, sőt... volt hogy 1 nappal később.
Arról nem is beszélve, hogy tudtommal uplayen nincs előtöltés.
Feltéve ha a nuuvemes verzióról beszélsz
-
TESCO-Zsömle
titán
Azért most már lassan adhatnák a kódot előtöltés céljából...
-
Heavyrain
őstag
Uplay kliens nem jelzi,hogy megvettem volna a játékot (Steamen lett vásárolva),csak a lejárt bétát mutatja.
Ellenben az androidos Uplay app mutatja,és engedte is feloldani a jutalmakat. (Többekközt a golden plate-s Dodge Viper-t is)
-
Reaper
őstag
Végül eddig bírtam, Gold megvéve.
-
batai15
félisten
válasz
hszilard666
üzenetére
Úgy legyen!
-
batai15
félisten
Már csak 6 nap!
-
IntelKiller7
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Jó hát engem se, de azért az is lényeges valamilyen szinten
Minecraft grafikával nem lenne jó játszani vele 
-
batai15
félisten
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Engem se. Várom azt is már ha fog menni a gépemen .
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Engem a GTA5 sem a grafikája miatt érdekel.

-
Sotyks94
aktív tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Hát igen, a UBI enyhén félrevezet a trailereiben .. csak egy pöcit

-
ricshard444
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Konzol.
-
ForRedGlory
félisten
Mielott hulyeseget kerdezek. Most van PC beta vagy megint csak konzol?

-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
hszilard666
üzenetére
Ez sok más esetben igaz is lehetne, de itt egy UBI játékról van szó, amit ráadásul franciák csinálnak...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
RichieTri
senior tag
csak a konzolos bétáról tudok nyilatkozni (X1)
az autók irányítása a legutóbbi bétához képest nehezebb lett. értem ezalatt, hogy érezni a kocsik súlyát...nem tapadnak annyira, könnyebb őket kibillenteni. szerintem picit realisztikusabb így, bár nehezebb.
viszont az autók külső nézetből én úgy látom, hogy rondábbak lettek.
a részletek (karcolások,zúzódások,élek) elnagyoltak.kb ennyi. 2-3 óra játék után.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Sotyks94
üzenetére
Az is más kérdés, hogy az Ubi utóbbi játékai PC-n a kalaptrágya szintjét nem ütik meg. Meg akartam venni a FC4-et, gondoltam előtte "kipróbálom", és milyen jól tettem, mert fekete képernyő. Itt állnék azóta is a 10+k-s FC4-el, ami azóta már 5k-ért is beszerezhető és egy másodpercet nem tudtam volna vele játszani.
-
Sotyks94
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Én abban a reményben élek hogy a 2 hónappal ezelőtti PC-s bétához képest csak nem lesz rosszabb, az még a UBI-tól is sok lenne
Ha az a szint meg lesz (talán egy picit még a netkódon is csiszolnak, hogy kevesebb dc legyen, és lássuk az ismerősöket) akkor nekem már megfelel 
Amúgy valszeg benne van az is hogy nem szeretnék ha az előrendelők visszamondanák, de annyiban igazuk van hogy egy MMO-t nem lehet letesztelni 2 nap alatt. Akik olyan korán kiadják azok igazából a bétáról írnak tesztet. (az más kérdés hogy a játék megjelenése előtt 4 nappal lévő "béta" igazából már nem lehet béta, max akkor ha megjelenéskor is béta lesz.) -
TESCO-Zsömle
titán
-
Heavyrain
őstag
-
ToMM23
tag
Megjött a válasz a nuuvemtől
Hi Tamas,
There are no regional restrictions applied to The Crew and this game is also available in english.
Atenciosamente,
Ana Clara
Magyarán NINCS RÉGIÓ limit !!

-
Mike Farrel
tag
Akiknek már elő van rendelve a játék, azok tudnának nekem abban segíteni, hogy hozzáadjam őket a Crew profilomhoz és meglegyen a 7 ismerősöm ahhoz, hogy az extra tartalmakat fel tudjam még oldani?
Köszi!
-
ToMM23
tag
Én a nuuvemről rendeltem meg. Ahol le is vonták a nem egészen 12700Ftot érte. Szóval ezzel gond nincsen, megbízható. Vettem már onnan mást is (GTA EFLC) De most olvastam sg-n,hogy lehet régiózáras meg stb stb. Bár a ruszkira irták nem kizárt mert az is téma volt. Namármost, HA, még egyszer hangsúlyozva HA onnan is régiózáras amit persze NEM tüntettek fel a kedves nuuvem oldalon az szerintem akár hogyan is nézzük átverés.. Akkor meg lehet írni egy szép kis levélkét Nekik,hogy utalják vissza mert ez így igaztalan meg átverés . Amennyiben minden okés akkor bulldogság lesz

-
Sotyks94
aktív tag
Van olyan aki próbálta a PC-s bétát, de van lehetősége kipróbálni a mostanit is? Érdekelne hogy miben-hogy változott a hónapok alatt, pláne hogy a mostani "béta" már nem is béta, mivel a játékon nem változtatnak megjelenés előtt 2-3 nappal, max ha nagyon kell egy day#1 patchel, ugyanis az aranylemezt már hetek óta kinyomták.
-
hszilard666
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Neeem csak az előttem szólónak akartam írni valamit, és aztán rájöttem hogy bullshot, szóval átírtam a szerencseszámomra!

-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
hszilard666
üzenetére
Elkapott az asszony?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
gduck
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
A szerverek már most is mennek, de szerintem nem ez a lényeges, hanem a jövő heti rajt

Én egy régi Logitech MOMO kormánnyal nyomom majd, szeretem az xbox konrollereket, de ez kormánnyal sokkal jobbb

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- E-roller topik
- Nintendo Switch 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Garmin Forerunner 970 Bontatlan
- CoreI5,13600KF,14/20/GIGABYTE,B760M-DS3H,KINGSTON,DDR4 32GB,RTX5060TI 16GB/2Tb T.hely/GARI/Win11!
- Web automatizálás és automatizált tesztelés - spórolj napi több órát
- Bérelhető csúcskategóriás PC RTX 5090-vel - Ryzen 7/9, DDR5 ram
- ASRock Radeon RX 9060 XT Challenger OC 16GB - INGYEN FOXPOST
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook 5-6. gen gar.
- Apple iPhone 17 256GB & 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Asus TUF A15 FX506 - 15.6" Full HD 144Hz - Ryzen 5-4600H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 Ti - HUN
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- NZXT KRAKEN Elite V2 240 RGB AIO Display White vízhűtő!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

a crew oldalán beírtam a 12 kódot elfogadta, valamint 8 facebook ismerősre van szükségem. privátba várom a face linkeket!
Egyébként nemtudom, hogy ha ezt mind megcsinálom akkor ez nekem miért éri meg? kapok valamit vagy csak ezeket a hátteket kapom vagy hogy van ez? 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)