Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
-
Mobilarena
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vityaa
tag
Story missionban a ládás küldetéseket hogy kell megcsinálni? Egyszerűen nincs elég idő összetörni 80 ládát. Pedig 1200-as raid nissan z-vel megyek, de nem lehet irányítani. Nem hogy platinára még bronzra sem sikerül. Ilyen feladatot kitalálni, ezt nagyon elcseszték.

-
regener
veterán
nuuvem.com.br ~4300ft - ha jólrémélik ott a legolcsóbb, sokan vették onnan, megbízható
-
prokxy
veterán
Sziasztok!
A season pass-t jelenleg honnan tudom a legolcsóbban beszerezni a NEM STEAM-es Crew-hoz?
Vegyetek fel pls barátnak: Pr0kxY
Nemrég kezdtem, jelenleg 30-as szinten vagyok és esténként tolom kifulladásig!

-
StormLine
senior tag
Érdekes, ma az egyik belépésemnél nem volt az a bug hogy mutat egy csomó offline barátot a térképen. Későbbi belépésnél már visszatért a bug.

(#3464) gegefox:
Akkor én meg az AAra válaszolok: Van különbség, de nem mindig látszik jól és összességében elég béna az AA, főleg mozgásban. Korábban csináltam összehasonlítást a beállításokról:
#2195(#3486) SyMbioTe:
Én is beszereztem az összes Minit ma, jobb az úgy.
-
regener
veterán
válasz
Flashke
üzenetére
Csakmert tegnap láttam már ezt az alagutas képet, válaszoltam is rá, majd szerkesztve lett a hsz.

De mindegy is akkor

-
Flashke
tag
Nem az öcskösé csak néha belépve hagyja és én meg nem figyelem így lehet, hogy onnan is írhatok

-
SkiDev
őstag
Azt tudtam, hogy 31-én jár le a kód, viszont azt nem, hogy februárban már nem lesz akció. Olcsón akarom én is megvenni persze, már a részleteket próbálom egyeztetni egy eladóval!
Hamarosan én is jövök!
De az biztos, hogy ha már HD2500-zal ki volt próbálva, én kipróbálom HD2000-essel is, míg nincsen dVGA ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
UFO1
senior tag
Vedd meg minél hamarabb és olcsóbban (csak kicsit kellett volna feljebb olvasni), ha nem adja mond majd 02.01-én jelentkezel és megveszed tőle 20,000-ért, de csak ha érvényes lesz még a kód!

Persze a ) utánit csak viccnek szántam!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
CJ3
senior tag
Végül is ez a Faction küldi olyan min egy "Legális Csalás" legálisan sok pénzt lehet csinálni pár óra alatt
Vettem most 2 autót.
De jobb lett volna ha már az elején tudom ezt. -
válasz
motown5l
üzenetére
Szia!
Nekem így van beállítva a komány profilerben ill. játékban:

Az utolsó képnél az elején a Highest az full-on van. Az utánalévők amik nincsenek lefotózva ott pedig: Sensitivity: teljesen lecsavarva
Deadzone: teljesen lecsavarva
Highest: max-ra csavarva. Nekem is beletellt pár nap mire megtaláltam a rendes beállítást. Ha sikerül jól beállítanod nagyon jól ellehet vele szórakoni
DFP kormányt használok.Szerk.:
(#3460) SAABPEPE
Lehet a street edition-nel is menni vagy megvegyem valamelyik spec-et?
-
ergepard
tag
válasz
laceszgamer
üzenetére
Írd fel magad a PH-s játékoslistára ezen az oldalon
-
motown5l
senior tag
Sziasztok.Kormany beallitasokat hol lehet modositabni?mert eleg keveset fordul a kormany..Hiaba modositom a Logitech profilerbe..Nem veszi tudomasul a jatek.A masik problemam,gyakran kidobal a jatek.Oszinte legyek,megbantam hogy megvasaroltam.Ra 2 napra 33% al olcsobban adtak.De meg ugy is draga ..Tobbet vartam a jatektol..De ez a sajat velemenyem..Majd a Project Cars-ra leszek kivancsi..
-
laceszgamer
addikt
Apropó ha gondoljátok kapjatok fel Uplay-en, laceszgamer néven vagyok ott is.
-
Elmör
őstag
A Yetit, Unikornist meg a Bálnát megtaláltátok?
Bálnára véletlenül is rábukkantam, de a másik kettőre csak youtube segítségével.
Mik azok az Award-ok amik kérdőjelesek, mert "titkos"-ak? Pl. Open road-nál mit kell csinálni, hogy meglegyen?
-
törölt tag
válasz
Meridius11
üzenetére
Aztán valamit simít valamit meg nem...
-
gegefox
csendes tag
van jelentősége az élsimitásnak a játékban? mert én nem vettem észre külömbséget a max és az off között..
-
SAABPEPE
tag
Vasárnapi Mini Cooper-es
a vagy az Olasz meló 
Gyülekező 19 órakor Salt Lake City-nél
Megálló helyek :
1. Chicago Airport
2. State Prison Ditroit
3. Little Eagle Speedroome
4. Pit Mines
5. Grand Canyon
6 LA. csatornaVégállomás:.Lake Tahoe
Indulási követelmény Mini Cooper
spec : dirt /perf/fullstock
Szeretettel várok minden Mini Cooper-est ! dirt /perf/fullstock
És a térkép
-
orc88
őstag
Melyik a jobb Performance-ban? LaFerrari vagy Agera? Illetve mit ajánlotok Circuit-ra?
-
StormLine
senior tag
válasz
Flashke
üzenetére

Összejöttünk 8-an és nagyjából együtt is maradt a 2 crew 3 órán keresztül. (Közben volt aki kiszállt és volt aki csatlakozott.) Aztán egyszer csak szétrakta a 2 crew-t és berakott a sessionünkbe egy idegent.
Utána már mindig csak pár másodpercre láttuk egymást amikor ráugrottam a másik csapat valamelyik tagjára.Az én képeim ebben az albumban vannak (20 darab). Egy kis ízelítő belőle:
-
SkiDev
őstag
Kissé mellékes téma, de szeretnék érdeklődni afelől, hogy valaki nem tudja meddig lehet még kuponosan aktiváltatni a The Crewt? Sokan azt mondják még jan. 31-ig él az akció, de most ez azt jelenti, hogy februárban már nem fognak a nagyobb kártyákhoz kupont adni, amit be lehet váltani a 3 játék valamelyikére?
-
Vityaa
tag
Ma frissített az uplay. Elindítom a játékot minden rendben megy, majd miután elkezdek gurulni a kocsival, a hangerő szinte tejesen elmegy. Tapasztalta ezt valaki más is?
-
SAABPEPE
tag
Vásárnap esti Gurulás 19 órakor kezdés .
" Olasz meló jeligével "

Aki jönni akkar porolja le a Mini Coopert vagy szerezen egyet

Ugyan is kizárólag csak Mini Cooper gurulás lesz.
Mindenkitől elnézést de ez csak így lesz filinges

Részletek este ..
-
Heavyrain
őstag
Miért van az,hogy annak ellenére,hogy kilépek a játékból,a Steam mégis úgy érzékeli,hogy játszok?
Már a legelső béta óta fennáll ez a probléma,azóta sem jöttem rá,hogy hogyan lehetne megoldani

Ráadásul Steamből nem is enged kilépni,mert "fut a játék".
Egyetlen járható út,ha feladatkezelővel leállítom az UbisoftGameLauncher.exe/Uplay.exe/Steam.exe folyamatokat,de ezt eléggé idegesítő minden egyes kilépés után megcsinálni. -
DjEszti
tag
Sziasztok!
Megéri még megvenni a játékot? Nem unalmas, jó játék élményt ad?

-
regener
veterán
Milyen élsimítást használsz? HWInfo64-el monitorozd a terheléseket és amikor ilyen lassulás van akkor nézz rá a programra hogy proci vagy vidikari ami maxon terhelt. (Igen, valami bugtól akár még az a proci is lehet...)
Esetleg próbáltad kikapcsolt HT-val? Vagy feladatkezelőben az Affinitás beállítása menüben vedd le a második 4magról (4-8) a játékot, csak az első 4-en legyen (0-3) hátha.(#3446) nap
Már összevan hozva, de több lóval. Tegnap intézkedtem![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
nap
addikt
Szivesen összefüggésbe hoznám egy ló részével azt, aki kitalálta, hogy verseny közben is legyen crashcam.
-
potkem
aktív tag
Üdv mindenkinek.
Nekem néha szaggat a játék.
Főleg versenyeknél ha sok autó van egyszerre az úton.
Nem gép probléma az biztos.
Valaki tapasztalta ezt a jelenséget? -
Heavyrain
őstag
válasz
laceszgamer
üzenetére
Amit naponta kapsz,az más. A napi bevételt az határozza meg,hogy mennyire sikeres a frakciód.
Barátot küldeni meg úgy lehet,hogy rámész egy frakció küldetésre és ott van alatta,hogy send friend. Kiválasztod,hogy ki menjen,pár óra múlva meg újra rákattintasz és begyűjtöd a pénzt. -
kozi71
senior tag
Amikor elküldöm a barátokat küldetésre, azt nekik ténylegesen le kell futni? Vagy elég belépniük, majd ki?
Csak nem foglalom le idejüket két és fél órára. -
Reaper
őstag
válasz
ricshard444
üzenetére
Naná, hogy 1080pben, annyira sok különbség nincs a tempóban, ha lentebb veszem, csak minden mást le kellett venni minimálra.
Egyébként kb megjelenéskor vettem én is még az 512-eset, aztán lecseréltem egy Bliss 1GB Golden Sample változatra, és most is az megy. Egész jól bírja ahhoz képest, hogy veterán, ha nincs este, vagy város nagy forgalommal, akkor simán jól játszható. -
Nagyon érdekel a játék, de még az akciós árat is sajnálom érte Steamen, mert valószínűleg csak kipróbálnám. Olcsóbban be lehet valahol szerezni?
-
Elmör
őstag
Én 22 eurora emlékszem a Season Pass-ért, nem 14-re.

-
orc88
őstag
Ha egy meglévő kocsit, pl.: Dirt-Ford Focus-t átrakom Street-re, akkor megmarad a Dirt is? Vagy csak street lesz?
-
laceszgamer
addikt
válasz
ricshard444
üzenetére
Én is használtam anno 4800-as sorozatból kártyákat, jók voltak nagyon, még máig bírják szusszal sok helyen.
-
ricshard444
veterán
válasz
laceszgamer
üzenetére
Van itthon egy 4830, nagyon szépen mennek rajta még a 2013-s címek is a korához mérten. Én mindenképp egy ilyen 4800-t vadásznék, ha nem lenne keretem, szigorúan csak 1GB-sat.
-
laceszgamer
addikt
válasz
ricshard444
üzenetére
Hát a 4800-as szériához képest biztosan lassabb lenne, tekintve, hogy anno, a 4850 a 9800GTX fölé volt lőve ( Amire ugye próbáltak a GTX+-al válaszolni ). A 9800GTX meg nem más volt mint egy 8800GTS 512 átnevezve és kicsit feljebb húzva, a GTS pedig majdnem megegyezett a GT-vel, mindössze részegységek mind fel voltak oldva benne.
-
laceszgamer
addikt
válasz
regener
üzenetére
Hát, ha az alaplapival is megmozdl akkor van remény, bár akkor már lehet érdemesebb egy 4850-4870 szériára vadászni, 5 körül már azokat is kapni, ha az ember sokat keres. 8 körül pedig nagyon könnyedén találni, és bőven megérik azt a kis plusz költséget a 3800-as sorozathoz képest.
-
regener
veterán
válasz
laceszgamer
üzenetére
Igen, de most Intel HD2500-al is megy, az olyan GT210 szint, az meg hol van a 4870-hez...
Konkrétan autózni akarok, de az alaplapi nem elég, keretem max 5k van

-
regener
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Ha így nézzük akkor a GTX690 is egy ratyi fos, mert ~3éves

(#3417) Elmör
Jelenleg énis IGP-n vagyok de gondolkodom egy ideieglenes OLCSÓ megoldáson amivel a 30FPS meglenne stabilan, mert most azis jó lenne már
(#3418) Csapoati
Az még picivel feljebb van az én "gyenge" szintemhez
(#3419) Namiren
Na eddig te vagy a legközelebb, de mivel a FHD nem célpont így mehetek lejjebb, szűkül a kör
Igazából egy HD3850-3870-re gondoltam, az aprón 4-5k csak Crew-es teszt és videót sem találok velük xD
-
piRate_nEx
aktív tag
válasz
regener
üzenetére
Én asztalin GTX 460-al. Az mondjuk most már a közép kategória alá esett. 1080p-ben FXAA-val maxon megvan olyan 40 FPS.
Most próbáltam laptopon, ebben 630M van. Hát ez már szánalmas volt. 720p-ben majdnem hogy full lowra vettem, és úgy volt csak meg a stabil 30 FPS. Viszont az alapból szar élek miatt ez már annyira undorító volt az FHD monitoron, hogy inkább hagytam is a francba.
Optmalizáltság zero, Guild Wars 2 a laptoppal pl. 40-45 FPS átlag, FHD-ban, medium-highon.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Nálam a gyenge mondjuk a 7790 alatt kezdődik (7850-em van egyébként), de ez nyilván szubjektív. Vehetjük gyengének azokat is, amik a legutóbbi PH 22-es teszten már nem voltak elegek a FHD-hez.
-
regener
veterán
Ki játszik "gyengébb" videókártyával itt és milyennel?
(#3413) kovy29
Fáradjon tovább ide, köszönjük.(#3414) TESCO-Zsömle
De az nem gyenge te xD -
StormLine
senior tag
válasz
StormLine
üzenetére
8-an összegyűltünk, de nem tudtunk csoportképet csinálni mert amint megnyílt a 2. crew külön sessionbe kerültünk.
1. crew:
amadeuxs586
prindunn
sysflash12
StormSim2. crew:
Evoka1988
ldny90
sechuan78
SyMbioTe236Lenyomtunk több faction missiont, köztük egy hosszút is (The Longest Course). Majd páran leléptek, épp 4-en maradtunk, úgyhogy összeálltunk egy crewba:
ldny90
prindunn
sechuan78
StormSimCsináltunk így is pár faction missiont, meg közben awardokra is vadásztunk (van pár amihez 4 ember kell). Folytatás ma 20:00-kor, találkozzunk Chicago belvárosában.
-
rudii
tag
Sziasztok!
Belépek játékba majd egy enter, majd még egy enter ami dobna pályára, egy pillanatig kidobja loading save data aztán befagy. Megáll kép hang. Csak ctrl alt del tudom bezárni. Kb 1 hónapja van ez a problémám egy patch óta. Újra raktam játék stb, nem segít semmit. Azelőtt nagyon szépen ment semmi se volt. Valaki tud segíteni?

-
válasz
Heavyrain
üzenetére
Én a Dodge Viper-t használom C spec-ben. Nagyon jó kocsi, fékek nagyon jók rajta, megy mint az atom és irányítása is egészen jó, bár kanyarodás az nem az erőssége, de egyenes úton mindent visz.
Uplay kliensben lehet100 Uplay pontért beszerezni, nem kell játékba pénzt költeni az alap kocsira. 
Kedvcsináló kép
:
-
-
Heavyrain
őstag
Circuit-nak melyik a legajánlottabb/legjobban irányítható autó?
-
UFO1
senior tag
Valaki segítsen beaktiváltam úgy ahogy itt le van írva megjelent a játékok között, de nincs letöltési lehetőség ha rákattintok (más játéknál van). A beta még fent van, töröljem ezt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- Sony ZV-E10 + 16-50mm f/3.5-5.6 PZ OSS, 256gb
- RTX 5070 + i5-14600K 32Gb ram GAMER PC + 27 144Hz MONITOR AJÁNDÉK
- DJI FLIP FLY MORE COMBO RC2
- Dobozos Szinte Új HyperX Cloud Alpha Bolti ár:27k INGYEN FOXPOST
- Samsung Galaxy S25 Ultra - 256 GB - szürke (341) újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Xiaomi 17 Ultra 512GB Starlit Green Karcmentes állapot 16GB RAM 2029.03.05 Media Markt Garancia!
- Lenovo T14s Gen 2 - 14,1" touch, i5 1145 G7, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 27% - GAMER PC! i5-14600KF / RTX 4070 Super / Z790 / DDR5 32GB / 1TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Steelseries Arctis Gamebuds (Playstation) Gamer vezeték nélküli fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De az biztos, hogy ha már HD2500-zal ki volt próbálva, én kipróbálom HD2000-essel is, míg nincsen dVGA
DFP kormányt használok.

Uplay kliensben lehet100 Uplay pontért beszerezni, nem kell játékba pénzt költeni az alap kocsira.