Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
-
Mobilarena
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gigi01
őstag
Kormánnyal milyen a játék?Gondolkodom újra egy G27-ben.
Persze nem ez lenne a fő játék,van pár szimem már.
Nem versenyre gondolok,csak úgy gurulgatásra,kuplung,váltó használattal. -
Flashke
tag
válasz
minimumgame
üzenetére
egy kicsit belenyúltam

-
Ghard
őstag
Van kedve valakinek pvphez?
-
-
amadeuxs
tag
sziasztok, ma este sikerult vegre kiprobalnom az uj verdakat, az alfa nagyon meggyőző, de egy gyors kérdés, nem tapasztalt valaki az utolso frissites utan tapasztalt valaki fps droppokat vagy hirtelen belaggolásokat???
koszi a valaszokat.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
sunny84
üzenetére
Tedd windowed-ra borderless megoldással és akonfig fájlban írd át a felbontást 1280*1024-re. Én is így jártam el az 5:4-es monitorommal és működik.
Ez a konfig fájl: C:\Users\%username%\Documents\The Crew\PCScalability.xml
S ezeket írd át:
DesktopResX="1920" DesktopResY="1080" to DesktopResX="1280" DesktopResY="1024"Width="1920" Height="1080" to Width="1280" Height="1024"
-
sunny84
senior tag
én csípem ezt a játékot nagyon , gépem is bőven megvan hozzá maxra húzva .. csak mivel normál 19" lcd m van így a felbontás érdekes 1280 x 720 v. 768 v. 800

-
CtiveR
tag
Újabb probléma
meg is van a játék, haveromnak is, de a haveromat mindig kidobja a játék hogy a crew működése leállt. Amint leteszi magát a mapra leáll, nekem semmi baj sincs. Mi lehet a megoldás? :/ -
CtiveR
tag
Srácok valaki tudna segíteni? Haveromnak próbálnám megszerezni a Crew-t és lenne is egy ember aki eladná, viszont hogy működik itt a csere? Ha jól tudom van mód a kulcs visszahívására, ami úgy működik hogy azt a kódot be tudom aktiválni egy másik accountra? vagy csak account csere jöhetne szóba? Nem nagyon bízok az ilyesmibe hogy tényleg megkapom e vagy ilyesmi de ez a kulcs visszahívós dolog érdekelne.
-
regener
veterán
Most döbbentem rá hogy a Steammel is tudok fotózni, akkor mostantól oda pakolom a képeket

-
Csapoati
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Az a szomoru, hogy az Ubi a 2000-es evek kozepen tok jo ceg volt. Aztan jott az Assassin's Creed... Sajnos mindket TDU es a Crew is egy csiszolatlan gyemant, mennyi mindent ki lehetett volna meg hozni beloluk.
-
regener
veterán
Hogy lehet növelni a vérdíjat amikor köröznek?
Szereztem 2 csillagot, 1 rendőrkocsit összetörtem: 2186$
17percen át 5 csillag, összetörve 15+ rendőrautó: 2186$
Mind a kettő Raid kocsival csinálva.What? xD
-
StormLine
senior tag
válasz
StormLine
üzenetére
Összegyúltünk páran a lobbyba meg TSre is és végigmentünk az új pályákon. A játékmód tetszik, de a pályák nem győztek meg. Azért majd még teszek velük egy próbát.
(#3965) Ghard: Azt hogy miért törlik a Ubi fórumból már linkeltem korábban: Közlemény. Azaz el akarják kerülni hogy más is késztetést érezzen a csalásra.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
tomsolo
üzenetére
A hack-biztos nem azt jelenti, hogy a hack útján elért fals eredményeket automatikusan törlik, hanem azt, hogy nincsenek ilyen eredmények. Ez idő és pénz, amiből közvetlenül nem származik bevétel.
Az Atari-t a részvényesek facsarták ki, ezért vált azzá a pénzéhes zsugori céggé ami a TDU-kból se volt már képes rendes játékot csinálni. Az UBI meg alapból is egy sz*rrágó cég akik idén bőven meghintették a gamerek asztalait trágyával. Ez se lett kivétel...
-
tomsolo
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
> Egy hack-biztos rendszer kidolgozása évekbe telik.
Miután minden adatot rögzítenek a szerveren - még ment pályaadatokat is - biztos ultra nehéz lenne megírni rá egy összevetést.
Atari is dettó ilyen mamlasz módjára csinálta.
-
Ghard
őstag
válasz
StormLine
üzenetére
Ha elér a végére, pedig amúgy lehetetlen lenne, akkor mi sem egyszerűbb=automatikus bann.

Pénz nem volt normális anticheatre, de ez elég egyszerű lenne. Sok skillnél is ilyen eredmény van: 44551517781. Ez se normális, és az se, aki kapásból nem tiltja le az ilyen accountot.
Beküldtem videóval a múltkori hekkert, aminek már egy hete, és ebben a pillanatban is new státuszban van az ügy az ubisoft supporton. Le se szarják, de a community forumról 2(!) perc alatt törölték a hozzászólásom az üggyel kapcsolatban.
Amúgy egy jó hosszú körpálya is megtenné, mert a mostaniakkal fárasztóan sok kört megy mire lejár. -
StormLine
senior tag
Normális játékmenettel lenne hely bőven, de mi van ha a modderek vagy cheaterek valahogy mégis eljutnak a szakasz végére? Mindenki nyer? Mindenki kiesik? Fejlesztőként nem akarnád hogy túljárjanak a programod eszén ha olyan egyszerű rá a megoldás, hogy az utolsó CP után átirányítod az elsőhöz. Akkor már körpálya.

Lehetne hatalmas körpályát csinálni ami olyan nagy hogy normális játékmenettel úgyse mennek körbe, akkor szakasznak érzékelnék. De akkor is le kéne tesztelni az egész pályát. Aki pénzért fejleszt az meg gondolom nem szán rá annyi időt ha a játékosok nagy része úgyse látja a pálya nagy részét. De én lehet hogy csinálnék, mert a tesztelés egyben krúzolás is lenne.
-
G@be22
tag
Sziasztok, unlockoltam UPLAYben az "Elektromos Izzás" cuccot, de nem találom sehol... ti tudjátok merre van?
-
StormLine
senior tag
Ahol x időközönként veszítesz életet ott muszáj körpályának lennie, mert nem tudják előre hogy annyi idő alatt mekkora távolságot tudsz megtenni. Ha checkpointonként veszítenél akkor lehetne sprint is, de itt ugyebár nem úgy van.
(#3957) regener: Te már ott laksz a sósivatagi táborban, annyit vagy ott mostanában.

-
Ghard
őstag
válasz
regener
üzenetére
Úgy, ahogy az összes eddigi autós játékban

Mondjuk ez is körbemegy, de látod a lényeget a bal felső sarokban. -
StormLine
senior tag
Végül összejöttünk 4-en, jó futamokat toltunk.

Ma 20 órakor pedig eliminator lesz a program. Találkozóhely nincs, mert privát PVP lobbyban leszek, úgyhogy aki jönni akar írjon rám Uplayen 20 órakor. 8-an elférünk a lobbyban, úgyhogy végre nem kell crew-kkal szarakodnunk.
Előreláthatólag végigmegyünk majd az összes régión. -
Ghard
őstag
Remek az új patch. A pvp lobbykra az embereket ugyan úgy rosszul jelzi.
Az előbb nyertem egy versenyt, erre kapok -280at a pvp rankomra.
-
orc88
őstag
Csak szerintem élvezhetetlen a játék 35-40FPS alatt?

-
StormLine
senior tag
Térkép játékos bug. Azaz hogy az offline barátokat is zöld ikonnal mutatja a térképen mintha online lennének, meg belépéskor sokáig sorolja őket a jobb felső sarokban ha be vannak kapcsolva a social notificationök. Az előző patchben jelent meg és úgy volt hogy a mostaniban javítják.
Nem jön más a találkozóra? Csak ketten vagyunk, nem látok mást a térképen ott. Aki még jönne írjon rám Uplayen.
-
regener
veterán
Egyéb észrevételeim a mai patchről:
- élethűbbek a színek, pl a Metál festés pirosa mostmár tényleg piros nem csak valami halvány izé
- az FPS stabilabb, 4X-es MSAA-val ahol eddig 48 volt most 52-53 volt (uagynúgy tömegben L.A.)
- a kamera néha furcsán követi a kanyarodást, lassabban mint kéne -
RichieTri
senior tag
nem mondom, hogy OP a patch utáni Buggy csak éppen ma jópár versenyt egyszer sem vesztettem...
viszont a szalagkorlát olyan lett mint mikor egy vadászgép leszáll egy anyahajóra és a fékhorog beakad a sodronyokba
-
StormLine
senior tag
válasz
Flashke
üzenetére
Persze, a szerveren van a mentés.
A patchről:
Új verziószám: 409844
A térkép bug még mindig fennáll.
A 4 új faction mission:
- Midwest: Dave Z
- Mountain States: The Point Of No Return
- Mountain States: On Thin Ice
- Mountain States: The Branchu Loop
A St. Louis Setupot és a Way Out Westet még nem rakták vissza.
Az új autókat/speceket már leírtam.
Az átvezető animációkban az autóm még mindig akadozik.
Eliminator: -
Flashke
tag
Mivel 1 óra után sem kezdte letölteni a frissítést rámentem arra, hogy játék javítása most letölti újból, de ugye a cuccok megmaradnak?
-
regener
veterán
válasz
StormLine
üzenetére
Ha lerakom a tálcára akkor nekemis sokszor kell küzdeni vele hogy felhozza, ablak mód meg csak akkor játszik ha filmezek és átállítom az asztal felbontását sokkal magasabbra.
De ilyen hogy ott lent megy máshol meg nem még nemvolt

Bár már jó, de a karbantartásról nem tudtam, csak arról hogy jön a frissítés. -
StormLine
senior tag
-
StormLine
senior tag
válasz
regener
üzenetére
Megy normálisan teljes képernyőn (borderless módban), addig a menüig jutok el én is, #0_1 hibakód van, még megy a karbantartás.
Gyakran csinálja ezt hogy nem tudod felhozni? Nálam néha 2-3-szor kell kattintani a tálcán az ikonra hogy előtérbe hozza. Próbáld meg te is úgy.
-
regener
veterán
válasz
StormLine
üzenetére
De nálad elindul?
Én a kis ablakban annyit látok hogy nyomjam meg a gombot, megnyomom, menü és valami hiba amitől újra vagy kilép opciók vannak (ezek szoktak lenni).
Csak hogy átérezzétek a helyzetem:Update:
átraktam az asztalt filmezős felbontásra (2896x2172) és mostmár teljes képernyős, viszont még mindig nincs szerver. -
-
Devastate
csendes tag
Nekem letöltötte a frissítést de a játék error-ral nem enged fel.
-
Flashke
tag
Nekem nem akarja letölteni nem lehet ezt valahogy máshogy telepíteni?
-
regener
veterán
Csak 245,7MB a frissítés, nem valami sok :/
-
StormLine
senior tag
Este csapatos faction missionözést tartunk. Találkozó 20:00-kor a Mississippi Delta feliratnál:
Kipróbáljuk az összes újat, meg utána kéne egy hosszabbat is menni.
Ha többen leszünk mint 4-en akkor segítek összehozni a másik crew-t is, de értelemszerűen velük nem tudok egy sessionben menni a missionre. Az ő esetükben a program rájuk van bízva.
TeamSpeakre is jöjjön aki tud.
Holnap este pedig eliminatorozunk.
-
SAABPEPE
tag
Làtom nehéz lett a fotó rejtvény .Egy kis segítség Chicago-ba van .)
-
regener
veterán
Igen, a "Full Assist" szeret kanyarodni is, nem pedig csak a kipörgés ellen véd, ezért megyek Sport-ban

(HC-hoz meg nincs gamepadem se kormányom).
Az egyik Jump-nál még visszahúzza az útra a kocsit és nem tudsz elugratni olyan könnyen
Mindj megis keresem melyik az.Szerk: megvan, a 28-as. Próbálj meg egyenesen rámenni a rámpára F.A. bekapcsolva

-
Ghard
őstag
válasz
regener
üzenetére
A végén azért megszívja a falonfutást

Átnéztem a patchet, és nincs benne a kikapcsolható név multiplayerben. Semmit nem lehet látni start után az autók feletti nevek miatt. A pályavonal is egy vicc, olyan helyeken piros, amit majdnem padlógázzal lehet bevenni, ki is kapcsoltam.
Megpróbáltam assistal játszani hardcore helyett. Én nem tudom más is észrevette e, de hummernél például teljesen sima egyenesben nagyobb tempónál egyszer csak elhúzza a kocsit jobbra vagy balra. Ezután már másik autóknál is észrevettem, ezt is hanyagolom azt hiszem. -
RichieTri
senior tag
ahogy itt olvasgatom a nagy elődökhöz való viszonyítást... sajnos nekem a TDU1-2 kimaradt, a MostWanted csak homályos emlék. Viszont a NFSU2 az nálam az ászok ásza volt.
ahoz képest nekem ez a játék teljesen kielégíti az autókázós igényemet.
tény, hogy a "campány" után nem sokat toltam az AI ellen. lényegében csak PvP.
valószínű, hogy ne láttam eleget a jó/jobb autós gamekból. lényegében nekem a teljesen elfogadható és stabil örömforrás. kivéve mikor egy-két marha bevadul és GTA-t játszik.én amit máshogy csinálnék:
nyilván örülnék egy visszapillantónak
a saját verseny (checkpointok felállítása) egy jó ötlet. emlékszem még a "Stunts" nevű gurulgatósra. ott jó móka volt a haver által épített pályán száguldozni és tizedeket faragni az időből.
az autók mennyisége engem nem zavar.
viszont nagyon klassz lenne ha egy faction küldi után annak hosszúsága/nehézsége alapján sorsolna vmi tényleg egyedi cuccot. akár felni akár festés, vagy matrica vagy egy lökhárító. da a több órás küldik után akár extra nitrót vagy alkatrészt is kaphatna az ember. vagy megnyílna egy igazi szöszölős tuningműhely ahol leszorítóerőt,ültetést,alul/felülkormányzást,sebességfokozat-hosszt lehetne állítani.
úgy még egyedibb lehetni az adott autó.egyébként sztem elég jól eltérnek az autók egymástól (persze nem csak külsőre) karakterisztikában.
ja és itt 2015-ben az lenne a minimum (ha már az ős NFSU2ben is volt), hogy legyen visszajátszás.
emlékszem egy csomó időt töltöttem egy-egy verseny visszanézésével. -
Ghard
őstag
Ez a crew pvp még mindig csupa móka

Én már nem is fűzök hozzá semmit, hogy hekkel, bugol, le..arom
Amikor a gyerek meg se próbálja a derékszögű kanyart bevenni, csak a resetre tapad, hát elsírtam magam
Első rész
második rész
A zene a videó alatt lehet, hogy hangos
Azt hittem még a Grid 2nél, hogy annál lejjebb nem lehet süllyedni. Mekkorát tévedtem.
-
UFO1
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Azt a játékot teúristn!
Különben van ráció abban amit mondsz ilyen bénán leprogramozott játék ritkán készül (szerintem nincs olyan NFS ami ne lenne ennél jobb. A NFSW ezerszer realisztikusabb, pedig annál árkádabb nem nagyon van, talán az MW. És akkor még nem is szóltam a Codemasters játékokról, ég és föld a kettő!). Egyszerűen nem érzem, hogy az autó az úton menne, olyan mint egy homoksikló, lebeg az út felett és minden mozdulatra beleng. A gyorsulások is nevetségesek különösen circuit-nál, a fék meg mintha kidobnál egy vasmacskát. A tuning valóban egy vicc, ez is jól át lett gondolva.

-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
tomsolo
üzenetére

14k volt a Gold Edition, de még egyik DLC-t se láttam. Egyszerűen előbb ülök le AoE2HD-zni, mint Crew-val szórakozni. Minden kocsi szinte ugyanaz, nincs jelentősége a márkának/típusnak, csak jó nagy szám legyen előtte, nincsenek egyedi versenyek, nincsenek klubversenyek...
TDU2 is részben visszalépés volt az elődhöz képest, de sok kulcselemet megtartott és hozott annyi újat, ami elvitte a hátán. Az autóknak volt karakterisztikája, ami ki is jött. Automata váltóval szekis kocsi kellett, kézi váltóval manuális kocsi, megvolt a legtöbb pályára az adott ideális gép, de alternatív vezetési móddal azért akadt még 1-2, ami szintén esélyes volt, mert amit mondjuk a kanyarban elveszített, az visszajött az egyenesben.
-
tomsolo
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
TDU2-be beleöltem vagy 800 órát. Ezt meg 140 óra után már nincs kedvem elővenni se.
Lényegében még annál is rosszabb csak nagyobb.
-
Sotyks94
aktív tag
Tényleg, nem tud valaki esetleg modról ahol a visszapillantókat üzemképessé teszik végre? Mert jelenleg ez nagyon megnehezíti a belsőnézetes vezetést.
-
RichieTri
senior tag
Részemről a C skyline meg a D ruf a várós...
És a visszapillantóval mi lesz? Kéne már főleg pvpbe...mikor jönnek a rammelő fullassistnoskill bloodpistikék

-
Csapoati
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Ilyen szempontbol olyan a jatek, mint az NFS: Most Wanted (2005) volt. Ott is a kezdo Fiat Grande Puntoval a jatek vegen elverhetted a Lamborghiniket is, ha jol feltuningoltad.

-
Csapoati
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Megtaláltam, StormLine linkelte be ide anno.

Új specek:
Chevrolet Silverado 1500 2010 (S)
2004 Dodge Ram SRT-10 (D)
Ford Focus RS 2010 (R)
Hummer H1 Alpha (D)
Mini Cooper S 2010 (C) -
-
StormLine
senior tag
válasz
StormLine
üzenetére
19től 20 óráig tartott, eredetileg rossz volt a kiírás "lokalizációs problémák" miatt, azóta már javították a hírben.
új autók (fizetős dlc):
Alfa Romeo 4C (F, P)
Mercedes C63 (F, P, C)
Saleen S7 (F, P, C)új specek:
BMW Z4 (C)
Silverado (C)
Charger (C)
Gallardo (C)
Skyline (C)
3400 K (D)Amiről még szó volt:
- új pvp mód (eliminator): mindenki 3 élettel kezd, aki hátul van annak több a nitrója (sárgával mutatja), amikor lejár a számláló az utolsó elveszít egy életet
- később lesz másik pvp mód is, a következő stratégikus lesz
- saját készítésű versenyek: nem tervezik
- külön lobby sport/hardcore-nak: nem tervezik
- hétvégén új community challenge az egyik új faction missionön (On Thin Ice) dirt speccel a Mountain Statesben az Ice Tracken, ahol egy pvp verseny is van
- spoilerek eltávolítása: nem tervezik
- új szín kategória: matte
- új matrica kategória: urbanItt bepótolhatja aki lemaradt.
-
regener
veterán
De hiába is lett volna csak gyorsulás bónusza, mert akkor a végsebessége lett volna alacsonyabb. A mustang ilyen 230körül megáll, nitróval 250-ig kúszik és a srác még gyorsult előttem amikor szélárnyékban 280-al mentem utána xD
Biztos csal
Egy kis válogatás, mielőtt újrarakom a gépet és elfelejtem őket lementeni: Sometimes things are going weird... (videó)
-
StormLine
senior tag
16 órakor a Ubisoft Twitchen mutatnak dolgokat az új dlcből/patchből. (forrás)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
- ASUS TUF F16 FX607 - 16"WUXGA 144Hz - Core 5 210H - 16GB - 512GB -Win11 - RTX 3050 - 1,5 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X12 Detachable i5-11G I 16GB I 512SSD I FHD+ Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Érdekes!! 

, bár így is megnyújtja picit de sokkal jobb

Előreláthatólag végigmegyünk majd az összes régión.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)