Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Fotók, videók mobillal
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
nap
addikt
Én azt hiányolom a játékból, hogy nincs büntetés a pályaelhagyásért, mint a tdu1-ben.
Mindenki megy tökön-paszulyon keresztül... -
Ghard
őstag
válasz
regener
üzenetére
Elég egyértelmű
De biztos csak fullos lvl50es gyorsulásbonusz itemjei vannak
Ma is volt egy pvpben, többiek panaszkodtak rá, én meg nem láttam, mert megelőzni nem tudott. -
UFO1
senior tag
válasz
regener
üzenetére
Hát nem tudom a sztorit még nem toltam végig, de nagyokat röhögök milyen jól programozták az egészet. Pl. a Ford GT-s menekülésnél beta-ban mentem körbe a versenypályán, de az istenért se akartak lemaradni. Most kimentem a pályára és kb. 10s múlva már nem is láttam a zsarukat a kis térképen. Hasonlóan „tetszett” mikor ugyanilyen rendőrös üldözés volt csak terep géppel a fák/bokrok közt ill. füvön nem tudtam lerázni őket, ezért felléptem a betonra ott sem kellett sokat mennem és jött a Mission Complete.
Az sincs átgondolva hogy pár nap alatt 50-es lehet valaki, 1 sztori küldetés kb. + egy szint.
Tegnap kb. két óra alatt 20-ról 30-as lettem. Ilyen gyors fejlődést még életemben nem láttam pedig 1-2 játékot már végigtoltam. 
-
UFO1
senior tag
Én csak ott játszok, ha esetleg feltévedek, felőlem az összes faction küldetést törölhetik kinek van ideje/idegrendszere akár több órát vesződni a csaló bot-okkal.
Igaz még a sztorit se toltam végig. Ja meg ott van a térkép 3/4-e felderítetlenül.
Más: ha roncsot találok azzal be kell menni egyből a garázsba vagy elég, ha megvan mind a 20?
-
Ghard
őstag
-
regener
veterán
Raid-es Ford Mustang 2011 mióta megy 280 felett nitró nélkül?
Egy idegennel elmentem Fugitive-ezni és elsőnek valami 700 körüli Chevi-vel volt, akkor leis maradt 10km-t mire a célhoz értem, majd mentünk mégegyet ahol mind a ketten az említett Mustanggal mentünk 1290 felett, bár én bug miatt lemaradtam mint a fene de akkor ő nyert.
Aztán mentünk mégegyet és ő megint a mustanggal volt énmeg hoztam a z4-et, de szélárnyékban 280-al mentem és még akkoris távolodott el tőlem pedig előtte nyomta el a nitrót, majd egyik részen ő elment a kerülőútra (ami még hosszabb) is és mire én végigmentem a rövidebb szakaszon addigra ő már 3km előttem ment

A bugról meg majd rakok fel videót...
-
csonka
tag
Srácok!
xbox360-on hogy online tudjak játszani Xbox Live előfizetés kell vagy megy anélkül is?
-
Ghard
őstag
Verhetőek a jó rankosok is, ha nem használnak hacket

Circuiton vert el 1x, oda még 1db lvl50es cuccom van csak.
De röhej, hogy a játékban endgame tartalom nem létezik. Igazán lehetne olyan küldetés, ami csak lvl50es cuccot ad, még ha egy óráig is tart vagy tovább. Inkább ez, mint ugrálni érte mert már agysorvadást kapni tőle. Hogy pvp is miért nem dob cuccot, legalább az első két helyezettnek, az is csak egy a sok marhaság közül. -
-Bandi-
tag
Sziasztok!
Pár napja megvettem a játékot(PC), de nekem picit kínai a dolog(főleg hogy nem tudok angolul), esetleg valaki segítene nekem privátban, vagy vmi oldalt ajánlana magyarul, ahol ez "hülyegyerek" szinten le van írva?

Köszönöm!
-
RichieTri
senior tag
háát...
ma egy majomgyerek a 740-s C-mercivel úgy odaverte a fullos-1299-s Murcimat a Last One L.A. pályán, hogy csak pislogtam. a végén van egy hosszú egyenes ahol van legalább 2 checkpoint ott már az első előtt végsebességen voltam. elhúzok mellette (kb. állva hagyom) és hallom, hogy az ő autója is visít már... erre kb 2 mp múlva úgy átrepült felettem, hogy csak pislogtam. olyan 380 körül mehettem nitro nélkül volt egy enyhe bukkanó ahol azért én nem repültem akkorát. a gyerek legalább 100m-re előttem ért földet úgy min. 450-l mehetett a 740-s mercivel (ráadásul nem is az SLS-l).
olyan ideges lettem, huhh -
SAABPEPE
tag
Látom azért nem olyan nehezek a fotó rejtvények,Hisz mindig jön rá jó pár megoldás, úgy hogy nem is húzom tovább a szavakat.
Itt a mai 

Küldetés adott
fotózd le oszd meg -
SAABPEPE
tag
Érdekes volt a tegnapi Gurulás lassan be kell látni hogy már 8 fő se elég .De persze a játék mindig keresztbe tud tenni és szét rakja a csapatot .
Köszi mindenkinek a részvételt

További képek Itt
-
Vityaa
tag
Ha megveszem a season passt nuveemről, akkor az is angol lesz?
-
StormLine
senior tag
válasz
SAABPEPE
üzenetére
A rejtvényre:
Az egzotikus túrára jó sokan összegyűltünk este, be se fért mindenki a sessionbe. A 3-as megállóig tudtunk együtt menni 8-an, utána csak darabokban. TS-en volt hogy 5-en is fent voltunk, az itt már egész jónak számít. Ebben az albumban találhatóak a képeim.
-
Ghard
őstag
válasz
RichieTri
üzenetére
Nem lehetetlen, nekem legalábbis már sokszor sikerült. Ott már csak azon múlik, hogy játszol a gumikötéllel, vagyis a nevetséges szélárnyékkal. A cél előtt hagyni kell elmenni, aztán rámenni és a nitrót időzíteni.
Na mindegy, az is meglep, hogy sokan nem látják, hogy csal, pedig nyilvánvaló. C-ben és P-ben se lehet így meglépni, pedig ott jóval nagyobb a gyorsulás, mint ennél, Streetben. -
noblem1983
senior tag
Hosszú Nfs-World-ös karrierem karrierem során láttam elég csalót és ez is nyilvánvalóan az mert látszik az autó irreális gyorsulásán. Ja igen a másik dolog meg a neve ami alapján pluszban azt feltételezem, hogy vett egy játékot csak azért, hogy a hacket tesztelje rajta mert azzal se foglalkozott, hogy rendes nick nevet kreáljon magának. Gondolom a saját profilján nem merte kipróbálni mert fél a bannolástól
-
RichieTri
senior tag
Azért 10k környékén én nem tartom magam ennyire bénának, hogy állva hagyjon.
...detto
én is ilyen 12000-9000 ig vagyok PvP-ben. Csak PvP-t játszom lévén X1-n nincsenek olyan barátaim akikkel tudnék crew-ba menni.
azokat az embereket akik 3-4ezer környékén vannak, aszfalton LEHETETLEN megverni. D-ben meg kapják az utolsó helyet. -
StormLine
senior tag
válasz
minimumgame
üzenetére
Én leszek.
Nem szoktunk nagyon sokan lenni, úgyhogy gyertek minél többen. Elérhetőség itt. -
Mike Farrel
tag
Na azt még kipróbálom, bár most megpróbálom egyszer még letölteni. Legyalultam minden hozzá kapcsolódó dolgot, mert eszembe jutott, hogy egyszer hétfőn első indításnál ezt kiírta, de utána többet nem találkoztam vele. Lehet nem tetszett neki, hogy manuálisan beraktam a mentést. Közben meg sikerült arra is rájönnöm, hogy a másik winyón is fent volt nekem a játék, az meg nem lett leformázva és még mindig ott figyelt. Lehet az is bekavart most neki hirtelen valamit.
-
fatal`
titán
válasz
Mike Farrel
üzenetére
A mentés szerveroldalon tárolódik, 1-2 configot leszámítva.
Kapcsold ki a vírusírtód és úgy ellenőrztesd a fájlokat, hátha.
-
Mike Farrel
tag
Na csütörtök óta most venném elő a játékot, hogy kicsit kocsikázzak erre ez fogad:
Már újraraktam az egészet, le is ellenőriztettem a fájlokat, mindent csináltam, de nem megy. Próbáltam azt is, hogy a mentést kitöröltem, mert a hét elején újra lett téve az egész op rendszerem és a mentést visszamásoltam, de simán ment hétfőtől csütörtökig. Most meg ezt írja. Valakinek valami ötlete

-
minimumgame
tag
TS-en lesz valaki a holnapi tali alatt ?

-
kozi71
senior tag
Én is gyengébb vagyok dirt pályákon, nem kormánnyal játszom. Billentyűvel nem könnyű csúsztatni a gépeket. Az jobban szokott zavarni mikor megakad a játék, elkezd visszaszámolni, és mikor újra megy rögtön megint megakad.Na ilyenkor furcsamód vannak olyanok akik előrébb kerülnek.
-
-
Ghard
őstag
Igen, jobban kihasználja a végtelen nitrót

Nézd meg még párszor a videót szerintem. A végén minden kanyarban felkenődik és úgy megy egyenesben mint a szemét. Azért 10k környékén én nem tartom magam ennyire bénának, hogy állva hagyjon.
Mellesleg előző dirt volt, ott elkentem a száját, mivel semmire nem megy a speedhekkjével, kicsúszik a francba. Ha akkora pro ott is elvert volna.(#3853) TESCO-Zsömle
Ghard89, vegyél fel, fent vagyok. -
kozi71
senior tag
Szerintem nem hekkel, csak jobban kihasználja beosztja a nitrót.
Én csak170km/h felett adok a gépnek, onnan gyorsul rendesen. Te már rögtön az elején indulásnál elhasználod egészet, így nem marad ideje visszatölteni mikorra már ténylegesen is gyorsítaná autód.Nem csak kipörgeti a kerekeket.
Kanyargós pályán sokszor kell rövid ideig adagolni. Egy alacsonyabb de folyamatos sebességgel jobb lesz az átlagod.Van egy award küldetés ahol 405km/h val kell menni reptéren. Na ott be lehet gyakorolni a használatát.
Ha elején nyomod neki akkor 350-nél nem megy tovább. De ha sokszor kicsit akkor meg lesz a 405 (Minivel). -
StormLine
senior tag
Szívesen.
Még a találkozóhoz annyit hozzáteszek hogy vedd fel barátnak legalább a szervezőt hogy a térképen megtaláljon, plusz a játékoslistából is lehet felvenni embereket és úgy tudtok chatelni Uplayen hogy ki hogy áll.(#3849) Ghard:
Gyanús, de nem tudom hogy ez elég-e ahhoz hogy banolják.A Ubi supportnak kell ticketet küldeni. Elvileg vannak intézkedések a csalók ellen. Közlemény.
-
Ghard
őstag
Mit gondoltok, hekkel a gyerek vagy nem?

youtube
Hol tudom ezt a szerencsétlent jelenteni ubisoftéknál? -
StormLine
senior tag
válasz
Flashke
üzenetére
Lőttem.

(#3829) Vityaa:
Ha csak PrintScreent nyomsz az nem menti el sehova, csak a vágólapra helyezi a képet és be tudod illeszteni pl Paintbe. De egyszerűbb ha a Uplayt beállítod, akkor egy gombnyomásra elmenti a képet. Uplayben felül klikk a fogaskerék ikonra, Settings, bal oldalon 5 menüpontból lehet választani. Válaszd ki és olvasd el mindet, mert érdemes tudni hogy mit tud a program amit gyakran használsz. Végül a legalsóban (other) ott van hogy milyen gomb megnyomására hova mentse a képet.Lehet használni a Frapset is, az is gombnyomásra menti. Én többezer képet csináltam vele The Crew-ból és több helyet foglalnak mint a játék.
(#3831) SAABPEPE:
Erre is benevezek. -
Vityaa
tag
Hogyan tudok csatlakozni ezekhez a gurulásokhoz?
-
Vityaa
tag
Az milyen már, hogy limited edition-t vettem és amit ad minit azt csak s-ig tudom tunningolni. Ha C-t akarok meg kell vennem 200 000 -ért.
-
ergepard
tag
Megvettem a nuuvemről a season pass-t végül 4000 Ft-ért.Csak megszeretném köszönni azoknak akik ajánlották az oldalt

-
Sotyks94
aktív tag
válasz
SyMbioTe
üzenetére
Először is csak az eladott kódok nagyon kis részét érinti ez, a legtöbb g2a vásárlót nem, másrészt csak azokat tiltott le, amit lopott bankkártyával vettek, harmadrészt mind a paypal, mind a g2a biztosítást vállal az ilyen esetekre. Nem tetszik hogy mostanában 1-2 csaló eladó miatt mindenki a g2a-t támadja. Szerintem ha g2a-n olcsóbb akkor ott vedd, ha nem akkor nem.
-
regener
veterán
Raid Tunerben ha a "Performance" alkatrészek felszerelése után visszamegyek "Visual"-ba akkor az esetek 90%-ában kifagy a játék exe.
Ez egyéni?
-
Vityaa
tag
Érdekes, nekem csak uplay mappám van. Azon belül semmi nincs, pedig csináltam vagy 5 képet.

-
fatal`
titán
Ezért kell a nuuvemen vásárolni, ott nem lopott kulcsokat árulnak

-
Flashke
tag
A wd kulcsok már tényleg gyanúsan olcsón voltak fent
Nem csodálom hogy az ubi benyelte. -
Bluerainbow
Közösségépítő
válasz
csaba951
üzenetére
Én tuti befejeztem a g2a és hasonlókkal. Levették az unity és a wd session passokat az uplay fiókomról. Irtam ubisoftnak , nem válaszoltak. Irtam g2a-nak , azt mondták segitenek. Ez volt január 25-én. Azóta semmi. 3 napja ismét irtam nekiek , válaszra se méltatnak. Nem nagy összegről van szó szerencsére . Pont elég ahhoz hogy tanuljak belőle.
-
ergepard
tag
Köszi a válaszokat,akkor nuuvemen fogom megvenni.

-
ergepard
tag
Sziasztok!
A kérdésem az lenne,hogy mi a véleményetek a g2a-ról?Lehet onnan venném meg a season pass-t de nem tudom mennyire biztonságos ez az oldal.
Előre is köszönöm!

-
StormLine
senior tag
válasz
SAABPEPE
üzenetére
Jöhet még.

Legközelebb ne ott lépj ki, különben látjuk hogy hol van, mert ott mutat téged a térkép bug miatt.
(Bár nem azt figyeltem elsősorban.)(#3801) swado:
Minden napszakban sokan vannak fent a külföldiek, úgyhogy több embert kéne beadnia. A portok megnyitása és pár egyéb dolog van itt leírva ami segíthet:
Seeing other players in Free Ride
- PS4
- PC
- XBOX ONE
- XBOX 360 -
CJ3
senior tag
Ha az account-al adom el a játékot akkor azt úgy lehet ugye? Név jelszó.

-
swado
tag
Hali!
Nemrég kezdtem a játékot, kb. 40-es szintnél vagyok Las Vegas-nál. A gondom, hogy alig találkozok ellenfelekkel, eddig még egy pvp meccset sem sikerült játszanom. Jó ha egy területen rajtam kívül két ember cirkál. Nem kell valami online beállítást átnyomni? Mondjuk én csak délután tudok játszani, lehet hogy ilyen kevesen vannak akkor fönt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- PlayStation 5
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Posta, csomagküldés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Konteó topic
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- További aktív témák...
- Új RAZER Kaira X For Xbox Blue Bolti ár:15k INGYEN FOXPOST
- LENOVO ThinkPad T460,14,HD,i5-6300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11,DUPLA akku
- Rackszekrény - APC NetShelter SX 48U, Fekete, 2258H x 600W x 1070D mm TAA
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- Új Fehér Gamer Gép - ASRock X870, Ryzen 7 9800X3D, 64GB DDR5, RX 9070 XT 16GB, 1TB SSD, 1000W
- GAMER PC! Intel Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 750w Gold!
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Tegnap kb. két óra alatt 20-ról 30-as lettem. Ilyen gyors fejlődést még életemben nem láttam pedig 1-2 játékot már végigtoltam. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
fotózd le oszd meg

Még a találkozóhoz annyit hozzáteszek hogy vedd fel barátnak legalább a szervezőt hogy a térképen megtaláljon, plusz a játékoslistából is lehet felvenni embereket és úgy tudtok chatelni Uplayen hogy ki hogy áll.