Hirdetés
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
lado269
csendes tag
Hello olvastam hogy a bètaba volt barna a navigàcio csikja az ègen es kèk van a teljes verziòba na most nekem játek közbe barnàra vàltott ez bug vagy volt valakinek ilyen jelensèg ès szerintetek ere az èl simitasra lesz javitás mert fut nekem full hd ba minden ultran de a fxx rol fel teszem 4xmss-re le esik az fps nagyon szagat vagy csodàt ne varjak amugy a jàtèk szuper bàr mèg csak ismerkedunk mert melòbol haza jövet telepitetem ès nem volt sok idöm este gurulni aki akar fel vehet lado269
-
StormLine
senior tag
válasz
Tomc1986
üzenetére
Szívesen. Jó lenne ha lenne billentyűkombináció, nekem is hiányzik, de tudtommal nincs.
Az MSAA sokat levesz az fpsből, nálam se megy úgy jól, többnyire csak a képek miatt állítom be. Azért is szoktam kiírni a képeimhez hogy milyen grafikával vannak. Az FXAA hatása az fpsre szinte nem is észrevehető, de cserébe az homályt csinál.
Találtam egy helyet ahol az MSAA előnye jobban látszik:
--- AA off ---
--- FXAA ---
--- 4x MSAA ---
--- 8x MSAA ---Ezeken a képeken Ultra, SSAO+ a többi beállítás.
-
StormLine
senior tag
válasz
czundermák
üzenetére
Engem érdekel a dolog. Ott leszek a bázisnál.
(#2193) M4rko97: Akkor xsanyi77 egyik tippje mégis működött

Úgy tűnik hogy az volt a baj hogy fullscreenben akart indulni, de úgy nálad valamiért nem megy. Az Appearance meg pont ezt állítja be.0: windowed (ablakban)
1: borderless (keret nélkül)
2: fullscreen (teljes képernyőn)Amúgy nálam bordelessben is elfoglalja a teljes képernyőt, de gyorsabban lehet alt+tabozni mint fullscreenben, és pl fórumozás közben a háttérben lehet látni hogy mi történik a játékban. Nekem is volt már hogy egy idő után kiírta hogy inaktív vagyok, de így időben megláttam.
-
M4rko97
csendes tag
hello
Sikerült meg oldanom a problémát
újra raktam a windows vele együtt a játékok/ diver mindent
ekkor meg találtam a dokumentum/thecrew/PCScalability.xml-t és ebben át tudtam írni a Appearance="1"
és így működik a játék.
Még annyi a hibája hogy ha a video beállításoknál beteszem fullcreen-ba akkor kifagy a játék. így windows módba van keretnélkül.
üdv.Márkó -
SAABPEPE
tag
Ja én nem alkatrészre gondoltam hanem visual tuning mikor tuningold erre a kettő állapotra akkor össze rakja a kocsit aztán max: festés, belsőtér, matrica meg felni aztán ennyi ,nincsen motorháztető, stb ami a többinél van .De javíts ki ha tévedek de mustang raid-nél meg a mclaren circuit-nál nincs ezen kívül semmi más lehetőség.

-
Asbee
veterán
Kezdem megutálni a játékot. Amit a végén az AI művel az nevetséges. Fizika rájuk nem érvényes. Havas úton izomautóval, szerpentinen fék nélkül kanyarodik minden kipörgés és csúszás nélkül. 971-es C-s Viperrel 700-as versenyen ott hagynak le ahol akarnak. Ami még egy dolog, de kilöknek ledarálnak...
-
czundermák
senior tag
Urak, holnap (dec.10.) 20:00-tól egy közös aszfaltszaggatás?
Ketten már biztosan vagyunk, aki szeretne csatlakozni a Chicago feletti katonai bázis parkolójában megtalál minket 19:50-től. Ezaze
Kikötés nincs, azzal gyere amid van, Átlagsebesség 150-200 köré lesz belőve, hogy a stock illetve a kevésbé tuningos masinák se repedjenek szét. Az útvonal a havas hegyek alatt húzódva eléri Las Vegas-t majd északra fordulva Northern Rockies mellett a hegyet megkerülve Seattle felé vesszük utunkat. Innen a végállomás San Francisco azon belül is a Golden Gate déli lehajtója.
Sok embert felvettem innen a fórumról már, aki kimaradt volna és érdekli a dolog jelezze uplay-en CzunderZ néven megtalál.
-
mlinus
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
nézd meg inkább te, borderlands 2 & deus ex magasabb pontszámokat kapott (jóval) mint bármelyik cod az elmúlt pár évben!
-
SAABPEPE
tag
Kicsit a tuningolás részén azt érezni hogy elfogyót az ihlet (lásd Raid meg a Circuit),mert egy body kits mindegyiknél az elég kevés szerintem.
-
Heavyrain
őstag
Ide írd fel magadat: Játékoslista
(Majd be fog kerülni az összefoglalóba is) -
Pacy
aktív tag
Sziasztok! Aki szeretne felvehet engem is barátnak. Szívesen kocsikázok, versengek veletek! Pacy1989
(Akit láttam hogy ki írta a nevét azt jelölöm)
-
regener
veterán
Új játék eladási toplista idehaza:
1. The Crew
2. FIFA 15
3. Far Cry 4
4. Grand Theft Auto V
5. Counter-Strike: Global Offensive
6. Minecraft
7. LEGO Batman 3: Beyond Gotham
8. Dragon Age: Inquisition
9. Assassin's Creed: Rouge
10. Call of Duty: Advanced Warfare -
rudii
tag
Új Team Speak 3 szerverünk van.
IP: onyx.voic.in:6390
Pw: alma
Továbbra is szeretettel várunk minden kezdő és profi sofőrt társaságunkban.
-
lado269
csendes tag
Most telepitem nem sokára gurulok egy köre ha valaki csatlakozna lado269 vegyen fel koszi
-
HRC95
tag
Folyamatosan bontódik a kapcsolat a uplay-el és kezd a t*köm ki lenni az egésszel mert ma még 10p nél többet nem sikerül egyhuzamban játszani... fél 4 óta próbálgatom de egyszerűen f*s
Másnál is rossz vagy csak nekem van szerencsém 
-
StormLine
senior tag
A statisztikákat részben javították, majd még dolgoznak rajta. [link]
-
Assdak
őstag
válasz
Goodwillie
üzenetére
Hát engem a Forza pl kb 2órára kötött le. Grafikára jobb, de élményre szerintem a Crew közelében sincs.
-
balika011
senior tag
Valakinek sikerült életet lehelnie a játékba wine-al?
-
Goodwillie
csendes tag
válasz
Meridius11
üzenetére
Koszonom a valaszokat! Esetleg tudtok par ervet mondani hogy miert a Horizon 2 legyen?

-
Meridius11
aktív tag
válasz
Goodwillie
üzenetére
Forza, nem is kérdés. Bár nem tudom hogy mennyit butítottak az X1 verzióhoz képest.
-
HRC95
tag
válasz
Goodwillie
üzenetére
Ez egyértelmű
Persze, hogy horizon 2. -
Goodwillie
csendes tag
Szep napot mindenkinek!
Ket jatek kozott gondolkodom karacsonyra, xbox 360ra.
A Forza Horizon 2 es a The crew kozott. Vannak olyan gamerek akik mindkettovel jatszottak es mik a tapasztalatok? Melyiket erdemes venni?
Koszonom elore az informaciot!
(Ekezetert elnezest telefonrol vagyok
) -
mlinus
őstag
Colorado Brawl mekkora egy verseny! 67 perc volt egy 370z-vel. Remélem több ilyen van!
-
fatal`
titán
válasz
tomsolo
üzenetére
Én is hasonlóan gondolom.
És a másikfelével is egyetértek, a kettes pontot mondjuk még nem figyeltem meg, az külön vicces (gondolom azért csinálták, hogy ne terheljék a szervereket).
Én azt nem értem, hogyha megszakad a kapcsolat, akkor a single küldetéseket miért nem lehet vinni... Mondjuk annyi előnye van ennek, hogy így legalább jobban tudják szűrni a csalókat, kérdés, hogy foglalkoznak-e vele majd...
Remélem azért néhány év múlva mikor lelövik majd a szervert, előtte egy offline patch-cset kidobnak majd.
(#2160) kozi71: Én tegnap este ide is beillesztettem, hozzászólásként, ezekszerint páran nem olvasták.

Állítólag a statisztika az új verzióval sem jó, de majd otthon megnézem. A régiek nyílván elvesznek.

-
ricshard444
veterán
Hogy lehet jó képet csinálni? 0 a Fov, így a kocsi alig van benne a képben.
-
tomsolo
addikt
-
fatal`
titán
Gondolom a tegnap bejelentett frissítés húzódott el egy kicsit.
-
Tomc1986
csendes tag
válasz
ricshard444
üzenetére
A lvl. nem számít csak 'pénz' kell hogy kocsit vegyél.
Egyébként meg ez is a warezolást fogja segíteni, hogy töketlenkednek.Nem is értem manapság nem tesztelnek ?! (nem csak erre a játékra értve) -
ricshard444
veterán
válasz
szami777
üzenetére
Egyértelműen kijönne akkor a tört verzió.
A játékról nekem összességében pozitív a véleményem, lehetett volna minőségibb alkotás, de így is kellően élvezetes. A sztori rövidsége és az egyelőre elérhető 24(?) kocsi viszont nem igazán tetszik. Lvl 50-n hány kocsi elérhető kb?
-
Tomc1986
csendes tag
válasz
enforcer12
üzenetére
Én meg a Season Pass -t vettem meg most és azt hittem már átvágtak , hogy nem enged fel szeróra

-
djculture
félisten
A nagy pakolgatás a konzolokszervizében ezért volt ugylátszik: [link]
Két és félmilliárd áfát csalt el csak a cég..
-
Tomc1986
csendes tag
Nyugi nekem is. Meg olvasom az ubi fórumát, hogy mások is fel vannak háborodva, hogy nem tudnak bejelentkezni. Megint csak GG ubisoft

-
enforcer12
csendes tag
Sziasztok jelenleg megy a szerver mert nekem 0_1es hibát ír a crew?
-
Tomc1986
csendes tag
Egyébként találkozott már valaki esővel a játékban ? Hóesés van a hegyekben, de esőt még nem láttam, lehet nincs is, mert már 50 es vagyok nem volt még.

Azért a fejlesztők megerőltethették volna magukat kicsit. A NFS Rivals ennyiből is jobban néz ki.
Ha ezt a bejárható területet tennék be a NFS be akkor már azt mondanám egy tökéletes játékról beszélünk. Meg mondjuk a tuningot sem így képzeltem el, hogy kiválasztod a kategóriát és kész is a "nagy átépítés". (nem bétáztam).
A hangok sem stimmelnek nagyon pl. a kocsiknak full fordulaton miért nincs tiltása ?! Remélem ezt idővel javítják.
Nem arról van szó hogy elégedetlenkedek, de lett volna még lehetőség ebben a játékban.
+ pont azért a kedvenc autóim legalább benne vannak. (Aventador és ZR1. )

-
tomsolo
addikt
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Ja gyorsan el lehet érni kérdés, hogy kell-e.
Tegnap lenyomtam egy 400 km-es Dirtet, több mint másfél óra volt és nagyon nagy élmény volt keresztül kasul száguldozni Amerikán, még az idióta AI sem zavart annyira sőt jó érzés volt lelökdösni a szakadékokba, híd alá... -.-
Viszont olyan 1 óra vezetés környékén megdobbant a szívem mikor azt láttam, hogy az AI nem arra kanyarodik el mint amit nekem mutat a GPS, de szerencsére kiderült az enyém a rövidebb út.

-
ADAM1337
nagyúr
Sziasztok én is csatlakozok a játékhoz aki szeretne gurulni vegyen nyugodtan fel cars1dA a nickem in game.
-
Tomc1986
csendes tag
válasz
StormLine
üzenetére
Köszi szépen a választ. Közben én is rájöttem hogy ki lehet pipálgatni, csak azt hittem esetleg van billentyű kombináció az eltüntetésre.

Amúgy élsimítással nem esik le az fps es ? Mert nálam ha rárakom akkor szinte játszhatatlan. Anélkül ultrán megy akadás nélkül. ( i5. Gainward gtx 760. 8 giga ram.) -
batai15
félisten
válasz
ricshard444
üzenetére
Nem.azok kapják meg ingyen a többieknek játék beli pénzért kell meg venni.
-
ricshard444
veterán
Aki majd szeretne, vegyen fel: ricshard444
-
ricshard444
veterán
Ha jól értelmeztem, akkor a Season Pass nélküli játékosok, már nem kapnak új kocsit a játékba igaz?
-
IntelKiller7
nagyúr
Isten áldja a NAVot...
1 hete rendeltem meg a játékot Konzolok szervizénél. Erre rá következő nap a NAV ellenörzést tartott náluk 2 napig, én nem nem tudtam, hogy miért nincs még mindig itt a cucc. Elvileg holnap megjön, és végre én is tudok már játszani
Ahogy néztem elég gyorsan el lehet érni a LVL 50-es szintet :-/
The Crew Hungary csoport: [link] csatlakozz, ha van kedved.
-
szami777
addikt
válasz
M4rko97
üzenetére
Van pontos hibaüzenet, bővített hibaleírás?
- Uplayt+ a játékot futtasd adminisztátorként
- Ellenőrizd a fájlokat, majd töröld ki a PCScalability.xml fájlt a Dokumentumok\The Crew mappából. (előtte csinálj bizt. mentést a fájlról)
- uplayen belül, hálózati beállításoknál kapcsold ki a pc proxy kapcsolat engedélyezése az interneteléréshez részt.(ha nem segít, állítsd vissza)
Több fórumon a 2. bekezdésben lévő PCScalability.xml törlése nyújtotta a megoldást, szóval az 1. és a 2. bekezdést csináld meg, utána próba. -
M4rko97
csendes tag
válasz
szami777
üzenetére
hello
Bocsi
Gépem:phenom x6 4 gb hd 6870
Igen eredeti ma vettem.
El indul csak van egy oroszlán hang az kb 2-3 másodperc közben fégig fekete hátér és utána kirja hogy a program nem válaszol a windows szol ha talált megoldást.
a vga driver 14.9 a direkt-x meg 10 june
üdv.:Márkó -
M4rko97
csendes tag
válasz
ricshard444
üzenetére
hello
Még mindig nem jó a crew
ugyan úgy fekete háttér és a program nem válaszol.
Probálozásaim: új retettem:driver,játék,direkt-x,
a gépet még nem ( 64 es windows van.)
ricshard444
veterán
Igen, itt is csak füves vagy fás területen esik be, ráadásul a VGA OC-ra is gyengén reagál 53--->56 fps, pedig semmi látható oka nincs rá, hogy beessen, dehát nem elegek ezek a kártyák a stabil fps-hez

Amúgy olyan a játék amilyenre számítottam, de majd írok holnap beszámolót.
-
Asbee
veterán
válasz
ricshard444
üzenetére
1500-re húzott 970-el is füves dombos helyen, külső nézetben 4x msaa-val be tud esni 54 körülre. Proci 4,6-on. Hála istennek itt ritka.
-
ricshard444
veterán
Sajna a VGA-t eszi meg a játék egyértelműen, a proci pedig szépen szalad, csak a nitrogén elfogyott..

-
M4rko97
csendes tag
hello
Még mindig nem jó a crew
ugyan úgy fekete háttér és a program nem válaszol.
Probálozásaim: új retettem:driver,játék,direkt-x,
a gépet még nem ( 64 es windows van.)
dunc
nagyúr
válasz
hszilard666
üzenetére
De a procija gyatra! "Intel Xeon X5650 @ 4.5 GHz"

-
UFO1
senior tag
válasz
freeknight
üzenetére
Árak újra!
Nuuvem a nyerő!
-
hszilard666
veterán
válasz
ricshard444
üzenetére
Akkor ott valami problem lehet mert nálam tökéletesen fut , csak akkor röcög egy picit ha seedelek vissza a virágboltba. Nem lehet hogy a procid karcsú hozzá?
-
ricshard444
veterán
válasz
ricshard444
üzenetére
Sikerült nagy nehezen belőnöm a kormányt, viszont nagyon gyérül fut. A tuningolt 780Ti -vel 4x MSAA mellett néha 50fps, ez azért eléggé lehangoló a látványhoz képest, ami mellesleg azért szépen fejlődött szerintem a bétához képest, vagy csak az emlékeim fakultak meg.
Fov-t tényleg csak több monitorral lehet állítani?
-
ricshard444
veterán
Végre felmászott, de hol a 900 fokos kormány fordulás? G27-m van, bétában tökéletes volt, de most csak 200 fok és kegyetlenül nem lineáris akárhogyan állítom...

-
fatal`
titán
válasz
Joe Swanson
üzenetére
PayPallal fizess, kártyával nem megy csak braziloknak.
-
csaba951
veterán
válasz
Joe Swanson
üzenetére
1) A brazil nyelv olyan nehéz, hogy még a brazil se beszélik!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
2) Google fordító mire jó szerinted?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

Másnál is rossz vagy csak nekem van szerencsém 
Persze, hogy horizon 2.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)