Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Heavyrain
üzenetére
Én a Dodge Viper-t használom C spec-ben. Nagyon jó kocsi, fékek nagyon jók rajta, megy mint az atom és irányítása is egészen jó, bár kanyarodás az nem az erőssége, de egyenes úton mindent visz.
Uplay kliensben lehet100 Uplay pontért beszerezni, nem kell játékba pénzt költeni az alap kocsira. 
Kedvcsináló kép
:
-
SkiDev
őstag
válasz
Heavyrain
üzenetére
és (#2709) regener: köszönöm a válaszokat! Kár érte, pedig ki szerettük volna próbálni, de 2x9k-t nem ér meg így szerintem, főleg, hogy hamar akasztható. Zárójeles kérdés: Tudom, hogy feszegetem a határokat, csak érdekel a téma, hogy ha hozzápiszkálnak a lemezhez - pl. CD tartalmát gépre felteszed, hogy ha megkarcolódik meglegyen vagy másolod akár ugyanilyen okból - akkor nem zár le az eredeti lemez? Használható marad? Vagy ilyen nem létezik, hogy valahogy kiszúrja és leblokkolja?
-
StormLine
senior tag
válasz
Heavyrain
üzenetére
Kösz, de inkább most kicsit pihentetem a sorozatos küldetésezést

Épp nézegettem is hogy mik vannak még és vannak elég durvák. Illetve inkább jó dolog hogy hónapok múlva se lesz az hogy mindenki megelégedve ül az achievement-trónján. Ott vannak az ingame award-ok is, köztük olyanokkal, mint költs el 5 millió pénzt, teljesíts 250 crew vs crew pvp eventet, vagy menj valahonnan valahova 4 fős crew-val úgy hogy mindenki egy bizonyos speccel van.Nálam még mindig nem jók a statisztikák

-
Tomc1986
csendes tag
válasz
Heavyrain
üzenetére
Ok. Pont ott járok csak még nem engedi a kocsira rakni a dirt cuccot. Majd holnap folytatom. És a kocsikkal mi a helyzet lehet tudni, azok is kerülnek még a dílerhez? mert mondom nem láttam Aventadort meg Ferrarit se....de csak lesz valamikor mert van az előzetes képeken is. Mind1 úgyse most lesz még olyan kocsim

-
djculture
félisten
válasz
Heavyrain
üzenetére
Ja az nem működik a gamezone05 is irta. Nem lehet csatlakozni most a megváltó patchre várnak de szerintem ez úgy lesz leszrva ahogy kijött. Ubishit. Unitynél is már a harmadik patch jött nulla javulással.
Division-ra várok ha az is ilyen lesz akkor én egy darab játékot se foguk tőlük venni
-
Heavyrain
őstag
válasz
Heavyrain
üzenetére
Egyébként maga a játék jó,nem okozott csalódást.
A versenyek mintha kicsit nehezebbek lettek volna bétához képest. (szerencsére)
Irányítást még hangolgatom,de azzal sem lesz probléma meg lehet szokni. Bug-al csak eggyel találkoztam eddig,amikor ütköztem egy kamionnal,a Mclarenem meg felrepült tőle 200 méter magasba.
A szociális részt még nem volt időm letesztelni,azt majd holnap.
-
-
TESCO-Zsömle
titán
-
mlinus
őstag
válasz
Heavyrain
üzenetére
1) másabb, de jobb. Kicsit közelebb áll a valósághoz, ügyesen kell gépészkedni, kormánnyal biztos nagyon jó.
2) eléggé.
3) a bétába nem is lehetett fizetni semmiért, csak játékbeli kredittel, és nem volt semmi gond. tekintve hogy mekkora felháborodást keltett néhány játék (pl Forza) kétlem hogy nagy szerepe lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- Yettel topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Ubuntu Linux
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Slim 1TB HDD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi A3 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- AKCIÓ! ASUS Z790 i9 14900KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB LIAN LI LANCOOL 216R ADATA 850W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 5900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mindesetre a DLC ígéretesnek tűnik, ha annyiba fog kerülni mint a SP, akkor valószínűleg ezt is meg eszem
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Uplay kliensben lehet100 Uplay pontért beszerezni, nem kell játékba pénzt költeni az alap kocsira.
: