Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vityaa
tag
Hol tudok Mclarent venni?
-
Elmör
őstag
válasz
Flashke
üzenetére
Sorry már megcsináltam, tényleg nem volt olyan jó buli, főleg hogy csinálhattam volna egyszerre 2 awards-ot is, ha végig bumper nézetben megyek, ajánlom ha még nem csináltad meg azt az award-ot, amiben ezt a nézetet kell használni a több féle típusnál, akkor érdemes ekkor.

Ma végre megvettem az utolsó kocsit is ami elérhető volt eddig, minden spec megvan az összeshez, úgyhogy most rágyúrok a napi bevételre meg az awardokra meg, hogy az összes skillt megpróbáljam legalább, ha nem is platinára.

-
Mike Farrel
tag
válasz
Csapoati
üzenetére
Én imádom a D-s H1-et. Főleg a napokban szórakoztam mikor rászántam magam 1-2 pvp-re aztán a hülyék a matchboxokkal akartak ide oda toligálni a pályán, aztán mikor nekem jött én mentem tovább ő meg tolt egy piruettet. No meg ha krúzolunk és jön valami kis seggdugó lökdösődni akkor is elő szoktam venni a téglámat még P-ben is, aztán egy két pofon és tovább is áll (volt rá párszor példa
). Szóval jó ha kéznél van az a H1. 
-
Ghard
őstag
válasz
Csapoati
üzenetére
Igen, a stock jó. Kipróbáltam a Koenigsegg-et is stockban és a Ferrarit is, utóbbi érezhetően jobb volt....
Ps4 karral játszok, szóval meg tudnám tartani értelmes határokon belül, de vicc, hogy képtelenség. Gridben is sokan szidták az Agera R-t, de ez nem is kezdett felszállni 300 után. (400 után se.) -
Ghard
őstag
válasz
RichieTri
üzenetére
Hogy milyen a LaFerrari, azt inkább egy assetto corsában nézném meg, vagy gran turismo 7ben. Nem várok szimulátort itt, de nem kicsit felkaptam a vizet, miután használhatatlan vackot csináltak belőle ebben a játékban. 700 volt csak az autó, de a tuningot nem úgy ugráltam össze mert már untam, inkább megvettem.
Igaz csak HC-n mentem eddig, ma kipróbálom a többit, de kétlem, hogy ezzel sokat javulna.(#3766) Csapoati
1 nap alatt megvolt a 700 rá, főleg hogy az utóbbi 3 napban napi 6-8 órát toltam. A hangsúly azon volt, hogy felesleges kidobás, akármennyi is volt. -
RichieTri
senior tag
...csak nem értettem az összefüggést a lebegő fűcsomók és az irányíthatatlan LaFerrari között

egyébként a LaFerrari tényleg egy hulladék. Mondjuk ha fullos dealer-perkkel veszed "csak" 700eze' az ára.
ha ilyen vinnyogó gépre vágysz sztem a Pagani jó választás lehet. bár annak is táncol a hátulja, de azzal még lehet futamot is nyerni (sportban <- hozzáteszem)sztem amúgy full assistban ugyan van némi különbség az autók között,de igazán sport/HC módban jön ki.
-
Ghard
őstag
válasz
RichieTri
üzenetére
Már nincs hova szintet ugranom. Szóval nem a játék hibája, hogy egy ilyen autót nem lehet vezetni, aha értem.
Ha rontani akarnám a hangulatot, képek nélkül minimum 3 oldalt írnék logoutra, mindenféle trollkodás nélkül, hogy miért ne válasszák ezt a játékot.
Egyébként meg csak megjegyeztem, hogy ablakon kiszórt 1 milla volt ez, talán így más nem esik ebbe a hibába. -
Flashke
tag
Érdekes dolog történt ma reggel mikor beléptem.
Azt írta, hogy megvan az összes awards
De mikor újra beléptem már az előző napit mutatta ez mi akart lenni? bug? -
RichieTri
senior tag
az hogy egy alapból szar autót nem tudsz irányítani nem a játék hibája. ráadásul , hogy ezt alátámaszd linkelsz pár lebegő fűcsomót ?! ettől nem fogsz szintet ugrani

ne rontsd a hangulatot kérlek...
nincs tökéletes játék , de az itt jelenlévők élvezik és szeretik a játékot. -
RichieTri
senior tag
-
StormLine
senior tag
Ma esett le a fizetésem 10000 alá. Másodika óta nem sok RPt szereztem és utolértek a többiek. Ha még valaki kedvet kap a 10000 megszerzéséhez, ez alapján előreláthatólag a következő hónapban akár az első 3 napra is el lehet osztani a PVP darálást és akkor is meglesz. Persze közben figyelni kell naponta a rangokat, másodikán azért már legyen meg valami viszonylag magas.
-
Ghard
őstag
Ez a játék annyira szar, hogy már jó.
Megvettem a LaFerrarit, 1280 tuning, jó olcsó volt, na megnézem mondom. 300 felett lebeg a hátulja, de annyira, hogy ha olajon menne, az jobban tapadna. És akkor a nitro az kb kézifék helyett tök jó.
Pont így lebeg mint ez a halom fű:

Mindegy, R34et már felhúztam, ezzel legalább lehet nyerni is. -
válasz
DjEszti
üzenetére
Vegyél fel sok barátot és küld el őket az 1-nél több órás faction mission-re. Ezekből összesen 10 van és ha mindegyik nyer 3 óra alatt ~140k-t összetudsz szedni belőle. Rámész faction missionre/Send friends/kiválasztod őket és launch mission. Ha elküldöd őket figyeld a verseny minimum szintjét. Pl. Ha egy versenyhez min 74-es Lvl kell akkor el kell küldened egy Lvl 50-es barátot ill. egy minimum 24-es szintűt, hogy biztosan megnyerjék. A valóságban nem lesznek elküldve, tehát akit elküldesz nem kell megcsinálnia ténylegesen az 1 órás versenyt, automatikus teljesen. Ahhoz, hogy 2 barátod tudj küldeni ki kell fejleszteni az egyik perket 1-es szintűre, ezzel 2 barátot küldhetsz ami az esetek 99.9%-ban elég, hogy megnyerjék. Különböző perkekkel lehet fejleszteni, hogy több pénzt adjon ezt maximum 160.000-ig lehet fejleszteni.
Barátokat innen tudsz felvenni

Még PvP-vel lehet pénzt gyűjteni, de én azt még nem annyira ismerem.
-
DjEszti
tag
Hali!
Új vagyok jelenleg 20as szintű, a kérdésem az lenne hogy hogyan tudok több pénz szerezni?
Van pár verda amit megvennék szívesen.
Valami5let?
-
Ghard
őstag
Mikor szoktatok közös versenyt szervezni?
Ma többet voltam levegőben, mint a földön, de legalább 1200 felett van 3 kategória... -
amadeuxs
tag
válasz
Mike Farrel
üzenetére
nem tom, valakinek itt mar megvan a pack, nekem megvan a season pass is es meg nincs pack, tiszta hulyeseg. ennyit az elonyeinkrol.
-
Mike Farrel
tag
válasz
amadeuxs
üzenetére
Nem, és nem is fogjuk azoknál hamarabb megkapni akik sima dlc-t vettek. 12-én jön mindenkinek az új car pack. Amennyire én tudom ubifos olyan indokkal jött, hogy nem tudnak az sp-sek meg a többiek között különbséget tenni. Ezért eltolták nekünk is egy héttel a megjelenést. Amúgy elsejére volt ígérve.
-
amadeuxs
tag
amugy akinek megvan a season pass az mar megkapta a kovetkező car packot? mivel nekem meg nem jott meg, koszi a valaszt
-
RichieTri
senior tag
válasz
SAABPEPE
üzenetére
X1-re már kint van a pack,DE nem maradtatok le semmiről.
Kicsit bővebben-
Saleen. iszonyatosan gyorsul, talán az egyik legjobb. P-ben és C-ben is. Ráadásul C-ben nitróval nem kapar el(ez lehet , hogy glitch). Viszont nagyon nagy ívben kanyarodik vagy csak nagyon lassan fordul be a kerék(mint egy terepjárónál) erre még nem jöttem rá. Ráadásul ha nagy sebességgel bemész egy kanyarba akkor egész egyszerűen elcsúszik mintha földúton lenne.A merci annyira botrányosan szar, hogy arra nem is pazarolnék szót. a két meglévőhöz képest egy ócskavas.
Az alfa talán városi pályákon lehet ütőképes. fürge, viszonylag stabil farral. Ráadásul elég szűken lehet venni a kanyarokat vele.
Ezen kívül semmi kozmetika és semmilyen más cucc nem jött a Speed Car Pack-l. Erre a névre egyedül a Saleen lehet méltó

-
Ghard
őstag
Ezt én is néztem, hogy plusz pontot lehet belőle venni. Gyorsan el is költöttem a maradékot erre, így ki tudtam maxolni az autóra vonatkozókat + maradt még kedvezményekre is.
Most 1195ös az autóm, tényleg csak "kipörgetéssel" tudom fejleszteni? Ha nem lvl50es alkatrészt sikerül nyernem, máshol meg sem tudom venni? Hát ez valami fantasztikus...
-
PcCar
tag
Sajnos én is elkövettem azt a hibát, hogy a "kék kreditek" egyharmadát nem perkekre költöttem.
Perkeknek fontos szerepük van, az autó képességeinek növelésében, különböző kedvezmények elérésénél, stb..
Perkeket csak kék kreditből tudsz vásárolni, amiből nem fog adni többet a játék, nem tudod visszaváltani, újakat csak "valódi" kreditből tudsz vásárolni.
-
Elmör
őstag
Igen.
Úgy szoktam megoldani, hogy elkezdem a legerősebbel abból a csoportból amit fejleszteni akarok, ha nem adja be az 50-est akkor előveszem a leggyengébbet amivel még lehet teljesíteni platinumra, aztán ha bead egy 48-as vagy 49-es erősségű alaktrészt akkor váltok, mert általában annál hamarabb megadja minél gyengébb kocsival tudod teljesíteni, főleg ugratásokkal lehet ezt jól alkalmazni meg slalomnál. -
Ghard
őstag
Eljutottam lvl50re. Jól sejtem, hogy a legegyszerűbb mód a kocsi fejlesztésre a skillek teljesítése platinumra?
Egy faction váltásnál kaptam 100,000 kék kreditet, ez csak egyszeri volt? Elég sok mindent tudtam venni belőle.
Épp most előjött egy bug, minden kocsi ráfagyott az utakra, csak áll az egész forgalom mindenhol, rendőrök is
-
válasz
minimumgame
üzenetére
Jaja és el is fogadnám, nagyon jól néz ki, meg valószínű jól is megy.

Magyar hír a Focus-ról.
-
RichieTri
senior tag
A saleen brutális,jól kezelhető viszont szarul kanyarodik
A merci egy fos
Az alfa perfben lehet,hogy jó lesz...
Ma csak az első 2 vel toltam. -
minimumgame
tag
Ma megérkezett az új Focus RS

[link] -
Flashke
tag
válasz
Mike Farrel
üzenetére
Igen nem egyszerű, ha be van kapcsolva a collision is, mert akkor jön az agyvérzés nálam is. de szerencse hogy a többség kikapcsolja, mert akkor az első kanyarban tömegszexvan egyből

Factiont én sem szeretem a csaló ai miatt 1-2 kanyarban elengedem, a gázt vagy egy kicsit fékezek és már meg is előzött hiába volt lemaradva 15mp-re.. De köszi
(#3729) StormLine
Én sem értem közben pvpzgettem még egy kicsit completion most már 379 utána kaptam 2 awardot is és maradt annyi szóval rejtély... -
StormLine
senior tag
válasz
Flashke
üzenetére
Persze, a sztorit végignyomtam az első pár napban. Nem tudom hogy pontosan mitől nő a completion, nekem összevissza csökken meg nő. Az logikus lenne ha az award pontok százaléka lenne, mivel abban a sztori is meg szinte minden hasznos dolog benne van. De mivel a statok és az awardok egy része is bugos, így nem lehet megmondani.
-
Mike Farrel
tag
válasz
Flashke
üzenetére
Csodálom a kitartásotokat bakker.
Ez az a dolog ami nekem soha nem lesz meg, mert a factiont is meg a pvp-t is leírhatatlanul rühellem és türelmem sincs hozzá hogy én másokkal versenyezgessek, főleg ha a collision is be van kapcsolva (olyankor szét tudnám verni az egész gépet, meg elgondolkodom azon is minek vettem én ezt meg
). -
tomsolo
addikt
válasz
csaba951
üzenetére
Én is most tudtam/sejtettem meg hogy a uplay már magyarul is "beszél".

Egyébként legalább 6 éve téma uplay fórumon hogy legalább a béta/demó itemeket el lehessen távolítani - erre innoválták az elrejtést mert továbbra is az a policy náluk, hogy amit aktiválsz az _örökre_ ott marad.
Ha 2 Crew kódot aktiválsz be akkor lesz 2 teljesen különböző Crew játékod saját mentésekkel etc...(eljobb az ebben, hogy mivel nincs sharing mint a steamnél uplay rögtön kilép ha egy másik helyen ua az acc fellép - tehát még arról sincs szó hogy egy kontón különböző emberek játékai lennének.)
-
DjEszti
tag
Értem köszi

-
csaba951
veterán
válasz
DjEszti
üzenetére
Nem próbáltam még, de gondolom arra jó, hogy mindenféle ellenszolgáltatás nélkül töröld az adott játékot a fiókodról. Eladni/újra aktiválni nem tudod, mert érvénytelenné válik a kód. Arra jó ha valamiért annyira haragszol egy játékra, hogy nem akarod többé a fiókodon látni. Olyan, mintha bedobnád egy óriási darálóba, megsemmisítésre!

-
DjEszti
tag
Hali!
Uplayen van egy olyan opció hogy kód visszahívás.
Ez azt jelentené hogy eladhatom a játékot ami már nem kell? Pl Crew cd keyhez rendeli a szintet vagy uplay profilhoz?
-
csaba951
veterán
válasz
StormLine
üzenetére
1) Na ebből megint botrány lesz, mert egyértelműen nem tartják be amit saját maguk vállaltak!
One-week early access to all add-on car packs. <-> February12th for all players on PC.2) Pontosan tudják, hogy kinek van beaktiválva SP, kinek nem. Ez alapján pofonegyszerű csak azoknak engedélyezni, akiknek SP van. Mágikus módon ezt tudják is alkalmazni a konzol változaton.
-
StormLine
senior tag
válasz
Flashke
üzenetére
Szép eredmény az is. Az RPre és a pénzre gondolok, nem a 377 %ra.

Amúgy éjfél/1 óra körül frissülnek a rangok és akkor kapjuk a faction spoilst (fizetést) is (belépésnél).(#3713) RichieTri:
Állítólag technikai okból. -
RichieTri
senior tag
Jól láttam, hogy ma jönne PCre a speed pack,DE eltolják.12.-re?
Az X1 és PS4 meg ma már tolhatja ?!
-
regener
veterán
válasz
Csapoati
üzenetére
Ja igen persze, reggel van még

GBZorSmizzeY
Tehát maximum 10db küldetésre ellehet küldeni az ismerősöket (nekik nem kell semmitsem csinálni, ez ilyen elméleti elküldés csak), ajánlottak a min 60perces küldetések (egészen a 4órásig), ezekből pont 10db van.
Elküldés után 3óránként lehet aratni ami 3 óránként jelent olyan 140+ ezeret (vannak erre perkek hogy többet adjon, max 160-ig feltolható).
Az elküldésnél fogyelni kell az adott küldetés szintjére pl. 54-es, akkor arra elkell küldened egy 50-es ismerőst ÉS ehy minimum 4-es ismerőst hogy 100%-osan sikerüljön. (Van olyan os hogy nem ha nem volt meg a 100% szintegyezés.)Ezenkívül minden verseny vagy Skill ikonjára kattintva behívhatod a Wiki-t, ami elmagyaráz mindent. Ezt persze ESC megnyomása után is elérheted a mobilban.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
regener
üzenetére
Na meg még a pénzhez annyi, hogy a Faction Missionöknél a Send Friends funkcióval virtuálisan el tudod küldeni a barátaidat a teljesítésükre, amiért elég jó kis pénzt kaszálhatsz be pár óránként. Nekem nincs túl sok barátom (10-15 kb), de napi kétszeri elküldéssel olyan 200 ezret kasszírozok.
-
regener
veterán
válasz
GBZorSmizzeY
üzenetére
Előről kezdés: nem lehet.
Játékosok: jobbra a Téma tudnivalókban a kép alatt.
Pénz: PvP (4-5 percenként 15ezer+, NY-i Fugitive Raid-es Faction misszió (28perc alatt 80+ ezer).Ha a sztori érdekel akkor csináld meg újból a Story missziókat, a térképen erre lehet szűrni oldalra lapozva.
-
GBZorSmizzeY
csendes tag
Sziasztok!
Vásároltam egy accountot, csak az a baj h lvl 50-es, újra lehet valahogy kezdeni a játékot?
Plusz keresnek játékosokat, vagy egy társaságot, akikkel lehetne együtt játszani, mivel egyedül hamar megunom. Még az lenne a kérdésem, hogy ti pénzt hol szoktatok farmolni? Mivel van egy küldetés ami 80ezret ad, de az elég hosszú.Játékon belül a nevem: GaborCREW
-
Elmör
őstag
Van ebben a játékban is olyan funkció mint amit volt TDU-ban, hogy valami gombot kellett nyomni és előjött egy gyorsulásmérő meg max sebesség mutató?
-
StormLine
senior tag
válasz
Csapoati
üzenetére
Az utolsó 2 bonus amit csináltam átlógott 31.éről tegnapra, de azokért nem járt RP. Azon kívül egyet se. A pénz/RP kis része a barátok küldéséből jött, a nagy része pedig PVPből.
Nem számoltam hogy hány verseny volt, de kb 10 órába telt. Ha ebből/pénzből/RPből indulunk ki akkor úgy 100 verseny lehetett. Direkt nem a rövideket válaszottam folyton, hanem összevissza, úgyhogy nem volt olyan unalmas. -
Elmör
őstag
válasz
SAABPEPE
üzenetére
Nagy rajongója vagyok a sorozatnak, még anno az NFS U2 meg ennek az első része után esett a választás meg a tuning a Hondára, de ahogy a játékok úgy a filmek is átalakulnak, ebben már rohadtul nincs tuning és az autó is egyre kevesebb, inkább csak lövöldözésre meg akcióra megy rá, de önmagában persze jó filmek, csak összességében szomorít el, hogy lehet jobb lett volna a második résznél abbahagyni és egy másik filmcímmel elkezdeni a 4. résztől, mert a 3. driftes rész meg totál elüt a többitől, mégha időrendben be is tudták suvasztani valahogy. Úgyhogy tuti megnézem moziban majd premierkor, csak már ez sem ugyanaz.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- Háztartási gépek
- Egyre kevesebb döntést hagy az AI az ember kezében
- Gyúrósok ide!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Apple asztali gépek
- Programozás topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mikrotik routerek
- Star Citizen
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M1 Pro (2021) 16GB/500GB szép állapot 90% akku 265 ciklus
- AMD Ryzen 9 9950X3D2 4.30GHz
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 32GB/512GB megkímélt 83% akku 158 ciklus
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16" M1 Max (2021) 32GB/500GB SSD használt, 88% akku (229 ciklus)
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 32GB/512GB szép állapot 91% akku 111 ciklus
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11G I 8-16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Titanium Gray Karcmentes állapot 12GB RAM 2027.06.22. garancia
- Samsung Galaxy A70 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szerintem is ritkán járnak arra magyar turisták .![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

). Szóval jó ha kéznél van az a H1.
De mikor újra beléptem már az előző napit mutatta ez mi akart lenni? bug?